Kara Sevda  dizisinin oyuncuları, Kara Sevda dizisinin konusu nedir, ne zaman yayınlanacak Kara Sevda dizisiyle ilgili diğer tüm bilgiler bu sayfada….

Star tv yaz dönemi dizilerinin yanı sıra yaz sonunda da dizi atağına devam ediyor.

Eylül ayında Kara Sevda, Ekim ayında ise Kösem Sultan dizisini seyirci ile buluşturmaya hazırlanıyor. Başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün paylaşacağı Kara Sevda dizisinden ilk tanıtım yayınlandı.

Senaryosunu Anıl Eke ve Özlem Yılmaz’ın kaleme aldığı Ay Yapım imzalı dizi Eylül’de star TV’de
Büyük bir merakla beklenen dizinin detayları ise söyle ;

Dizimizin başrol oyuncusu olan Burak Özçivit dizide bir mühendis olarak karşımıza çıkacak.Kara Sevda dizisinin konusu maden ocakları hakkın da olacaktır.Türkiye’nin adeta kanayan yarası yaline gelen Maden ocakların da yapılan hataları ve işçilerin ne kadar zorlukta çalıştıklarını gösteren bir dizi olacağı sinyallerini veriyor.

Kara Sevda Oyuncuları kadrosu hakkında henüz taç açıklanan bir liste yok ancak baş rollerinde Burak Özçivit ve son olarak Fatih Harbiye dizisinde Neriman karakterine hayat veren Neslihan Atagül'ün yer alıyor.

Dizinin detaylı bilgilerini ilerleyen günlerde sitemizi takip ederek öğrenebilirsiniz.





 yeni başlayan diziler,Kara Sevda dizisi fragmanı,Kara Sevda dizisi oyuncuları,Kara Sevda dizisi de kimler oynuyor,Kara Sevda dizisi resimleri,star tv Kara Sevda dizisi,Kara Sevda  ne zaman başlıyor,Kara Sevda hangi tarihte başlıyor?,


Ajda Pekkan,yeni albüm indir,Ajda Pekkan Yakarım Canını şarkıları,Ajda Pekkan Yakarım Canını şarkı sözleri,Ajda Pekkan Yakarım Canını  albümü,

Pop müziğinin süper starı Ajda Pekkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan "Yakarım Canını" isimli single çalışması sevenleri ile buluştu. Albüm için imajını da değiştiren sanatçı 69 yaşına rağmen sergilediği performansı ve güzelliği ile herkesi kendine hayran bıraktı.

Tersane - i Amire’de 120 kişilik bir ekiple çekilen klibin yönetmenliğini Ayşe Ersayın yaptı. Uzun süredir müzikseverler tarafından merakla beklenen yeni şarkısı 'Yakarım Canını' isimli şarkıyı dört farklı versiyonla seslendirdi. Ajda Pekkan şarkının alaturka versiyonunu ise tamamı canlı kayıtla yorumlayarak bir ilke de imza attı. Düzenlemesini Volga Tamöz'ün yaptığı 'Yakarım Canını' isimli şarkının sözü ve müziği ise Can Tanrıyar'a ait.

Ajda Pekkan Yakarım Canını Şarkı Sözleri

Bu aşk yaktı canımı hiç mi
Düşünmedin giderken yarını
Bu aşk yaktı canımı hiç mi
Düşünmedin giderken yarını

Sen yine benim aşkım olmayacaksan
Yaktığı kadar yakarım canını
Yakarım canını yakarım canını
Sen sonunda gelip beni alacaksın

O gün aşk deliliktir anlayacaksın
Aşk bu oyun değil anlayacaksın
Ağlayacaksın arayacaksın
Aşk bu oyun değil ağlayacaksın arayacaksın

Anlatacaksın aşkı bana, aşkı bana
Bu aşk sarmaşık gibi
Şarmış hem fikrimi hem ciğerimi
Sen yine benim aşkım olmayacaksan
Yaktığın kadar yakarım canını

Yakarım canını yakarım canını
Sen sonunda gelip beni alacaksın
O gün aşk deliliktir anlayacaksın
Aşk bu oyun değil anlayacaksın


Ağlayacaksın arayacaksın
Aşk bu oyun değil ağlayacaksın arayacaksın
Anlatacaksın aşkı bana, aşkı bana



Gökhan Keser,yeni albüm indir,Gökhan Keser söylesem ayıp olur şarkıları,Gökhan Keser söylesem ayıp olur şarkı sözleri,Gökhan Keser gel yine bul beni şarkısı,Gökhan Keser bul beni albümü,


Yakışıklılığı ve Karizmasıyla dikkatleri üzerine çeken şarkıcı Gökhan Keser  Yeni çalışması "Söylesem Ayıp Olur" sevenlerine müzik keyfi yaşatıyor.Sony Müzik tarfından yayınlanan albüm 5 Şubat itibariyle dijital ortamdaki ve müzik marketlerdeki yerini aldı. Maxi single albümde "İnlerim Allah" ve "Söylesem Ayıp Olur" adlı iki şarkı daha yer alıyor.  

Yeni müzik çalışmasının yanı sıra uzun bir aradan sonra dizi setlerine de geri dönen Keser, "Sen Benimsin" isimli dizi ile Fox Tv ekranlarında karşımızda olacak. Sanatçı yeni albüm çalışması ve Yeni Dizisi ile ses getireceğe benziyor.


Gökhan Keser Söylesem Ayıp Olur Şarkı Sözleri


Gel yine bul beni şehrin en güzel yerinde
Kimse görmeden koymuşsun
Gibi kendi ellerinle
Kimi boş hayal kurar

Kimiside imkansızın peşinde
Bana sade aşk yeter geri formalite
Söylesem ayıp olur
İçime atıp saklasam kayıp olur

Aşkın namına yazık olur
Fazla düşünme yoksa sabah olur
Birden söylesem ayıp olur
İçime atıp saklasam kayıp olur

Aşkın namına yazık olur
Fazla düşünme aşk yine bizi bulur 
Gel yine bul beni şehrin en güzel yerinde
Kimse görmeden koymuşsun

Gibi kendi ellerinle
Kimi boş hayal kurar
Kimisi’de imkansızın peşinde
Bana sade aşk yeter geri formalite

Söylesem ayıp olur
İçime atıp saklasam kayıp olur
Aşkın namına yazık olur
Fazla düşünme yoksa sabah olur


Birden söylesem ayıp olur
İçime atıp saklasam kayıp olur
Aşkın namına yazık olur
Fazla düşünme aşk yine bizi bulur

Ünlüler -Gönüllüler formatında yayınlanan,sunuculuğunu Acun Ilıcalının sunduğu Survivor All Star yine heyecanla izleni
yor,zorlu ada koşullarında yarışan yarışmacılar finale az kala herşeylerini ortaya koyarak yarışmaya devam ediyorlar.

Geçen hafta yapılan Sms oylamasıyla hızlandırılmış bölümlere geçilen Survivor All Star'da artık yaşımacılar ada konseylerinde yeni sms almayacaklar ve topladıkları sms'lere göre değerlendirecekler,

Dün oynanan dokunulmazlık oyununda çekişmeli bir mücadele vardı,Çekişmeli geçen oyunda çoğu zaman hatalar yapılarak diskalifiye olma olayları yaşandı,Tahtanın üzerine yerleştirilmiş iki adet sayıyı engellerin üzerinden geçerek sonda bulunan ve dağınık olarak yerleştirilmiş sayıları küçükten büyüğe sıraladılar

.Zorlu yarışmada kazanan takım Ünlüler oldu.Fakat ondan önceki gün oynanan dokunulmazlık oyununda kaybeden Ünlüler'den Doğuka'nın konseyde Seranayı yazmış olması ve bu gün dokunulmazlık oyununu ünlülerin  kazanmış olması ortalığın gerginliğini daha fazla arttırdı,Hakan ve Seranay,Doğukana karşı tavırlarını açıkca belli etti,Ada konseyinde de süren sert çıkışmalar uzun bir süre devam etti.
Kaybeden takım olmalarına rağmen sakinliklerini koruyan Gönüllüler takımı aralarından bir kişiyi elemek üzere isim yazdılar.

