Googlede Ara

NOT DEFTERİ DİZİSİ EGEMEN (EKİN MERT DAYMAZ) KİMDİR - EKİN MERT DAYMAZ BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -

NOT DEFTERİ DİZİSİ EGEMEN...

Fox Tv'nin yeni dizilerinden biri olan Not Defteri ekranlarda olmaya ve ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Her hafta Çarşamba günleri izleyici ile buluşan Not Defteri dizisi Beyoğlu Ticaret lisesinde çekiliyor ve okuldaki öğrenciler ile öğretmenlerin konu olduğu not defteri dizisi ilk bölümünden itibaren en çok izlenen ve sevilen diziler arasında yerini aldı. Not defteri dizisi başrollerinde Tarık Ündüz, Merve Oflaz, Beste Kökdemir, Ekin Mert Daymaz gibi isimler yer alıyor.

Not Defteri öğrencilerin hayatlarının anlatıldığı dizide iki öğrenci grubu bulunuyor ve iki de grup başkanları yani grup liderleri bulunuyor. Bunlardan birisi Egemen karakteridir. Not Defteri dizisinde Egemen karakterini Ekin Mert Daymaz canlandırmaktadır. Not Defteri dizisi Egemen Okulda 11 F öğrencilerindendir okulun en zengin ve güzel kızı olan Selin ile birlikte birbirlerine körkütük aşık olmuşlardır. Tek bir rakibi vardır oda Ufuk’tur bencil ve hırslı birisi aynı zamanda Selin’e platonik olarak aşıktır. Bu durum ikili arasında oldukça zor günlerin beklediğinin habercisi olmaktadır.

NOT DEFTERİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER TIKLAYINIZ>>>

Peki Not Defterinde Egemen karakterini canlandıran Ekin Mert Daymaz gerçekte kimdir?


Ekin Mert Daymaz Kimdir

Not Defteri dizisindeki Egemen karakterini canlandıran Ekin Mert Daymaz 2 Aralık 1990 yılında Hollanda’da doğmuştur. Hollanda da çok fazla kalmayan yakışıklı oyuncu İstanbul da büyümüştür.
2013 yılında Düzenlenen Best Model Of  Turkey yarışmasında 3. olan Ekin Mert Daymaz profesyonel bir modeldir. Lise hayatının bitmesinden sonra uzun boyunun avantajı ile bir süre basketbola merak saran Ekin Mert Daymaz, daha sonra model olmaya karar vermiştir.

Ekin Mert Daymaz sevgilisi kim diye merak edenler için şuan sevgilisinin olmadığını söyleyen yakışıklı Model Haliç Üniversitesi’nde antrenörlük ve fitness eğitimi almaktadır. Oyunculuk alanında kendini geliştirmek isteyen genç oyuncu Ayşegül Aydın, Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi isimlerden oyunculuk eğitimi almaktadır. Daha sık dram tarzı dizilerde oynamayı istediğini söyleyen Ekin Mert Daymaz Fox Tv ekranlarında yayınlanan Not Defteri dizisinde Egemen karakteri ile karşımıza çıkıyor.


Ekin Mert Daymaz Resimleri










ekin mert daymaz kimdir, ekin mert daymaz, ekin mert daymaz resimleri, ekin mert daymaz foto galeri, ekin mert daymaz kaç yaşında, ekin mert daymaz nerelidir, ekin mert daymaz biyografi, ekin mert daymaz hayatı, ekin mert daymaz sevgilisi kim, ekin mert daymaz kimle çıkıyor, çilek kokusu volkan kim, çilek kokusu volkan karakteri, çilek kokusu dizisindeki volkan gerçekte kimdir, çilek kokusu volkan karakteri gerçek adı ne, not defteri dizisi oyuncuları kimler, çilek kokusu volkan resimleri, not defterindeki egemenin resimleri, not defteri egemen foto galeri, not defteri dizisi kim kimdir, not defteri oyuncu isimleri
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com