Googlede Ara

FİLİNTA MUSTAFA DİZİSİ MUSTAFA (ONUR TUNA) KİMDİR - ONUR TUNA KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
FİLİNTA MUSTAFA KARAKTERİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
TRT 1 ekranlarında başlayan ve izleyici ile buluşan dizisi Filinta Mustafa kısa sürede sevilerek izlenmeye devam ediyor. İzleyici tarafından sevilen ve beğenilen Filinta Mustafa dizisi konusu ile oldukça beğeni toplamıştır. Bir Osmanlı Polisiye dizisi olan Filinta Mustafa Osmanlı'nın son zamanlarını anlatmaktadır. 

Filinta Mustafa dizisi başrollerinde Naz Elmas, Onur Tuna, Damla Aslanalp, Kamil Güler, Kayra Şenocak, Ceren Yılmaz, Yosi Mizrahi, Kemal Topal, Bülent Alkış gibi isimler yer almaktadır. Filinta Mustafa dizisinin baş kahramanı olan Filinta Mustafa karakterini Onur Tuna canlandırmaktadır. 


Filinta Mustafa dizisinin konusu genel olarak şu şekildedir; Filinta Mustafa, kendi adaletini bulmak üzere yola çıkıp, İstanbul'daki tüm suçluların peşinden giderken, İstanbul'un en büyük suç Baronu, kendisinin can düşmanı Boris Zharyas'ın kızına aşık olacağından habersizdir. İstanbul sosyetesinin göz bebeği, asi, aynı zamanda yufka yürekli bu genç kız, Osmanlı'nın gözde zabiti Filinta Mustafa için baş düşmanının kızı olduğundan dolayı imkansız hale gelecektir.


Filinta Mustafa dizisi oyuncuları arasında olan ve dizinin baş kahramanı olan Filinta Mustafa karakterini canlandıran Onur Tuna dizi oyuncuları arasında oldukça dikkat çeken isimlerin başında gelmektedir. Dizinin başlaması ile beraber Onur Tuna kimdir, Onur Tuna kaç yaşında ve Filinta Mustafa kimdir, Filinta Mustafa dizisindeki Mustafa kimdir gibi sorular sorulmaya başladığından dolayı, sizlere bu soruların cevaplarını derledik.


Filinta Mustafa Dizisi Mustafa Karakteri Kimdir?

Onur Tuna Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Filinta Mustafa dizisinde Mustafa karakterini canlandıran Onur Tuna 14 Eylül 1985 yılında Çanakkale’de doğmuştur. 
Başarılı ve yakışıklı oyuncu Onur Tuna, lisans eğitimine İzmir 9 Eylül Üniversitesi’nde devam etmektedir. 
Profesyonel anlamda müzikle de ilgilenen Onur Tuna, Ege Üniversitesi’nin Sanat Musiki Konservatuarı Bölümü’nde ses eğitimi almıştır. 

Aldığı eğitimle beste yeteneğini birleştiren Onur Tuna, müzik alanında da oldukça başarılıdır. Ortaokul yıllarından itibaren lisanslı olarak basketbol ve voleybol oynayan genç oyuncu, İzmir’de 4 yıl boyunca profesyonel olarak mankenlik yapmıştır. İzmir’deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almaktadır.

İlk oyunculuk deneyimini Mahsun Kırmızıgül’ün Hayat Devam Ediyor adlı dizisinde yaşayan Onur Tuna, bu dizide Sıraç karakterini canlandırmıştır. Hayat Devam Ediyor adlı dizide ailenin en büyük çocuğunu oynamıştır. 2013 – 2014 yılları arasında Huzur Sokağı adlı dizide oynayan Onur Tuna, Trt ekranlarında başlayan Bir Osmanlı Polisiyesi Filinta dizisindeki Mustafa rolüyle karşımızda.

Onur Tuna Boyu : 1.85 m.
Onur Tuna Kilosu : 85 kg.
Onur Tuna Twitter : www.twitter.com/OnurT_
Onur Tuna İnstagram : www.instagram.com/onurtuna


Onur Tuna Resimleri



filinta mustafa, filinta mustafa dizi oyuncuları, filinta mustafa kimdir, filinta mustafa dizisindeki mustafa kimdir, filinta mustafa dizi konusu, filinta mustafa karakter isimleri, filinta dizisinde kim kimdir, filinta mustafa resimleri, filinta mustafa kaç yaşında, filinta mustafa dizisi mustafa kim, filinta mustafa dizisindeki mustafa gerçekte kimdir, onur tuna kimdir, onur tuna kaç yaşında, onur tuna hakkında bilgi, onur tuna biyografi, onur tuna resimleri, onur tuna şarkıları, onur tuna filinta mustafa, onur tuna boyu kilosu kaç, onur tuna yaşı kaç, onur tuna hayatı,

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com