15 HAZİRAN GÖNÜLLÜLER ADA KONSEYİNDE KİM KİMİ YAZDI :

Hasan,         "HİLMİCEM" yazdı,
Turabi,        "HASAN"  yazdı,
Hilmicem   "GÖSTERMEDİ" Hasan yazdı 
Begüm,       "HİLMİCEM" yazdı,

Böylelikle Gönüllüler tarafından da 2'şer oy alarak Hasan ve Hilmicem aday oldular,

Ünlülerden Merve,Seranay,Gönüllülerden Hasan ve Hilmicem elenmek üzere Sms değerlenmesi yapıldı,Geçen hafta yapılan son Sms sonuçlarına göre değerlendirilen elemede en az oy alarak elenen isim:

15 HAZİRAN SURVİVOR ALL STAR ELENEN İSİM : SERANAY 



15 haziran kim elendi, survivo kim elendi, 15 haziran survivor all star kim elendi, 15 haziran hasan mı elendi, survivor serenay elendi mi 15 haziran, sörvayvır kim gitti, 15 haziran sörvayvırda kim elendi, hasan mı hilmicem mi elendi, serenay mı merve mi elendi, bu hafta kim elendi survivor all star,gönüllüler ada konseyi,gönüllüler adaya eda eden isim,15 haziran eleme gecesi,15 haziran kim kimi yazdı,gönüllüler ada konseyinde yazılan isim.


SURVİVOR MERVE'NİN HAFTALIK ÜCRETİ

Survivor All Star'da zorlu ada koşullarında yarışan yarışmacıların 10 yılın 1.si olmak için verdiği mücadelede seyircilerin aklına takılan bir çok soru yer alıyor.Bunlardan bir tanesi ise,yarışma süresince ada koşullarında yarışan ve açlığa katlanan oyuncuların ne kadar ücret aldığı idi,

Alınan ilgilere göre,geçtiğimiz gün şans eseri gazetecilerle karşılaşan, Merve Aydın'ın Türkiye'de çok meşhur bir tatlıcıda çalışan amcası iddiaya göre çok özel açıklamalarda bulundu.

Survivor All Star yarışmacısı Merve Aydın haftalık ne kadar ücret alıyor?sorusuna Merve Aydın'ın hesabına yatan parayı söyledi.

Survivor'dan haftalık olarak Merve'nin hesabına yatan parayı ağzından kaçıran amcası, Ünlüler ve Gönüllüler formatında yayınlanan programda diğer yarışmacıların ne kadar ücret aldığı hakkında bilgi yok ama Merve Aydn'ın hesabına Haftalık 15.000 TL yattığını amcası doğruladı.


Merve Aydın'ın  akrabası olduğuna inanmayanlar için ise, Merve Aydın'ı İstanbul'a döner dönmez tatlıcıya getirip isteyen herkesle fotoğraf çektirmesini sağlayacağı sözünü verdi.


survivor all starda yarışmacıların aldığı ücret,sorvayvırda kim ne kadar maaş alıyor,sorvayvır yarışmacıları ne kadar kazanıyor,survivor turabi nekadar ücret alıyor,survivor merve nekadar ücret alıyor,survivor begüm nekadar ücret alıyor,survivor hilmicem nekadar ücret alıyor,survivor hasan nekadar ücret alıyor,survivor doğukan nekadar ücret alıyor,survivor seranay nekadar ücret alıyor,survivor hakan nekadar ücret alıyor,sorvayvırda kazanılan para,
Ünlüler -Gönüllüler formatında yayınlanan,sunuculuğunu Acun Ilıcalının sunduğu Survivor All Star yine heyecanla izleniyor,zorlu ada koşullarında yarışan yarışmacılar finale az kala herşeylerini ortaya koyarak yarışmaya devam ediyorlar.

Geçen hafta yapılan Sms oylamasıyla hızlandırılmış bölümlere geçilen Survivor All Star'da artık yaşımacılar ada konseylerinde yeni sms almayacaklar ve topladıkları sms'lere göre değerlendirecekler,


Dokunulmazlık oyunu sonrası adaya dönen Ünlüler takımı arasında akşam gerçekleşecek konsey için yarışmacılar arasında çekişmeler başladı.Doğukan ada yarışmacılarına kimin adını yazacağını bir bir sordu,Hakanın Doğukan'a yaptığı teklifte Seranay'ın adının yazılmasını istemediğini söyleyerek üçünün konseye çıkmasını istedi.

Oyunun takım olarak kaybedildiğini düşünen Doğukan,ada konseyinde 3 kişinin adının yazılmasını istemediğini belirterek böyle bişey olacaksa 4 kişininde aday olması gerektiğini belirtti.

14 Haziran'da Oynanan 1.Dokunulmazlık Oyununu Kazanan Takım Gönüllüler olmuştu.Bu akşam yayınlanacak olan ilk ada konseyinde Ünlüler takımı kim kimin adını yazmıştır blogumuzda güncel olarak paylaşılacaktır.



14 Haziran'da Yapılan Ada Konseyinde Yazılan İsim :



Hakan           MERVE    'nin    yazdı.

Seranay         MERVE    'nin   yazdı.

Doğukan        GÖSTERİLMEDİ (SERANAY) yazdı.

Merve            GÖSTERİLMEDİ  (SERANAY) yazdı.

14 Haziran'da Yapılan Ada Konseyinde  En çok Oy Alarak İsimi Çıkan  : 

                               MERVE & SERANAY  
oldu.



2 MERVE ve 2 oy SERANAY alarak ada konseyinde elenmek üzere sms çıkan 2 isim oldu.





14 haziran elemeye kim çıktı, 14 haziran smse kim kaldi,14 haziran ünlüler smse kim çıktı,14 haziran survivor ada konseyi kimin adi yazildi, ünlüler ada konseyinde kimin adı çıktı,14 haziran acunn ünlüler kim elendi, 14 haziran ünlüler sms birincisi kim oldu, 14 haziran ünlüler sms sonuçları,ada konseyi,14 haziranda elenen isim,14 haziran adı yazılan kim oldu,sorvayvırda kim kimin adını yazdı.14 haziran sorvayvır adı yazılan isim,sms adı çıkan yazışmacı,



Ünlüler -Gönüllüler formatında yayınlanan,sunuculuğunu Acun Ilıcalının sunduğu Survivor All Star yine heyecanla izleniyor,zorlu ada koşullarında yarışan yarışmacılar finale az kala herşeylerini ortaya koyarak yarışmaya devam ediyorlar.

Geçen hafta yapılan Sms oylamasıyla hızlandırılmış bölümlere geçilen Survivor All Star'da artık yaşımacılar ada konseylerinde yeni sms almayacaklar ve topladıkları sms'lere göre değerlendirecekler,

Ünlüler takımından geriye kalan Merve,Hakan,Seranay ve Doğukan,Gönüllüler takımında ise Turabi,Hilmi Cem,Hasan ve Begüm kaldı,Bükün oynanan dokunulmazlık yarışmasında hangi takım kaybederse artık o takım için zor günler dahada belirgin hale gelecek,Kaybeden takım Gönüllüler takımı olur ise Turabi'nin kazandığı Sembol sayesinde direk olarak finale gideceği için yarışma bireysel olarak devam edecektir.


Survivor All Star'ın  14 Haziran akşamı yayınlanan dokunulmazlık yarışmasında yine kıyasıya çekişme vardı ,Bügün yaşanan dokunulmazlık oyununda yarışmacıların engelleri geçerek son parkurda aldıkları tahtalarla engelleri geçen yarışmacılar sonunda ellerindeki tahtaları yerlerine takarak SURVİVOR yazmaya çalışacaklardır.

Kazanan takım: Oyun devam ediyor Ünlüler 5 Gönüllüler 10


Doğukan ile Hilmicem Yarıştı:    Doğukan Kazandı(Ü)
Hakan ile Hasan Yarıştı:              Hasan Kazandı(G)
Serenay ile Begüm Yarıştı:           Begüm Kazandı(G)
Hakan ile Hilmicem Yarıştı:         Hilmicem Kazandı(G)
Doğukan ile Hasan Yarıştı:           Doğukan Kazandı(Ü)
Merve ile Begüm Yarıştı:              Merve Kazandı(Ü)
Hakan ile Hilmicem Yarıştı:         Hilmicem Kazandı(G)
Doğukan ile Hasan Yarıştı:           Hasan Kazandı(G)
Serenay ile Begüm Yarıştı:            Begüm Kazandı(G)
Hakan ile Turabi Yarıştı:              Turabi Kazandı(G)
Doğukan ie Hilmicem Yarıştı:       Doğukan Kazandı(Ü)
Merve ile Begüm Yarıştı:               Merve Kazandı(Ü)
Hakan ile Hasan Yarıştı:                Hasan Kazandı(G)
Doğukan ile Turabi Yarıştı:           Turabi Kazandı(G)
Serenay ile Begüm Yarıştı:             Begüm Kazandı(G)


14 HAZİRAN DOKUNULMAZLIK OYUNU KAZANAN TAKIM: GÖNÜLLÜLER

Birinci dokunulmazlık oyunu 14 haziran 2015 pazar akşamı, ikinci dokunulmazlık oyunu ise 15 haziran 2015 pazartesi akşamı oynanacak.

