Googlede Ara

ACİL SERVİS ZEYNEP (NUR ERKUL) KİMDİR - NUR ERKUL KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -

nur erkul, nur erkul kimdir, nur erkul biyografi, nur erkul resimleri, nur erkul hayatı, nur erkul fotografları, acil servis zeynep, acil servis zeynep kimdir, acil servis dizisindeki zeynep, zeynep acil servis, acil servis oyuncuları, acil servis dizisindeki oyuncuların isimleri, acil servisteki oyuncu kadrosu, acil servis dizisi karakterleri, acil servis dizisinde kim kimdir, acil servis oyuncu resimleri,

ACİL SERVİS ZEYNEP KARAKTERİ KİMDİR

Yurt dışında yayınlandığı dönemlerde en çok izlenen dizilerden biri olan ve reyting rekorları kıran ER isimli dizi şimdi Türkiye uyarlaması ile Türkiye de yayınlanacaktır. 

Show Tv ekranlarında başlayacak olan dizinin ismi ise Acil Servis dizisidir. Acil Servis dizisi Show Tv'nin sevilen ve ilgi gören dizilerinden birisi olmaya aday bir dizi olarak izleyici ile buluştu. Daha önceki doktorlar dizisine benzeyen ve anımsatan Acil Servis dizisi bir çok başarılı oyunculardan oluşmaktadır.


Acil Servis dizi oyuncuları arasında Serhat Teoman, Funda İlhan, Nur Erkul, Tamer Tıraşoğlu, Musab Ekici, Funda Şirinkal, Serkan Öztürk, Sinem Uçar, Elçin Aktaş, Caner Kurtaran, Gökhan Soylu gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 


Acil Servis oyuncu kadrosu arasında olan ve aranan oyunculardan bir tanesi de başarılı oyuncu Nur Erkul isimli oyuncudur. 
Nur Erkul Acil Servis dizisinde Zeynep karakterini canlandırmaktadır. Oyuncu hakkında bir çok şeyin merak edilmesi üzerine Nur Erkul biyografi bilgilerini ve Acil Servis dizisi Zeynep kimdir sorusunun cevapları yazımızın devamındadır.

ACİL SERVİS DİZİ OYUNCULARI>>>


Acil Servis Dizisindeki Zeynep Karakteri Kimdir?


Nur Erkul Kimdir


Acil Servis dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Nur Erkul, 17 Mayıs 1985 yılında Bursa da doğmuştur. Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Eğitimi ve Tiyatro oynayarak alan Nur Erkul, ilk dizi oyunculuğuna 2009 yılında Kasaba adlı dizi de rol alarak başladı.

Kasaba adlı dizideki performansı onu daha sonra başka projelerde rol almasına sebep oldu ve 2010 yılında Kılıç Günü adlı dizide Cansu karakterini canlandırdı. Ardından 2011 yılında Ay Tutulması adlı dizide Şebnem karakterini, 2012 yılında Bulutların Ötesi adlı dizide Ay tutulması dizisinde canlandırdığı karakteri canlandırdı. Yine 2012 yılında Böyle Bitmesin dizisinde, 2013 yılında Ali Ayşe’yi Seviyor adlı dizide Ayşe karakterini, 2014 yapımı Bir Yusuf Masalı dizisinde Züleyha karakterini canlandırdı.

1,70 boyunda ve 55 kilo ağırlığında olan başarılı oyuncu Nur Erkul şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan Acil Servis adlı dizide Zeynep karakterini canlandırmaktadır.

Nur Erkul Resimleri


- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com