Googlede Ara

AŞKIN KANUNU CANAN (TUĞÇE KUMRAL) KİMDİR - TUĞÇE KUMRAL KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
AŞKIN KANUNU DİZİSİ CANAN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ekranların sevilen oyuncusu Tuğçe Kumral başarılı oyunculuğu ile oldukça beğenilen ve aranan oyuncular arasındadır. Güzelliği ve oyunculuk performansı ile izleyenleri kendine hayran bırakan Tuğçe Kumral son olarak Yasak dizisi ile ekranlarda olmuştu.

Atv de yayınlanan Yasak dizisi Osmanlının son dönemlerinde geçen olayları konu alıyor ve gerek oyuncuların kıyafetleri gerek dekorlar bire bir o dönemi yansıtmaktadır. Tuğçe Kumral Yasak dizisinde başrollerini Fikret Kuşkan, Deniz Çakır, Burak Yamantürk, Ezgi Eyüboğlu gibi ünlü isimler paylaşmıştır. Şimdi ise Aşkın Kanunu dizisinde yer alan güzel oyuncu Tuğçe Kumral bu dizide Canan karakterini canlandırmaktadır. İki başarılı polis olan İpek ve Çetin'in hikayesini anlatan Aşkın Kanunu dizisi oyuncularından bir tanesi de Tuğçe Kumral'dır.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Sizlere bu yazımızda Aşkın Kanunu dizisi oyuncuları arasında olan ve Canan karakteri ile beğeni toplayan güzel oyuncu Tuğçe Kumral hayatı hakkında bilgiler vermeye çalışacağız. Aşkın Kanunu dizisi Canan karakteri ve Tuğçe Kumral hakkında merak edilenleri yaşı, boyu, kilosu gibi bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

AŞKIN KANUNU DİZİ OYUNCULARI>>>

Tuğçe Kumral Kimdir

Son olarak Yasak dizisinde Ruşen karakterini canlandıran ve şimdi Aşkın Kanunu dizisinde Canan karakterini canlandıran Tuğçe Kumral 19 Mart 1983 yılında İzmir de doğmuştur.
Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk bölümünde tamamlayan başarılı oyuncu uzun süre yaşamını İstanbul’ da geçirmiştir. Boyu 1,63 cm ve 52 kilo ağırlığında olan güzel oyuncu Tuğçe Kumral ilk oyunculuk deneyimini Gönülçelen adlı film ile yapmıştır. Ekranlarda çeşitli reklam filmlerinde rol alan Tuğçe Kumral ayrıca genç yaşına rağmen Eski Hikaye, Herşeye Rağmen, Bu Kalp Seni Unutur mu?, Gönül Çelen gibi çeşitli yapımlarda kendini göstermiştir.

Tuğçe Kumral Boyu: 1, 63 cm
Tuğçe Kumral Kilosu: 52 kg
Tuğçe Kumral Twitter Adresi: https://twitter.com/TugceKumral

Tuğçe Kumral Rol Aldığı Dizi ve Filmler Neler

Aşkın Kanunu (Canan)
Yasak
Eski Hikaye
Herşeye Rağmen
Bu Kalp Seni Unutur mu?
Gönül Çelen Gönül Çelen

Tuğçe Kumral Resimleri






aşkın kanunu dizisi oyuncuları kimler, aşkın kanunu dizi karakter isimleri, aşkın kanunu dizisinde kim kimdir, aşkın kanunu dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor, aşkın kanunu dizisi canan kim, aşkın kanunu dizisindeki canan kaç yaşında, aşkın kanunu dizisi aşkın kanunu resimleri, aşkın kanunu dizisi canan biyografi, aşkın kanunu dizisi canan gerçek adı ne, aşkın kanunu dizisi canan, tuğçe kumral kimdir, tuğçe kumral kaç yaşında, tuğçe kumral yaşı kaç, tuğçe kumral resimleri, tuğçe kumral biyografi, tuğçe kumral gerçekte kim, tuğçe kumral hayatı, aşkın kanunu dizisi canan kimdir, aşkın kanunu dizisi canan, canan yasak dizisi oyuncuları 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com