İki Dokunulmazlık Oyunu Oynamamalarının Sebebi:

Hızlı çekimlere başlanan yarışmada SMS oylamasını son kez yapılmıştı finale kadar  Sms oylamasının yapılmayacağı yarışmada artık bu sms oylamasına göre değerlendirilecek.

Adada elemeye kalan 2 kişinin ise iki dokunulmazlık oyunu sonrası belli olacağını söyleyen Acun Ilıcalı,1,oyanan dokunulmazlık oyununda ilk kişi  2. dokunulmazlık oyununda da 1 kişi elemeye kalacak, sms oylamasına göre finale veda edecek...




Survivor all star yarışması,Survivor all star dokunulmazlık oyununu kim kazandı,Survivor all star dokunulmazlık oyunu neydi,Survivor all star dokunulmazlık ödülü,sorvayvır dokunulmazlık oyunu,sorvayvır dokunulmazlık oyununu kim kazandı,14 haziran sorvayvır all star,14 haziran survivor dokunulmazlık oyunu,



ÇEKİMLER YENİDEN BAŞLADI :

Kanal D ekranlarında 4 bölümü yayınlanmasına rağmen,kötü reytingleri sebebiyle yayından kaldırılabileceği konuşulan diziyle ilgili ilginç bir erteleme kararı çıkmıştı.Haziran ayına ertelenen dizinin yeni bölüm çekimleri yeniden başladı.

Sevenlerinin sabırsızlıkla beklediği dizinin yeni bölümlerinde seyircilerin heyecanla izleyeceği bölümlerle herkesi ekrana kitleyecek,birbirlerinden çok farklı karakterlere sahip olan Beş Kardeş’in kahkaha dolu ve eğlenceli hikayesi kaldığı yerden devam edecek.

BEŞ KARDEŞ DİZİSİ KONUSU :

İstanbul’da sevimli bir konak. Konağın içinde ibreti alemlik bir aile. Başeğmez Kardeşler; balıkçı Sait, gazeteci Nazım, imam Turgut, bodyguard Orhan ve hayta kardeş Aziz.

Beş erkek kardeşten oluşan Başeğmez Ailesi, anne ve babalarını depremde kaybettikten sonra birbirine kenetlenmiş, bütün sorunları beraber aşmayı başarmış fakat büyümeyi başaramamıştır.
Balıkçı dükkanı işleten ağabey Sait, kardeşlerine hem ana hem baba olmuş, kendinden çok onların hayatlarıyla ilgilenmiştir. Kardeşlerinin arkasını toplamaktan kendi hayatını yaşayamayan Sait, bir gün radikal bir karar alır: Mahallede tanıyıp hoşlandığı Canan ile evlenecektir. Bu evlilik fikrine Sait de Canan da hazırdır fakat abilerine aşırı bağımlı diğer dört kardeş hazır değildir.

Sait’in evlilik kararı, kardeşlerin zaten olmayan dengesini daha da alt üst eder. Sait, bu sorunu çözmeye çalışırken daha büyük bir sorunla karşılaşır. Eski aşkı Fahriye mahalleye dönmüştür. Canan ile Fahriye arasında kalan Sait, Fahriye rüzgarından bir şekilde kurtulur fakat hayatını tamamen değiştirecek bir sürpriz ile baş başa kalır; küçük Melike. Fahriye’den olan, varlığından hiç haberdar olmadığı kızı Melike. Başeğmez ailesi artık altı kişidir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir.
Sait, kalbini kırdığı Canan’ı tekrar evliliğe ikna etmeye çalışacak, Turgut imamlıktan azade olup hayata yeniden başlayacak, Nazım bir türlü uyuşamadığı sisteme inat kendi gazetesini kuracak, Orhan bodyguardlıktan çıkıp hayallerinin mesleğinin, şarkıcılığın peşine düşecek, küçük kardeş Aziz ise istemeden karanlık işlerin içine girecektir.

Kendi ardını zor toplayan Sait, dört kardeşinin arkasını toplama telaşında Canan’la evlenmeye çabalayacak. Canan’la arasını düzeltmeye her yaklaştığında, dört kardeşin başına olmadık işler gelecek ve Sait evlilik yolunda tekrar başladığı yere dönecektir.

BEŞ KARDEŞ DİZİSİ OYUNCU KADROSU:


  • Serkan Keskin (Sait), 
  • Osman Sonant (Orhan),
  • Tansu Biçer (Turgut), 
  • Nadir Sarıbacak (Nazım), 
  • Fatih Artman (Aziz), 
  • Nihal Yalçın (Canan), 
  • Melisa Sözen (Fahriye), 
  • Serdar Orçin (Kudret), 
  • Ayşen Gruda (Mukadder), 
  • Köksal Engür (Osman Amca),
  • Merve Ateş (Melike), 
  • Ece Dizdar (Şevval), 
  • Ahmet Kaynak (Taşkın), 
  • Eren Şahin (Birol), 
  • Kuzey Yücehan (Hasan), 
  • Serhat Talay (Hakkı), 
  • Zeynep Kızıltan (Yasemin), 
  • Gizem Erdem (Deniz), 
  • Vedat Erincin (Kahya), 
  • Merve Dizdar (Fatma), 
  • Bahar Selvi (Sema), 
  • Sabriye Kara (Asiye), 
  • Ercü Turan (Şehsuvar), 
  • Banu Fotocan (Necla), 
  • Erşan Utku Ölmez (Efkan), 
  • Tevfik Yapıcı (İrfan)


Beş Kardeş, Beş Kardeş Dizisi, Beş Kardeş Dizisi Çekim Yeri, Beş Kardeş Dizisi Hangi Gün Oynuyor?,Beş Kardeş Dizisi Jenerik Müziği, Beş Kardeş Dizisi Kaç Bölüm Yayınlandı?, Beş Kardeş Dizisi Ne Zaman Başlayacak, Beş Kardeş Dizisi Oyuncuları, Beş Kardeş Dizisi Saat Kaçta Başlayacak, Beş Kardeş Dizisi Saat Kaçta Oynuyor, Beş Kardeş Dizisi Şarkısı, Beş Kardeş Dizisi Tekrarı Hangi Gün, Beş Kardeş Dizisi Videosu ve Fragmanı, Beş Kardeş Dizisi Yorumları, Beş Kardeş Roman Özeti,beş kardeş dizisi yenidenmi başladı,beş kardeş dizisi yeni bölümleri ne zaman,


TRT 1 ekranlarında Ağustos ayında yayına girmesi planlanan Çanakkale Yüzyıllık Mühür isimli televizyon dizisi ekrana gelmeye hazırlanıyor.Çanakkale'de verilen bağımsızlık mücadelesindeki isimsiz kahramanların hikâyelerini konu alan "Çanakkale Yüzyıllık Mühür" isimli televizyon dizisinin çekimle
ri, İzmir'in Aliağa ilçesinde başladı.

Çanakkale’de verilen bağımsızlık mücadelesindeki isimsiz kahramanların hikayelerini konu alan dizinin oyuncu kadrosunda, 
  • Yiğit Özşener, 
  • Kemal Uçar, 
  • Serkan Kuru, 
  • Nesrin Cevatzade,
  • Ali Akdal

Çanakkale Yüzyıllık Mühür Dizisi Oyuncu Kadrosu’nda çok öenmli isimleri barındırıyor. Çanakkale Yüzyıllık Mühür Dizisi Oyuncu Kadrosuna son katılan isim ise Yusuf Güney oldu.



Türk ve düşman askerlerini canlandıran yüzlerce de figüran oyuncu yer alıyor.

