Googlede Ara

GÜLLERİN SAVAŞI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - GÜLLERİN SAVAŞI DİZİSİ


- Reklamlar -


GÜLLERİN SAVAŞI DİZİSİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kanal D yepyeni bir diziyi daha izleyici ile buluşturuyor. Kanal D ekranlarında tanıtım fragmanı dönen Güllerin Savaşı dizisi kanal d ekranlarında izleyici ile buluşacak. Temmuz ayında başlayacak olan Güllerin Savaşı dizisinde birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Kanal D Güllerin Savaşı dizisi hakkında tüm bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz. Güllerin Savaşı isimli yeni dizi daha önceden Aşkta ve Savaşta ismi ile duyurulmuştu, fakat dizinin isminde değişiklik yapılmış ve Güllerin Savaşı olarak belirlenmiştir.

Kanal D Güllerin Savaşı dizisinin başrollerinde Bir Aşk Hikayesi nde Ceylan karakteri olarak tanıdığımız Damla Sönmez yer alıyor. Güllerin Savaşı dizisinin diğer oyuncularının arasında ise Barış Kılıç, Canan Ergüder, Sercan Badur, Feyza Civelek gibi isimler bulunuyor. Güllerin Savası dizisinin konusu genel olarak Damla Sönmez'in canlandırdığı Gülru karakterinin, babasının çalıştığı köşkte hayran duyduğu ve imrendiği Gülfem gibi olmak istemisini ve yaşanan olayları konu alacak.

Güllerin Savaşı dizisinin oyuncularını ve dizinin konusunu yazımızın devamında bulabilirsiniz. İlerleyen günlerde Güllerin Savaşı dizisi oyuncularının biyografilerini burada bulabilirsiniz.


Güllerin Savaşı Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Güllerin Savaşı Gülru - Damla Sönmez (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Güllerin Savaşı Gülfem - Canan Ergüder (köşkün kızı) (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Güllerin Savaşı Ömer - Barış Kılıç (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Güllerin Savaşı Cihan - Sercan Badur (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Güllerin Savaşı Çiçek - Feyza Civelek (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Güllerin Savaşı Yonca - Zeynep Köse (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Güllerin Savaşı Mert - Yiğit Kirazcı (Gülru’nun çocukluk aşkı)(Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Güllerin Savaşı Mine - Ceren Koç (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Güllerin Savaşı Salih - Atilla Şendil
Güllerin Savaşı Mesude - Meltem Pamirtan (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Güllerin Savaşı Yener - Berk Yaygın
Güllerin Savaşı Cahide - Serap Aksoy
Güllerin Savaşı Şevket - Arif Pişkin
Güllerin Savaşı Mebrure - Münire Apaydın
Güllerin Savaşı Taner - Uğur Kıral (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Güllerin Savaşı Recep - Turgay Tanülkü
Güllerin Savaşı Naciye - Güzin Akın
Güllerin Savaşı Ayla - Pınar Afsar
Güllerin Savaşı Halide - Aslı İçözü



Güllerin Savaşı Dizi Konusu Nedir

İstanbul’un kenar mahallelerinden birinde doğup, mahallenin ‘öteki’ ucunda, babasının bahçıvanlık yaptığı köşkte büyüyen Gülru’nun, 6 yaşından beri tek bir dileği vardır; büyüyünce köşkün güzeller güzeli kızı Gülfem gibi olmak.

Gülru, doğduğu hayat ile içinde olduğu hayat arasında dağlar kadar fark olsa da, iki hayatı da acısıyla tatlısıyla sahiplenmiştir. Onu çok seven ama maddi manevi kompleksleri yüzünden köşk ve okul dünyasını düşman bilen Mert’le ite kaka sürdürdükleri bir çocukluk aşkları vardır.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Gülfem'in yıllar sonra evine dönmesiyle, Gülru’nun çocuksu hayranlığı alevlenir. Gülfem'in ilk kalp kırıklığı olan unutulmaz aşkı Ömer’in, Gülru ile sıradışı bir şekilde tanışmaları ise bundan sonra ne köşkte ne de mahallede hiçbir şeyin aynı olmayacağının habercisidir. Ömer, Gülru’nun önce aklını, sonra kalbini karıştırıp, onu gerçek aşkla tanıştırırken, hayaller ve gerçeklerin altüst olması kaçınılmazdır.

Hayatının zirvesinde olan Gülfem ile hayallerine giden yolun henüz başında olan Gülru’nun aşkla ve savaşla imtihanları, etraflarındaki herkesin kaderini yeniden yazarken, ikisi için de aşkta ve savaşta her şey mübahtır.



güllerin savaşı dizisi, güllerin savaşı dizisi konusu, güllerin savaşı dizi oyuncuları kimler, güllerin savaşı  başrol oyuncuları kimler, güllerin savaşı dizisinde kimler oynuyor, damla sönmezin yeni dizisi, damla sönmez hangi dizide oynayacak, güllerin savaşı dizisi damla sönmez, güllerin savaşı gülru, güllerin savaşı  oyuncuları kimler, güllerin savaşı oyuncu kadrosu, güllerin savaşı dizisi hakkında bilgi, güllerin savaşı dizisi ne zaman başlıyor, güllerin savaşı dizisi 1. bölüm izle, güllerin savaşı dizisi 1. bölüm fragmanı, güllerin savaşı başrol oyuncuları kimler, güllerin savaşı dizi, güllerin savaşı dizisi karakter isimleri, güllerin savaşı dizisinde kim kimdir, güllerin savaşı oyuncu isimleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

1 yorum:

  1. Barış Kılıç ve Canan Ergüder çok iyi bir seçim olmuş.yalnız aynı şeyi Damla Sönmez için söyleyemeyeceğim.diğer iki isme ayak uydurabileceğini hiç sanmıyorum.Barış Kılıç'da nerde böyle başarısız bir oyuncu var onlara partner oluyo.Hazal Kaya bir bu iki.

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com