Googlede Ara

BATUHAN BEGİMGİL KİMDİR - MEDCEZİR DİZİSİ BURAK KİMDİR - BATUHAN BEGİMGİL RESİMLERİ BİYOGRAFİSİ


- Reklamlar -
batuhan begimgil kimdir, batuhan begimgil kaç yaşındadır, batuhan begimgil hangi dizilerde oynamıştır, batuhan begimgil rol aldığı diziler, batuhan begimgil medcezir, batuhan begimgil biyografi, batuhan begimgil resimleri, medcezir dizisi burak kimdir, medcezir dizisi burak karakteri kimdir, medcezir dizisi burak resimleri, medcezir dizisi burak gerçek adı, medcezir dizisi burak kim, medcezir burak gerçekte kim, medcezir dizisi burak asıl adı ne


MEDCEZİR DİZİSİ BURAK KARAKTERİ (BATUHAN BEGİMGİL) BİYOGRAFİ

Ekranların kısa zamanda sevilen ve izlenme rekorları kıran dizisi Medcezir tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta yeni bölümleri ile ekranlara gelen Medcezir dizisi izleyenleri ekrana kilitliyor. Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un olduğu Medcezir dizisi her hafta söyledikleri şarkılar ile de dikkatleri topluyor. Medcezir dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekerken Medcezir dizi oyucuları arasında olan ve Burak karakterini canlandıran Batuhan Begimgil en çok dikkat çeken oyuncular arasında yer alıyor.

Sizlere bu yazımızda Batuhan Begimgil kimdir, Batuhan Begimgil kaç yaşındadır, Medcezir dizisi Burak kimdir, Medcezir dizisi Burak resimleri ve gerçek adı gibi soruların sorulması üzerine Batuhan Begimgil biyografisini paylaşacağız.



Batuhan Begimgil Kimdir

Medcezir dizisi Burak karakterini canlandıran Batuhan Begimgil 20 Eylül 1991 yılında İstanbul da doğmuştur. Babası Makina mühendisi annesi ev hanımı olan yakışıklı oyuncu Batuhan Begimgil evin tek çocuğudur. 1,84 boyunda ve 80 kilo olan yetenekli oyuncu Batuhan, İnşaat Mühendisliği son sınıf öğrencisidir.
Oyunculuk merakı 6 yaşında başlayan Batuhan Begimgil yaz tatillerinde animasyon gösterilerine ve okullarda düzenlenen tiyatro oyunlarına katılarak kendini geliştirmiş ve tiyatro eğitimi de almıştır.



Batuhan Begimgil Rol Aldığı Diziler

- Medcezir
- Elde Var Hayat



Batuhan Begimgil Resimleri










Batuhan Begimgil Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.



.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

3 yorum:

  1. Çok yakışıklı bir oyuncu ve aynı zamanda çok yetenekli

    YanıtlaSil
  2. medcezir dizisindede çok yetenekli beyenerek izliyorum

    YanıtlaSil
  3. bu adamı canıgönülden cok seviyorum ve endamına hayranlık duyuyorum

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com