Yapımcılığını Garibaldi Film’in üstlendiği, senaryosu Miraç Kazancı, Korhan Günay ve Taylan Işıklar’ın kaleminden çıkan ve 20 bölümden oluşacak dizinin yönetmen koltuğunda ise Mehmet Bahadır Er oturuyor

ÇANAKKALE YÜZYILLIK MÜHÜR DİZİSİ KONUSU :

Çanakkale Yüzyıllık Mühür dizisinde Osmanlı ordularının yedi cihana karşı vermiş olduğu büyük savaşı konu ele alınacak. Özellikle Çanakkale Savaşında isimsiz kahramanların konu edineceği Çanakkale Yüzyıllık Mühür dizisi izleyici tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. 


SAVAŞ DÖNEMİNİ YANSITAN DEV SETLER KURULDU:

Dizinin çekimlerine evsahipliği yapan Aliağa’da, savaş dönemini yansıtan dev setler kurulurken son derece titiz bir çalışma yürütülüyor. 20 bölüm olarak tasarlanan dizinin çekimlerinin kasım ayına kadar sürmesi planlanıyor. İlk çekimler, film setine dönüştürülen büyük bir taş ocağında yapılıyor. Çanakkale Savaşı döneminde İngiliz esir kampında işkence, eziyet, ağır hakaret ve aşağılamaya maruz kalan Osmanlı askerlerinin dramını anlatan ilk görüntüler, sıcak havaya rağmen aralıksız çekiliyor. 


Ali Akdal,Çanakkale Yüzyıllık Mühür,Çanakkale Yüzyıllık Mühür Dizisi,Çanakkale Yüzyıllık Mühür Dizisi Çekim Yeri,Çanakkale Yüzyıllık Mühür Dizisi Hangi Gün Oynuyor?,Çanakkale Yüzyıllık Mühür Dizisi Jenerik Müziği,Çanakkale Yüzyıllık Mühür Dizisi Kaç Bölüm Yayınlandı?,Çanakkale Yüzyıllık Mühür Dizisi Ne Zaman Başlayacak,Çanakkale Yüzyıllık Mühür Dizisi Oyuncuları,Çanakkale Yüzyıllık Mühür Dizisi Saat Kaçta Başlayacak,Çanakkale Yüzyıllık Mühür Dizisi Saat Kaçta Oynuyor,Çanakkale Yüzyıllık Mühür Dizisi Şarkısı,Çanakkale Yüzyıllık Mühür Dizisi Tekrarı Hangi Gün,Çanakkale Yüzyıllık Mühür Dizisi Videosu ve Fragmanı,Çanakkale Yüzyıllık Mühür Dizisi Yorumları,Çanakkale Yüzyıllık Mühür Roman Özeti,Garibaldi Film,Kemal Uçar,Korhan Günay,Miraç Kazancı,Nesrin Cevatzade,Serkan Kuru,Taylan Işıklar,Yiğit Özşener,

Sayısal Loto 13 Haziran 2015 Çekiliş Sonuçları Kazanan Numaralar :

Şans oyunları arasında en popüler olan ve en çok oynanan oyunlardan biri olan sayısal loto her hafta para dağıtmaya devam ediyor.

Milli Piyango idaresinde her hafta Cumartesi akşamları canlı olarak çekilen sayısal loto çekilişi her hafta kazandırmaya devam ediyor. Oynayanların hayalini süsleyen ve çıkar ihtimali ile bakılan şans oyunu her hafta kazananların yüzünü güldürüyor. 

Sayısal loto'da 6 bilen olacak mı.sayısal loto çekilişinde 13 Haziran Cumartesi gününün talihlileri hangi şehirlerden çıkacak.Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Sayısal Loto çekilişinin 970. hafta sonuçları 13 Haziran Cumartesi(saat 22.00) günü açıklanacak.

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Sayısal Loto 06 Haziran 2015 tarihindeki 969.hafta çekiliş sonuçlarına göre 'Sayısal Loto' şans oyununun bu haftaki çekilişinde kazanan numaralar , 2 , 8 , 11, 18 , 33 , 40 olarak belirlendi. 

Geçtiğimiz hafta sayısal lotoda 6 bilen 1 kişi çıkmamıştı. 1.Devir
  
Her hafta Cumartesi günleri Milli Piyango İdaresi tarafından çekilişi yapılan Sayısal Loto şans oyununun kazanan numaraları ve ikramiyeleri sitemizde çekilişten hemen sonra güncel olarak yayınlanacaktır.

SAYISAL LOTO 13 HAZİRAN SONUÇLARI...

İşte Sayısal Loto 13 Haziran Cumartesi Kazanan Şanslı Numaralar:

  • 15
  • 23
  • 26
  • 27
  • 33
  • 44

Büyük İkramiye Kazanan İl/ İlçe:

6 bilen kişi sayısı :
5 bilen kişi sayısı :
4 bilen kişi sayısı :
3 bilen kişi sayısı :
2. Devir
186
11.246
202.655
Kişi başına düşen ikramiye tutarı:
Kişi başına düşen ikramiye tutarı:
Kişi başına düşen ikramiye tutarı:
Kişi başına düşen ikramiye tutarı:
3.059.678,80 TL
3.563,40 TL
45,00 TL
6,90 TL


Milli Piyango İdaresince yapılan açıklamaya göre Sayısal Loto 13 Haziran 2015 Cumartesi 970. hafta çekiliş sonucunda;www.songuncel.blogspot.com

Büyük İkramiye Kazanan İl/İlçe : 

<<Bir önceki Sayısal Loto çekilişi   : 06 Haziran 2015 (969. hafta)
 >>Bir sonraki Sayısal Loto çekilişi : 13 Haziran 2015 (970. hafta)

İkramiye Kazananlar; www.songuncel.blogspot.com

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğü tarafından ödenecektir.
www.songuncel.blogspot.com
Milli Piyango idaresince Cumartesi günleri çekilişi yapılan Sayısal Loto oyunu noter huzurunda yapılmaktadır. Sayısal Loto oyunu noter ve halkın huzurunda 21:00 - 21:30 saatleri arasında Milli Piyango Genel Merkezinde gerçekleştirilmektedir.


13 haziran sayısal loto sonuçları, 13 haziran sayısal loto da bu hafta kazanan numaralar, 13 haziran sayısal sonuçları, 13 haziran 2015 sayısal loto sonuçları, 13 haziran 2015 sayısalda çıkan numaralar, 13 hazirandaki sayısal loto çekilişi sonuçları, 13 haziran 2015 sayısalın sonuçları, sayısal loto 13 haziran sonuçları, 13 haziran sayısal loto sonuçları öğren, dünkü sayısal loto sonuçları, bugünkü sayısal loto sonuçları, 13/06/2015 sayisal loto sonuclari, sayısal loto sonuçları 13/06/2015, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, bu haftaki sayısal loto sonuçları, sayısal loto 3 bilen ikramiye, sayısal loto 4 bilen kaç para alacak, sayısal loto 5 bilenler, sayısal loto sonuçları 13 haziran, sayısal sonucu ne zaman 13 haziran, sayısal kupon kazananlar, sayısal sonucu 13 haziran,13 haziran sayısal sonucu, sayısal kazananlar,


SÜMER TİLMAÇ'IN DOKTORUNDAN GELEN AÇIKLAMA

Oyuncu Sümer Tilmaç'ın ölümüyle ilgili olarak Liv Hospital Hastanesi'nde, Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Alp Burak Çatakoğlu tarafından açıklama yapıldı. Doç. Dr. Çatakoğlu, şunları söyledi:

“Ünlü Oyuncu Sümer Tilmaç, katıldığı bir davette geçirmiş olduğu ani kalp yetmezliğine bağlı kalp durması nedeniyle şuurunu kaybetmiş bir halde ambulansla hastanemize getirildi. Hastaneye getirildiğinde şuuru kapalıydı ve kalbi yeterli miktarda kan pompalamıyordu. Ciddi kalp yetmezliğiyle geldi. Yaklaşık 1 saat 40 dakika süren ileri yaşam desteğine rağmen maalesef yaşamsal fonksiyonları geri dönmedi. Bu nedenle sevilen oyuncumuz Sümer Tilmaç'ı maalesef kaybettik. Bilinen ciddi kalp yetmezliği olan bir hasta. Bu nedenle kalp durması söz konusu olabiliyor. Tedavi altında olan bir hastaymış. Tedavilerde birtakım ilerlemelerin yapılması gerekiyordu. Ancak bu talihsiz olay bu akşam gerçekleşmiş. Kalp durması davet esnasında oluyor. Ambulansla buraya getirildiğinde kalbi yeterli miktarda kan pompalamıyordu. Nefes almıyordu, şuuru da kapalıydı. Gerekli müdahaleleri burada gerçekleştirdik. Solunum cihazı, kalp masajı ve gerekli ileri desteğe rağmen destek alamadık."açıklamasında bulundu.

