Googlede Ara

AYDİLGE BEŞİKTAŞ'A GEL SİYAH BEYAZ NE YÜCE ŞARKISI - AYDİLGE BEŞİKTAŞ ŞARKISI 2015


- Reklamlar -


AYDİLGE BEŞİKTAŞ'A GEL 
SİYAH BEYAZ NE YÜCE ŞARKISI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Süper Toto Süper Ligde başarılı bir şekilde ilerleyen Beşiktaş, haftalardır zirvede olarak yerini kimseye bırakmıyor. Tüm Beşiktaş taraftarları bu sezon takımdan şampiyonluk geleceğine inanmaktadırlar. 

Takım olarak bir çok şarkı yapılan ve statlarda tüm taraftarların hep bir ağızdan söyledikleri marşlar ve şarkılarda Beşiktaş'ın futbolu kadar dikkat çekmekte ve beğenilmektedir. Beşiktaş taraftarlarının son zamanlarda dillerinde olan ve oldukça beğenilen yeni şarkıları ise Beşiktaş'a gel şarkısıdır. 


Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden olan Aydilge Aşka Gel şarkısı ile tüm dillerde dolaşırken, bu sevilen şarkısını Beşiktaş'a uyarlayarak Beşiktaşa Gel isimli bir şarkı yapmıştır. Özellikle Kiraz Mevsimi dizisinde söylediği şarkılar ile oldukça beğenilen sanatçılardan olan Aydilge, Karakartal'ımla şampiyonluk gelsin bu sene, siyah beyaz ne yüce sözleri ile devam eden bir şarkı söyleyerek taraftarların beğenisi kazanmıştır.


Sevilen sanatçı Aydilge Aşka Gel isimli şarkısını Beşiktaşa Gel olarak bestelemesi ve söylemesi ile oldukça dikkat çekerek statlarda söylenmeye başlamıştır. Yazımızın devamında Aydilge Beşiktaşa gel isimli şarkıyı ve şarkının sözlerini bulabilirsiniz.



Aydilge Beşiktaş İçin Yaptığı Şarkı


                               


Aydilge - Beşiktaş'a Gel Şarkısı Sözleri
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Karakartal ile Şampiyonluk 
Gelsin Bu Sene
Gerisi bahane biz divane 
Şampiyonuz bu sene
Karakartal aşkı anlatılmaz 
sevdik delice
Siyah Beyaz Ne Yüce
Hadi sen de söyle, Kartalım de
Böyle deli delice
Kara Kartal’ımla şampiyonluk 
gelsin bu sene
Gerisi bahane, biz divane
Şampiyonuz bu sene
Kara Kartal aşkı anlatılmaz
Sevdik delice
Siyah beyaz ne yüce

beşiktaş şarkısı, beşiktaş marşı, aydilge beşiktaş şarkısı, aydilgenin söylediği beşiktaş marşı, aydilge beşiktaşa gel şarkısı, aydilge beşiktaş için yaptığı şarkı, aydilge kiraz mevsimi, beşiktaşın yeni şarkısı, beşiktaşa gel şarkı sözleri, aydilge beşiktaş şarkı sözleri, aydilge siyah beyaz ne yüce şarkı sözleri, aydilge beşiktaş, beşiktaş marşları, beşiktaş yeni marşı, beşiktaşa gel marşı, beşiktaş siyah beyaz ne yüce şarkısı, beşiktaş şarkı sözleri, beşiktaş şampiyonluk gelsin bu sene şarkısı ve sözleri,kara kartal aşkı anlatılmaz sevdik delice şarkısı aydilge

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

1 yorum:

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com