Googlede Ara

SULTANBEYLİ DEVLET HASTANESİ RANDEVU ALMA - SULTANBEYLİ DEVLET HASTANESİ NUMARA ALMA EKRANI


- Reklamlar -
SULTANBEYLİ DEVLET HASTANESİ RANDEVU ALMA...

Giderek değişen teknoloji ve uygulamalar hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Bunlardan biri ve hemen hemen hepimizin kullandığı veya kullanabileceği olan MHRS uygulamasıdır. Bilindiği üzere hastaneye gitmek isteyen birisi randevu almak için hastaneye gidip randevu alıyordu.
Şimdi ise MHRS uygulaması ile artık numara almak çok kolay MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) ile internet ve telefondan istediğiniz güne ve hastaneye kolayca numara alınabiliyor.

Sizlere bu yazımızda İstanbul Sultanbeyli Devlet Hastanesine randevu alma işlemleri ve direk randevu alma sisteminden nasıl numara alınacağını açıklayacağız.
Sultanbeyli Devlet Hastanesine randevu almak için aşağıdaki bağlantıya tıklayarak istediğiniz bölüme numara alabilirsiniz.



SULTANBEYLİ DEVLET HASTANESİ RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

 zeynep kamil randevu alma


Hastanelere internet üzerinden ve telefon ile numara almak için tek bir sistem haline gelen MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) ile randevu almak için TC numaranız ve bir e-posta adresi ile sisteme kayıt olarak hastaneye numaranızı alabiliyorsunuz. Her bir kişi sisteme kendi TC si ile bir defa kayıt oluyor ve devamlı aynı isim ve tc numarası ile giriş yapıyor.


MHRS'ye nasıl kayıt olunur? 

Yukardaki MHRS üye ol linkine tıkladığınızda karşınıza böyle bir alan çıkacak. TC kimlik numaranızı girmek zorunlu Ardından da aşağıdaki alanları dolduracaksınız. Bu işlemi yaptığınızda üyeliğin gerçekleşmiş olacak. Sonra ana sayfaya dönüp MHRS randevu al butonuna tıklayıp TC numaranızı ve parolanızı girerik randevunuzu alabilirsiniz.


MHRS RANDEVU İPTAL NASIL YAPILIR? 

MHRS sistemi üzerinden aldığınız randevuyu son 15-20 dakikaya kadar iptal edebilmektesiniz. MHRS Randevunuzu iptal etmek için önce MHRS randevu sayfasından TC kimlik numaranızı ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekiyor. MHRS randevu al bölüme girdiğinizde, Kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra sağ taraftaki "Randevu Geçmişi"kısmından randevularınızı görebilir, iptal etmek istediğiniz randevunun sağ tarafındaki "İPTAL ET" butonuna basmak sureti ile randevunuzu iptal edebilirsiniz. Ayrıca ALO182 MHRS hattını arayarak da randevunuzu iptal ettirebilirsiniz.


HRS RANDEVU GÖRÜNTÜLEME 

Kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra sağ taraftaki "Randevu Geçmişi"kısmından randevularınızı görebilirsiniz.


MHRS ŞİFREMİ UNUTTUM NASIL ALABİLİRİM? 

Hastane randevu şifrenizi unuttuysanız ne yapmalısınız? Yeni şifre için 3 yol var.


MHRS AİLE FERTLERİ İÇİN RANDEVU ALABİLİR MİYİM? 

İşlemler T.C. Kimlik numarası üzerinden yapıldığından bütün Aile fertleriniz için ayrı ayrı kendi Kimlik numaraları ve Kimlik bilgileri ile hesap oluşturmalısınız. İsterseniz aile fertleri için üye kaydı oluştururken hepsinde aynı mail adresi ve telefon numarasını kullanabilirsiniz.


MHRS ŞİFREMİ VE HESAP BİLGİLERİMİ NASIL DEĞİŞTİRİRİM?

Randevu al bölüme girdiğinizde, Kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra sağ taraftaki "Hesap Bilgileri" kısmından ilgili değişikliği yapabilirsiniz.


ALO 182 MHRS RANDEVU EN ERKEN NE ZAMANA RANDEVU ALABİLİRİM?

Aradığınız tarihten itibaren en erken 1 gün sonrası için randevu alabilirsiniz. Dilerseniz 15 gün sonrasına kadar herhangi bir güne randevu talep edebilirsiniz.


ALO 182 MHRS'DEN KAÇ RANDEVU ALABİLİRİM, YAKINLARIM İÇİN RANDEVU ALABİLİR MİYİM?

Kendinize ve yakınlarınıza her aramada en fazla dört randevu alabilirsiniz. Aynı güne kendinize farklı polikliniklerden en fazla iki randevu alabilirsiniz.


ALO 182 MHRS RANDEVU HATTI ÜCRETLİ Mİ? 

ALO 182 Randevu Hattı acil aramalar kapsamında olmadığından ücretlidir. Hem sabit hatlardan hem de cep telefonlarından 182' yi aramak sabit bir telefon hattını aramakla eşdeğerdir. BTK' ya göre Türkiye' de sabit hatları aramak 01.04.2013 tarihinden itibarendakikası en fazla 43,89 kuruştur. Türk-Telekom dakikası 7-15 kr. arası ücretlendirme yapmakta olup, tarifeler değişebilmektedir. İnternet ve akıllı cihazlar (cep telefonu, tablet vs.) üzerinden alınan randevular ise ücretsizdir.


MHRS MOBİL UYGULAMASI 

Android, IOS, BlackBerry ve Windows işletim sistemlerine sahip akıllı cihazlar (telefon, tablet) için "MHRS Mobil" uygulaması hizmete girmiştir. "MHRS Mobil" cihazınızın kullandığı uygulama marketinden (app store, play store vs.) ücretsiz olarak indirebilirsiniz.







sultanbeyli devlet hastanesi nasıl numara alabilirim, sultanbeyli devlet hastanesi randevu alma, sultanbeyli devlet hastanesi internetten randevu alma, sultanbeyli devlet hastanesi randevu işlemleri, sultanbeyli devlet hastanesi randevu alma, sultanbeyli devlet hastanesi çocuk nöroloji randevusu alma, sultanbeyli devlet hastanesi randevusu alma, sultanbeyli devlet hastanesi randevu, sultanbeyli devlet hastanesi nasıl numara alabilirim, sultanbeyli devlet hastanesi tüp bebek varmı, sultanbeyli devlet hastanesi tüp bebek merkezi, sultanbeyli devlet hastanesi telefon numarası, sultanbeyli hastanesi randevu alma, mhrs randevu ekranı, mhrs randevu alma, internetten hastane randevusu almak, sultanbeyli devlete nasıl numara alabilirim, sultanbeyli devlet hastanesi numara alma ekranı, 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com