SÜMER TİLMAÇ KİMDİR?

15 Temmuz 1948'de Malatya'da dünyaya gelen Sümer Tilmaç Giritli bir memur baba ile Türkmenistan göçmeni memur bir annenin çocuğudur.1964 yılında Arena Tiyatrosu'nda oyunculuğa başladı. 1968'de İstanbul Belediye Konservatuarı'ndan mezun oldu. Tilmaç, Münir Özkul ve Gazanfer Özcan gibi sanatçıların öğrencisi olarak yetişti. 210'dan fazla filmde rol alan Tilmaç, yaklaşık olarak 60 tiyatro oyununda oynadı.

 2002 yılında Son filmindeki rolüyle en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Sadri Alışık ödülü kazandı .
210'dan fazla filmde rol alan Tilmaç, yaklaşık olarak 60 tiyatro oyununda oynamıştır,Aşağıda sıralanan projeler 2000 yılından sonraki projeleridir.

2000 Yılından Sonraki Projeleri :
  • Çılgın Dersane Üniversitede - 2013 Dizi
  • Pak Panter - 2010
  • Çakallarla Dans - 2010
  • Memlekette Demokrasi Var - 2010
  • Denizden Gelen - 2010
  • Kara Bulut - 2010
  • Kız Kaçıran - 2009
  • Altın Kızlar - 2009
  • Süpürr! - 2009
  • Ramazan Güzeldir - 2009
  • Kelebek - 2008
  • Milyonda 1 - 2008
  • Osmanlı Cumhuriyeti - 2008
  • Zoraki Koca - 2007
  • Geçmiş Zaman Olur ki - 2006
  • İlk Aşkım - 2006
  • Ispanaktan Nağmeler - 2005
  • Deli Duran - 2005
  • Hababam Sınıfı Üç Buçuk - 2005
  • El Bebek Gül Bebek - 2005
  • Maskeli Beşler İntikam Peşinde - 2005
  • Aşkımızda Ölüm Var - 2004
  • Avrupa Yakası - 2004
  • Cennet Mahallesi - 2004
  • Hababam Sınıfı Askerde - 2004
  • Gönül Yarası - 2004
  • Bekarlar - 2003
  • Sınırlı Aşk - 2003
  • Esir Şehrin İnsanları - 2003
  • Hababam Sınıfı: Merhaba - 2003
  • Gülüm - 2002
  • Bayanlar Baylar - 2002
  • Karaoğlan - 2002
  • Son - 2001
  • Aşkına Eşkıya - 2001
  • Acılar - 2000
  • Parça Pinçik - 2000
  • Hemşo - 2000
    Kahpe Bizans - 1999


 SÜMER TİLMAÇ RESİMLERİ:      

          
                                                 

                                                







günesin-kizlari-dizi-oyunculari-kimler
Yazımızda Kanal D ekranlarında yeni başlayacak olan ve merakla beklenen Güneşin Kızları dizisi oyuncuları kimler? Güneşin Kızları dizisi oyuncularının canlandırdığı karakterler? Güneşin Kızları dizisi konusu nedir? Gibi soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Başarılı dizilere imza atamaya devam eden Kanal D yaz dönemi için bir yeni dizinin çalışmalarına başladı. Kanal Güneşin Kızları dizisi ile bu başarısını sürdüreceğe benziyor. Güneşin Kızları dizisinin başrollerinde Emre Kınay, Evrim Alasya ve Funda İlhan'ın olduğu Güneşin Kızları dizi oyuncuları arasında Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Hande Erçel, Burcu Özberk, İrem Helvacıoğlu, Miray Akay ve Meltem Gülenç gibi isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda tecrübeli ve aynı zamanda ilk defa oyunculuk deyimini yasacak oyuncular yer alacak. 

Dizinin genel olarak konusu edebiyat öğretmeni olan Güneş Hoca’nın 3 kızı ile İstanbul gibi bir metrapolde hayata tutunmasını ve hayata karşı verdiği savaşı anlatıyor…

Fragmanları Yayınlandığı ilk günden beri büyük beğeni toplayan dizinin haziran ayı içerisinde yayınlanmaya başlayacağı bilgisini de iletelim.

Güneşin Kızları Dizi Konusu

Güneş, 35 yaşında, 3 çocuklu İzmirli bir edebiyat öğretmenidir. 17 yaşındaki birbirinden tamamen zıt karakterli, çift yumurta ikizi olan kızları Nazlı, Selin ve onlardan iki yaş küçük Peri ile kendi hallerinde, mutlu bir hayat sürmektedirler. Derken, Güneş’in karşısına İstanbullu bir iş adamı olan Haluk Mertoğlu çıkar. Haluk ve Güneş birbirlerine âşık olurlar. Haluk’un kısa sürede evlenme teklifi etmesi, Güneş’i şaşkına çevirir. Güneş, teklifi kabul etmek ister ancak; ortada küçük bir sorun vardır. Kızları, henüz Haluk’un varlığından haberdar değildir. İkizlerden Nazlı, bu evliliğe külliyen karşı çıkar. Selin, hem annesi hem de kendisi için bu evliliğin çok iyi bir fırsat olduğunu düşünürken, en küçükleri Peri, annesini mutlu eden seçimin onu da mutlu edeceğini söyler. Nazlı’nın çıkardığı bütün sorunlara rağmen Haluk’un Güneş’ten vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.

Güneşin Kızları Dizi Oyuncuları

Emre Kınay - Haluk
Evrim Alasya - Güneş
Hande Erçel - Selin
Miray Akay - Peri
Funda İlhan - Sevilay
Burcu Özberk -Nazlı
Berk Atan -Savaş
Tolga Sarıtaş - Ali
İrem Helvacıoğlu - Tuğçe
Kanat Heparı - Mert
Meltem Gülenç - Rana
Süreyya Güzel - İnci
Teoman Kumbaracıbaşı - Ahmet
Sarper Arda Akkaya - Can
Sarpcan Köroğlu –Emre

Güneşin Kızları Dizi Karakterlerin Açıklaması:

Emre Kınay - Haluk Mertoğlu
Güneş'in kocası. İstanbullu. Ali’nin babası.
Haluk’un iki ayrı tarafı var. Biri karanlık , biri aydınlık… Karanlık tarafını, senelerdir ustalıkla saklayabiliyor. Aydınlık tarafı ise o kadar büyüleyici ki, insan başka bir tarafa bakmıyor bile. Bir kere yakışıklı, karizmatik, kibar, düşünceli, romantik bir adam… Başarılı,  güçlü bir adam… 

Evrim Alasya-Güneş
İzmirli, 35 yaşında güzel, çekici bir kadın. Lisede edebiyat öğretmeni olan Güneş, hayatını üç kızına adamış fedakâr bir anne... Kibar, nazik, narin, ince, soğukkanlı olmasına rağmen konu kızları olduğunda dişlerini göstermekten hiç çekinmiyor.  Genç yaşında anne olduğundan, neredeyse kızlarıyla beraber büyümüş, bu yüzden onlarla arkadaş aynı zamanda.
Güneş, her zaman mantığının sesini dinliyor… Bu kadar hesaplı davranmasa, 3 kızını tek başına büyütmesi mümkün olmazdı. Şimdi kızları büyümüş olsa da, kendini koruma refleksi yer etmiş durumda, artık aşamıyor. Bu yüzden Haluk Mertoğlu ile tanıştığında uzun süre aşka direniyor. 35 yaşında âşık olma fikri ona imkânsız gelse de aşktan kaçamıyor. Seneler sonra ilk defa mantığını bir kenara bırakıp, kalbinin sesini dinliyor.

