Googlede Ara

KİRAZ MEVSİMİ 25. BÖLÜMDE ÇALAN AŞK DENEN BU ŞEY İSİMLİ ŞARKI VE SÖZLERİ - ÖYKÜ GELİNLİK SAHNESİ


- Reklamlar -


KİRAZ MEVSİMİ AŞK DENEN BU ŞEY ŞARKISI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Fox Tv de yayınlanan ve bir anda fenomen haline gelen Kiraz Mevsimi dizisi her hafta birinci olarak izlenmeye devam etmektedir. Yazın başlayan ve oldukça ilgi görerek devam eden Kiraz Mevsimi en çok izlenen diziler arasındadır. 

Başrollerinde Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya, Fatma Toptaş, Neslihan Yeldan, Aras Aydın, Nihal Işıksaçan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kiraz Mevsimi dizisinde dizinin baş karakterlerinden olan Öykü ve Ayaz evlenmek için karar vermişlerdir.

Öykü'nün yaptığı evlenme teklifi ile bir anda düğün hazırlıkları içerisinde bulunan çift mutlu bir şekilde düğüne hazırlanmaya başlarlar. 

Kiraz Mevsimi izleyicileri tarafından merakla beklenen ve artık Öykü Ayaz aşkı mutlu sona imza atacaklar diye beklerken olaylar hiçte beklendiği gibi olamamaktadır. Öykü ve Ayaz düğün hazırlıkları için son sürat çalışırlarken, izleyicinin ise keyif aldığı ve beğendiği sahnelerden biri olan öykünün gelinlik sahnesidir.

Kiraz mevsimi dizisinde öykü düğün hazırlıkları yaparken en keyif verici sahne olan Öykü'nün gelinlik seçme sahnesi olmuştu. Öykü gelinlik denerken ve seçerken çalan şarkı ise bir anda sevilmeye ve izleyici tarafından araştırılmaya başlandı. Sizlere bu yazımızda Kiraz Mevsimi Ayaz ve Öykü düğün hazırlıkları yaparken öykünün gelinlik seçimi sırasında çalan Aşk Denen Bu Şey isimli şarkıyı ve şarkının sözlerini sizler için derledik.

Kiraz Mevsimi Aşk Denen Bu Şey şarkısı

Aşk Denen Bu Şey Şarkı Sözleri
Aşk denen bu şey varya
Öyle tuhaf ki sorma
Onsuz olmuyor asla
Nerden çıktı karşıma
En yalnız kalpler bile severmiş sonunda

Varsın eğlensin ruhumuz
Aşkın oyunlarında
Günler geceler boyu gamsızca

Aşk denen bu şey varya
Öyle tuhaf ki sorma
songuncel.blogspot.com
Onsuz olmuyor asla
Nerden çıktı karşıma
En yalnız kalpler bile severmiş sonunda

Varsın eğlensin ruhumuz
Aşkın oyunlarında
Günler geceler boyu gamsızca


Kiraz Mevsimi Öykü Ayaz düğün hazırlıkları için gelinlik seçmeye gittiklerinde çalan şarkının sözleri yukarıdaki gibidir. Aşk Denen Bu Şey isimli şarkı, Kiraz Mevsimi dizisi için yapılan ve albüm olarak yapılan Kiraz Mevsimi Soundtrack isimli albümde yer alan parçalardan biridir. Aşk Denen Bu Şey isimli şarkıyı söyleyen Volkan Akmehmet'tir.

kiraz mevsimi, kiraz mevsimi oyuncuları, kiraz mevsimi aşk denen bu şey şarkısı, kiraz mevsimi öykü gelinlik seçerken çalan şarkı, öykünün gelinlik seçtiği sahnede çalan şarkının adı, kiraz mevsimi aşk denen bu şey şarkı sözleri, kiraz mevsimi 25. bölümde çalan şarkı, kiraz mevsimi öykü gelinlik seçtiği sahnede çalan şarkının sözleri ve adı, kiraz mevsimi öykü gelinlik sahnesi, kiraz mevsimi öykünün gelinliği, öykünün giydiği gelinlik modeli, kiraz mevsimi gelinlik seçme sahnesi, öykü gelinlik giyerken çalan aşk denen bu şey şarkısı ve sözleri, kiraz mevsimi aşk denen bu şey şarkısını kim söylüyor

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com