Tolga Sarıtaş -Ali Mertoğlu
Haluk’un oğlu. 17 yaşında.
Yakışıklı, zeki, kurnaz, havalı… Halası Rana gibi sinsi ve içten pazarlıklı bir tarafı da var. Hayatında amacı olmayan, baba parası yiyen, züppe imajı var. Dünya umurunda değil gibi davranıyor. Güçlü görünmeye çalışıyor. Babasından çekiniyor. Onu sinirlendirmemeye çalışıyor çünkü sonra başına iyi şeyler gelmeyeceğini geçmişte tecrübe etti.
Ali’nin ciddi kız arkadaşı olmamış, onun yanındaki kızlar sık sık değişmiş. Hiç âşık olmamış ve aşkı ciddiye almıyor. Şaşırtıcı derecede çalışkan bir çocuk… Dersleri ciddiye alıyor. Bir kere bir an önce bu evden ve babasından kurtulmak istiyor. Ancak başarılı olursa kendini kurtarabilir.

Burcu Özberk -Nazlı Yılmaz
Nam-ı diğer hırçın kızımız. İkizlerden ‘büyük’ olanı. Tabi sadece 5 dakika farkla. Ama bu Nazlı’nın her fırsatta ablalık taslamasını engellemiyor. Selin ile hiç anlaşamıyorlar. Nazlı, inatçı, başı beladan kurtulmayan, kavgacı, bela bir genç kız. Sürekli bir volkan gibi patlıyor, sürekli atarlı! Hırçınlığı çevresindekilere zarar verse de, en çok kendisine zarar veriyor. Neyse ki hayatında resim var. Grafiti artisti olan Nazlı, kendini en iyi şekilde sokaklarda ifade edebiliyor. Sokağın, öfkenin, isyanın ruhu olan rap müzik de Nazlı’nın vazgeçilmezi…

Berk Atan -Savaş Mertoğlu
Rana'nın üvey oğlu. Ali’nin üvey kuzeni. 18 yaşındaki esas oğlanımız. Yakışıklı, serseri, tehlikeli, çekici… Rock star havası var.
Önceden çok sevilen ve popüler bir çocuk olan Savaş’ın hayatı 1 sene evvel kız arkadaşı Melisa’nın ortadan kaybolması ise tepetaklak olmuş. 
Savaş’ın öfke sorunu sebebiyle zaman zaman bayılmaları, uyandığında ise kayıp zamanda ne yaptığını hatırlamama sorunu var. Melisa ile olan akşam da bunlardan biri. Savaş, asla Melisa’ya bir şey yapmayacağını biliyor ama yine de neden hatırlamadığı konusu beynini kemiriyor.
Aylar sonra klinikten çıktığında ise herkes tarafından dışlanmış, istenmeyen biri olarak hayatına dönüyor. Okula başladığında yeni bir lakabı oluyor; ‘katil’...

Hande Erçel -Selin Yılmaz
Süslü püslü, aklı bir karış havada... Selin’in ikiziyle tek ortak noktası, aynı anneye sahip olmaları. Selin çok güzel bir kız. Üstelik güzelliğinin de fazlasıyla farkında.  Nazlı’nın aksine neşeli, hayat dolu... Büyümeye birazcık fazla hevesli. Hayatı doya doya yaşamak istiyor, değişikliklere balıklama atlıyor.
Havalı, bilmiş, kokoş… Ama kim ne derse desin çok eğlenceli… Çok cesur. İnsanlara güvenme konusunda her ne kadar çuvallasa da, asla duygularından vazgeçemiyor. Duyguları ortada, asla kabuğuna çekilmiyor. Herkesin okuyabileceği açık bir kitap… Çok çabuk yeniliklere adapte oluyor. Selin, İstanbul’a taşındıkları için dünyanın en mutlu insanı bu aralar...

Miray Akay -Peri Yılmaz
Küçük kız kardeş. İnsanları mutlu etmeyi her zaman kendi mutluluğunun önüne koyuyor.
Peri’nin tek istediği annesinin mutluluğu… Utangaç yaradılışlı, insana güven veren bir kız. Aynı zamanda kırılgan göründüğünden pamuklara sarmalayıp saklama hissini uyandırıyor insanda… Başkalarının dertlerini kendi dertlerinden daha çok önemsiyor. 

Meltem Gülenç -Rana Mertoğlu
Haluk ve Ahmet’in ablası… 55 yaşında.  Hiç evlenmemiş. İstanbul hanımefendisi, kibar. Pasif agresif, kuralcı, obsesif… Kibar, nazik ve asla kimseyle direkt arasını bozmayan poker yüzlü bir kadın… Çok kontrollü ve çok oyuncu… Kardeşlerini parmağında oynatıyor gibi görünüyor.
Savaş, Rana'nın üvey oğlu. Donuk ve mesafeli karakterini kıran, şefkat hissettiği belki de tek kişi. Savaş'a gözü gibi bakıyor. 

Funda İlhan -Sevilay
Haluk'un eski karısı. Ali'nin annesi.
Bir gün Haluk'la barışacağına inanıyor. Ali'nin, Haluk'un evinde  varlığını yaşattığına inanıyor. Haluk’a saplantılı bir şekilde aşık. Güneş'in ortaya çıkışıyla birlikte Sevilay panikliyor. Bu evliliği engellemek için elinden gelen her şeyi yapmaya hazır. 

Teoman Kumbaracıbaşı-Ahmet Mertoğlu
Rana ve Haluk’un en küçük erkek kardeşi… Sanatçı ruhlu, naif, yalnız bir adam… Sık sık Kaş’taki atölyesine kapanıyor.   Karısı İnci'yle pasif bir evlilik ilişkileri var. Ahmet kendi dünyasında ve mümkün mertebe Haluk ve Rana'dan uzak yaşamaya çalışıyor.
Güneş'i ilk gördüğünde Ahmet'in hafızasında tanıdık bir yüzü karşılıyor. 

Kanat Heparı -Mert
Melisa’nın abisi. Kardeşinin bir melek olduğunu zannediyor ama çok yanılıyor.
Fevri hareket eden, insanların yüzüne karşı gerçek düşüncelerini direkt söyleyebilen bir çocuk. Bu yüzden kızlarla arası hiç iyi olmamış. Kardeşinin kaybından sonra etrafıyla ilgisini kesmiş.

Güneşin Kızları dizisi, Güneşin Kızları dizisi konusu nedir, Güneşin Kızları dizisi oyuncuları kimler, Güneşin Kızları dizisi yeni bölüm, güneşin kızları dizi oyuncu isimleri, Güneşin Kızları dizisi karakterleri, Güneşin Kızları oyuncu kadrosu, Güneşin Kızları dizisi hakkında bilgi, Güneşin Kızları dizisinde kimler oynuyor, kanal d güneşin kızları dizisi, yeni diziler, kanal d güneşin kızları güneş kim, güneşin kızları peri kim, selin kim,nazlı kim, gunesin kizlari oyunculari,


Tüm İslam aleminin sabırsızlıkla beklediği Ramazan Orucuna çok az bir süre kaldı,Bütün sevenlerin birlik beraberlik içerisinde bir araya gelip,sofraların kurulduğu Mübarek Ramazan Orucundan sonra ise herkesin sabırsızlıkla beklediği 3 günlük tatil hayallerimizi sıkıştırdığımız Ramazan Bayramı diğer bir adıyla Şeker Bayramını kutlayacağız.

Peki Ramazan Orucunun ilk günü hangi güne denk geliyor,ne zaman sahura kalkacağız hangi gün orucun ilk günü,bayram ta
tili hangi güne denk geliyor aşağıdaki tabloda sizler için paylaştık.

2015 İLK SAHUR GECESİ:

İlk iftarın gerçekleşeceği 18 Haziran’da oruç tutmak isteyenler 17 Haziran’ı 18 Haziran’a bağlayan gecede sahur'a kalkılacak.Müslümanlar, 18 Haziran Perşembe günü gün boyu oruçlu olacak.


2015 RAMAZAN (ŞEKER) BAYRAMI:

Ramazan Bayramı’nın ilk günü bu sene 17 Temmuz Cuma gününe denk geliyor. 3 gün süresince resmi tatil olacak olan Ramazan Bayramı’nın

  1. günü 17 Temmuz Cuma günü,
  2. günü 18 Temmuz Cumartesi,
  3. ve son günü ise 19 Temmuz Pazar günü olacaktır.

2015 Ramazan ayının başlangıcı:

Ramazan bayramı 16 Temmuz Cuma günü başlayıp 19 Temmuz pazar günü bitiyor.

16 TEMMUZ-2015
PERŞEMBE
AREFE

17 TEMMUZ-2015
CUMA
RAMAZAN BAYRAMI (1.Gun)

18 TEMMUZ-2015
CUMARTESİ
RAMAZAN BAYRAMI (2.Gun)

19TEMMUZ-2015
PAZAR
RAMAZAN BAYRAMI (3.Gun)

ÜÇ AYLAR:

Hicri takvim'de mukaddes olan Recep, Şaban ve Ramazan aylarıdır.Faziletli sayıldığı için ibadetler artırılır, günahlardan en azından saygıdan dolayı sakınılır ve Ramazan ayına hazırlık yapılır. Hadise göre Recep Allah'ın ayıdır, Şaban Peygamber Muhammed'in ayıdır, Ramazan da Ümmetin ayıdır.Ayrıca, Recep Regaib Kandili ve Mirac Kandilini, Şaban Beraat Kandilini ve Ramazan Kadir Gecesini barındırır.

2015 DİNİ GÜNLER :

  • Ramazan'ın Başlangıcı: 18.06.2015
  • Kadir Gecesi: 13.07.2015
  • Arefe (Ramazan)16.07.2015
  • Ramazan Bayramı: 17.07.2015
  • Arefe (Kurban): 23.09.2015
  • Kurban Bayramı: 24.09.2015
  • Hicri Yılbaşı: 14.10.2015
  • Aşure Günü: 23.10.2015


İSLAM'DA RAMAZAN :

Kur'an'ın ilk ayetlerinin vahyedildiği Kadir Gecesi bu ayın içindedir. Hangi gün olduğu bilinmemekle birlikte Ramazan ayının 27. gecesi Kadir Gecesi olarak kabul edilir.

Kadir gecesi ile ilgili Kur’anın 97.süresi olan Kadir Suresinin ilk üç ayeti şöyledir:

“ Şüphesiz, biz O'nu Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır. ”

Bakara Suresi'ne göre Kur'an'ın İslam peygamberi Muhammed'e gönderilmesi Ramazan ayında başlamıştır ve bu ay içinde "oruç" tutmak müslümanlara emredilmiştir. İlgili ayet şöyledir:

“ O Ramazan ayı ki irşad için, hak ile batılı ayırt eden, hidayet ve deliller halinde bulunan Kur'an onda indirildi. Onun için sizden her kim bu aya erişirse oruç tutsun. Kim de hasta veya yolculukta ise tutamadığı günler sayısınca diğer günlerde kaza etsin. Allah size kolaylık diliyor, zorluk dilemiyor. Bir de o sayıyı tamamlamanızı ve size gösterdiği doğru yol üzere kendisini yüceltmenizi istiyor. Umulur ki, şükredesiniz! (Bakara 185) ”

Bu ay boyunca gündoğumundan önceki alacakaranlık ile günbatımından sonraki alacakaranlık arasında yemek-içmek ve cinsel ilişkide bulunmak Müslümanlara yasak kılınmıştır. Mükellef olan Müslümanların Ramazan orucunu tutması farzdır.


ramazan bayramı ne zaman,ramazan orucu ne zaman,oruç ne zaman tutacaz,ramazan orucu oruç günü,2015 oruçları,ramazan bayramı,ramazan bayramı hangi gün,kadir gecesi,islamda ramazan,ramazan ayının önemi,hangi gün oruca kalkılacak,ramazan bayramı ilk günü,ilk sahur gecesi,iftar saatleri,ilk iftar saati,ilk oruç,arafe günü,bayramın 1.günü,


Survivor All Star’ın 74.bölümde yarışmacılar bu zamana kadar verilen en büyük ödül için kıyasıya yarışacaklar… Bu gece yarışmacıların duygusal anları geceye damda vuracak. Survivor All Star yeni bölüm 10 Haziran 74. Bölüm tüm detayları yazımızın devamında…

Fragmanı yayınlanan Survivor All Star da Bu akşam yine güzel bir ödül oyunu yarışmacıları bekliyor. Bu akşam galibiyeti alan takımın ödülünü Acun Ilıcalı şu sözlerle açıkladı; “Sizi bir sofraya oturtuyoruz ve çok güzel bir yemek yiyorsunuz ama kiminle. En sevdikleriniz Dominik’te” sözleriyle açıkladı ve yarışmacıları adeta sok etti. En sevdiği isimlerin, ailelerinin orada olduğunu gören yarışmacılar Aileleriyle kucaklaşıp gözyaşlarına boğuldular. Ödülü kimin kazanacağı, ailesiyle kimlerin yemek yiyeceği ve yarışmada yaşanacaklar merak konusu.

Acun Ilıcalı'nın yaptığı diğer bir açıklama ise Survivor All Star'ın bundan sonra hızlandırılmış bölümlerle ekrana,sonra geriye kalan 4 hafta yarışmacılar hızlandırılmış oyunlarla mücadele verecek,yarın yayınlanacak olan son Sms oylamasında halk oylaması son olarak gerçekleşecek ve bundan sonraki bölümlerde artık sms oylaması yapılmayacak...

9 Haziran Salı günü Survivor All Star’da eleme gecesi yaşanmış ve bir ödül oyunu oynanmıştı.09 Haziran Salı günü ödül oyununu kazanan takım Gönüller takımı olmuştu.Gönülülerin ödülü ise mor oda da,Döner yediler ve en önemlisi de yarışmacılara ailelerinden birer eşya gelmişti. Turabi'ye de dövüş eşyaları, Hasan'a bağlaması,Hilmicem'e daha önce Survivor'a giydiği şort ,Begüm'e tacı ve gelmişti. Gönüllüler bu güzel anların tadını çıkartırken Ünlüler de ise konsey stresi yaşamıştı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler de konseyinde yapılan oylamada en çok oyu alan isim Anıl olunmuştu. Kişisel dokunulmazlık oyununu Doğukan kazanmasının ardından bir isim söyleme hakkını kazanan Doğukan konseyde ikinci aday olarak Hakan'ın adı söyledi ve en az oyu alan yarışmacı Anıl olduğu için Survivor All Star'da adaya veda eden isim Anıl olmuştu.

Bakalım 10 Haziran ödül oyununda neler yaşanacak? Kazanan takım kim olacak? Ünlüler mi Gönüllüler mi?

10 Haziran akşamı oynanan Aileler ile yemek yeme oyununu 10-7 olarak Ünlüler Takımı Kazandı.

Ünlüler : 10
Gönüllüler : 7

hangi takım aileleri ile yemek yedi, aileler ile yemek ödülünü hangi takım kazandı,10 haziran ödül oyununda kim kazandı,10 haziran Survivor kim kimle yarıştı, Çarşamba günü ödül oyunu ödül neydi?, bu akşam ödül oyununu kim kazandı, ödül oyunu kim kazandı 9 haziran, ödül oyunu 10 6 2015, survivor all star 10 haziran,gönülüler takımın ailesi, ünlüler takımının ailesi,yarışmacıların ailelerinden kimler geldi,
SURVİVOR ÜNLÜLERDEN KİM ELENDİ
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Zorlu bir hafta daha geride kalan survivorda bu hafta elenen isim bu akşam yani 27 Mayıs Çarşamba akşamı belli olacak. Survivor All Star bu hafta yine eleme gününe gelindi ve sonuçlar merakla beklenmektedir. Pazar günü dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı bu hafta yaptığı ada konseyinde elemek için isim yazdıklarında, en çok ismi yazılan kişi Berna ve Hakan oldu ve survivor all star 14. Haftada elenmek için seçilen ilk isimler oldu. 
Ayrıca pazar akşamı Ünlüler takımı arasında sms oylaması da yapıldı. Sms oylamasında birinci çıkan isim bu isimlerin karşısına bi isim seçecek birde bireysel dokunulmazlığın sahibi Doğukan isim söyeleyecek eleme bu 4 kişi arasında alınan sms sonuçlarına göre daha az oy alan isim elenecek.

Bu hafta survivordan elenecek kişi seçilecek ve adaya veda edecekken, izleyiciler tarafından ise survivordan elenen kişinin kim olduğunun yanı sıra, Ünlüler takımı arasında yapılan halk oylaması olan sms sonuçlarını merak etmektedirler. Yazımızın devamında 27 Mayıs Survivor All Star Ünlüler takımı sms sonuçlarını ve sıralamasını bulabilirsiniz.

27 MAYIS SURVİVOR ALL STAR BERNA ELENDİ

27 Mayıs Ünlüler SMS Sıralaması
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
1- Merve
2- Hakan
3- Serenay
4- Anıl
5- Berna
6- Doğukan

Survivor All Star eleme günlerinde yaşananları ve her hafta yapılan sms oylaması sonuçlarını ve sıralamayı yarışma sırasında açıklandığı anda acunn.com sitesiyle eş zamanlı olarak burada bulabilirsiniz. Yarışmanın bu hafta elenen ismi ile ilgili düşüncelerinizi ve tahminlerinizi paylasabilirsiniz. 

Survivir oylama sonucu, survivor all star sms sonuçları, survivor 27 mayıs sms sonuçları, bu hafta unlulerden kim birinci oldu, ünlüler sms sonuclari, 27 mayıs çarşamba sms sonuçları, survivor kim elendi, dün akşam survivor kim elendi, bu hafta kim elendi, hakan elendi mi, berna elendi mi, survivor 27 mayıs sms sıralama sonuçları, 27 mayıs sörvayvır,

27 MAYIS SMS SONUÇLARI

Bu haftanında sonuna gelinen ve eleme gecesi gelen Survivor All Star da bu akşam yine 1 yarışmacı adaya veda edecektir.

Bilindiği gibi dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Ünlüler takımı olmuştu.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Survivor all star adasından en son giden yarışmacı Gönüllüler takımında Sahra olmuştu. Bu haftaki eleme, dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı arasında yapılacak.

24 Mayıs Pazar akşamı dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler ada konseyinde gitmesini istedikleri ismi yazdılar ve yazılan isimlerden en çok Hakan ve Berna ismi çıktı ve ilk adaylar belli oldu.

Ada konseyinde belirlenen isimlerin yanı sıra bir de Ünlüler takımında sms oylaması yapıldı ve sms oylaması sonucunda birinci olan kişi ise bu isimlerin karşısına bir isim daha söyleyecek, birde kişisel dokunulmazlığı kazanan Doğukan da bir isim söyeleyecek ve eleme bu isimler arasında olacak. Elenmek üzere seçilen isimler arasında en az sms oyunu alan kişi adaya veda edecek. Yazımızın devamında Ünlülerden en çok sms alan kişinin kim olduğu ve adaya kimin veda edeceği hakkındaki bilgileri bulabilirsiniz.

27 MAYIS SURVİVOR BERNA ELENDİ

27 Mayıs Çarşamba Ünlüler SMS Sonuçları
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir

1- Merve
2- Hakan
3- Serenay
4- Anıl
5- Berna
6- Doğukan

Çarşamba akşamı Ünlüler takımı SMS oylama sonuçlarının açıklanmasıyla sms de birinci olan isim Merve Aydın oldu. Haftanın birincisi olan Merve elenmek üzere Serenay ismini söyledi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Doğukan olduğu için Doğukan da Anıl ismini söyledi ve 4 kişi elemeye kaldı. 

Anıl, Serenay, Berna ve Hakan arasında en az oyu alan kişi Berna oldu ve elenen isim oldu.

survivor 27 mayıs sms sonuçları, 27 mayıs survivor ünlüler sms sonuçları, ünlüler 27 mayıs oylama sonuçları, 27 mayıs çarşamba sms oylamasi, ünlüler sms siralamasi, 27 mayıs survivor all star oylama sonuçları, acunn.com sms sonuclari, acunn.com gönüllüler oylama sonuçları, sörvayvır, sorvivor, 
SURVİVOR GÖNÜLLÜLERDEN KİM ELENDİ
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Zorlu bir hafta daha geride kalan survivorda bu hafta elenen isim bu akşam yani 20 Mayıs Çarşamba akşamı belli olacak. Survivor All Star bu hafta yine eleme gününe gelindi ve sonuçlar merakla beklenmektedir. Pazar günü dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı bu hafta yaptığı ada konseyinde elemek için isim yazdıklarında, en çok ismi yazılan kişi Bozok ve Hasan oldu ve survivor all star 13. Haftada elenmek için seçilen ilk isimler oldu. 
Ayrıca pazar akşamı gönüllüler takımı arasında sms oylaması da yapıldı. Sms oylamasında birinci çıkan isim bu isimlerin karşısına bi isim seçecek birde bireysel dokunulmazlığın sahibi Hilmicem isim söyeleyecek eleme bu 4 kişi arasında alınan sms sonuçlarına göre daha az oy alan isim elenecek.

Bu hafta survivordan elenecek kişi seçilecek ve adaya veda edecekken, izleyiciler tarafından ise survivordan elenen kişinin kim olduğunun yanı sıra, Gönüllüler takımı arasında yapılan halk oylaması olan sms sonuçlarını merak etmektedirler. Yazımızın devamında 20 Mayıs Survivor All Star Gönüllüler takımı sms sonuçlarını ve sıralamasını bulabilirsiniz.

20 MAYIS SURVİVOR ALL STAR SAHRA ELENDİ

20 Mayıs Gönüllüler SMS Sıralaması
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
1- Hasan
2- Turabi
3- Begüm
4- Bozok
5- Sahra
6- Hilmicem


Survivor All Star eleme günlerinde yaşananları ve her hafta yapılan sms oylaması sonuçlarını ve sıralamayı yarışma sırasında açıklandığı anda acunn.com sitesiyle eş zamanlı olarak burada bulabilirsiniz. Yarışmanın bu hafta elenen ismi ile ilgili düşüncelerinizi ve tahminlerinizi paylasabilirsiniz. 

Survivir oylama sonucu, survivor all star sms sonuçları, survivor 20 mayıs sms sonuçları, bu hafta gonullulerden kim birinci oldu, gönüllüler sms sonuclari, 20 mayıs çarşamba sms sonuçları, survivor kim elendi, dün akşam survivor kim elendi, bu hafta kim elendi, hasan elendi mi, bozok elendi mi, survivor 20 mayıs sms sıralama sonuçları, 20 mayıs sörvayvır,

20 MAYIS SMS SONUÇLARI

Bu haftanında sonuna gelinen ve eleme gecesi gelen Survivor All Star da bu akşam yine 1 yarışmacı adaya veda edecektir.

Bilindiği gibi dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Gönüllüler takımı olmuştu.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Survivor all star adasından en son giden yarışmacı Gönüllüler takımında Nadya olmuştu. Bu haftaki eleme, dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı arasında yapılacak.

17 Mayıs Pazar akşamı dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler ada konseyinde gitmesini istedikleri ismi yazdılar ve yazılan isimlerden en çok Hasan ve Bozok ismi çıktı ve ilk adaylar belli oldu.

Ada konseyinde belirlenen isimlerin yanı sıra bir de gönüllüler takımında sms oylaması yapıldı ve sms oylaması sonucunda birinci olan kişi ise bu isimlerin karşısına bir isim daha söyleyecek, birde kişisel dokunulşmazlığı kazanan Hilmicem de bir isim söyeleyecek ve eleme bu isimler arasında olacak. Elenmek üzere seçilen isimler arasında en az sms oyunu alan kişi adaya veda edecek. Yazımızın devamında Gönüllülerden en çok sms alan kişinin kim olduğu ve adaya kimin veda edeceği hakkındaki bilgileri bulabilirsiniz.


20 MAYIS SURVİVOR SAHRA ELENDİ

20 Mayıs Çarşamba Gönüllüler SMS Sonuçları
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir

1- Hasan
2- Turabi
3- Begüm
4- Bozok
5- Sahra
6- Hilmicem

Pazar akşamı Gönüllüler ada konseyinde yazdıkları isimler sonucunda ismi en çok çıkan kişi Bozok ve Hasan oldu. Gönüllüler takımından elenmek üzere ilk aday bu isimler olurken, Çarşamba akşamı ise SMS oylaması sonucunda birinci çıkan kişi bir isim ve Hilmicem de bir isim daha söyleyecek ve eleme bu  kişi 4 arasında olacaktır.


survivor 20 mayıs sms sonuçları, 20 mayıs survivor gönüllüler sms sonuçları, gönüllüler 20 mayıs oylama sonuçları, 20 mayıs çarşamba sms oylamasi, gönüllüler sms siralamasi, 20 mayıs survivor all star oylama sonuçları, acunn.com sms sonuclari, acunn.com gönüllüler oylama sonuçları, sörvayvır, sorvivor, 
haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com