Googlede Ara

KİRAZ MEVSİMİ AYAZ (SERKAN ÇAYOĞLU) KİMDİR - SERKAN ÇAYOĞLU KİM KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
KİRAZ MEVSİMİ DİZİSİ AYAZ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Başarılı dizilere imza atan Fox TV yepyeni bir dizi ile daha başarısını sürdürüyor. Fox Tv ekranlarının yeni dizisi olan Kiraz Mevsimi dizisi yapımını Süreç film üstleniyor. Fox tv'nin yeni dizisi olan Kiraz Mevsimi dizisi aile ve mahalle yaşamı üzerine kurulmuş konular ile izleyenlerin karşısında olacak.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kiraz mevsimi dizisinin başrollerinde Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya, Serkan Çayoğlu, Nihal Işıksaçan, Aras Aydın, Neslihan Yeldan, Nezih Cihan Aksoy, Ayşegül Ünsal gibi isimler yer alıyor. 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Fox tv'nin Kiraz Mevsimi dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkat çekmektedir. Sizlere bu yazımızda Kiraz Mevsimi dizisi oyuncuları arasında olan Ayaz karakterini canlandıran www.songuncel.blogspot.com ve dikkat çeken Serkan Çayoğlu hakkında bilgiler vereceğiz. Serkan Çayoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç kilosu kaç, kiraz mevsimi Ayaz kimdir gibi soruların cevaplarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.
İlerleyen günlerde ise Kiraz Mevsimi dizisi tüm oyuncularının biyografilerini buradan ulaşabilirsiniz.

KİRAZ MEVSİMİ DİZİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>


Kiraz Mevsimi Ayaz Karakteri Kimdir?

Serkan Çayoğlu Kimdir?
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kiraz Mevsimi dizisinde Ayaz karakterini canlandıran Serkan Çayoğlu Almanya doğumlu manken ve oyuncudur. Üniversite ekonomi bölümünde okumuş ve eğitimini Almanya'da tamamlamıştır. Mankenliğe de orada başlamış aynı dönemde tiyatro oyunları ile oyunculuğa adım atmıştır.

Birkaç sene önce İstanbul'a yerleşen Serkan Çayoğlu ilk önce burada modellik yapmayı düşünmüş. Daha sonra Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk kariyerine Kuze Güney dizisinde rol alarak başlayan oyuncu dizde Merve Boluğur'un İtalya dan gelen arkadaşını canlandırmıştı.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Hande Yener'in ya ya ya adlı şarkısının klibinde de rol alan Yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu daha sonra ise Zeytin tepesi dizisinde mühendis Burak Altaylı karakterini canlandırdı. Birçok usta isimlerle birlikte Zeytin tepesi dizisinde rol alan oyuncu dizi final yaptıktan bir süre sonra yeni dizisi Kiraz Mevsimi için teklif aldı.Serkan Çayoğlu Kiraz mevsimi dizisinde çapkın bekar olan Ayaz karakteri ile ekranlarda olacak. Dizide ayrıca Özge Gürel, Dağhan Külegeç gibi oyuncular da rol alıyorlar.

Serkan Çayoğlu Boyu      : 1,88
Serkan Çayoğlu Kilosu     : 82
Serkan Çayoğlu twitter     : twitter.com/SerkanCayoglu
Serkan Çayoğlu facebook : www.facebook.com/serkancayogluofficial

KİRAZ MEVSİMİ ÖYKÜ VE AYAZ RESİMLERİ>>>

UYUZ AYAZ SENİN ADIN ŞARKISI>>>

Serkan Çayoğlu Resimleri
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir






serkan çayoğlu kimdir, serkan çayoğlu kaç yaşında, serkan çayoğlu boyu ve kilosu, serkan çayoğlu saç rengi, serkan çayoğlu biyografi, kiraz mevsimi, kiraz mevsimi ayaz kim, kiraz mevsimi ayaz karakteri kimdir, kiraz mevsimindeki ayaz kim, kiraz mevsimindeki ayaz gerçekte kim, kiraz mevsimi izle, kiraz mevsimi başroldeki çocuk kim, kiraz mevsimi dizi oyuncuları, kiraz mevsimi başrol oynayan ayaz kim, kiraz mevsimi ayaz resimleri, kiraz mevsimi ayaz kaç yaşında nereli, kiraz mevsimi ayaz kıyafetleri, kiraz mevsimi ayaz resimleri, kiraz mevsimi ayaz boyu kilosu bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aiittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

96 yorum:

  1. allahım çok yakışıklı ya :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok guzel bir dizide cok yakisikli ve basarili buluyorum ve diziyi cok cok begeniyorum

      Sil
    2. Mervenur çamyar27 Temmuz 2014 10:36

      Serkan cayoglu benimdir kimseye kaptırmayaniyĕtim yok canlarım v yes

      Sil
    3. Cok guzel cok yakisikli amma bence öykuye cok yakisiyor hic kiskanmayin ustelik dizide cokk guzel oynuyo hem yakisikli hemde basarili

      Sil
    4. cok yakışıklı allah sahıbıne bagıslasın

      Sil
  2. aşık oldum ya bu ne yakışıklılık :DDDDDD

    YanıtlaSil
  3. sırf bu adam için izleyecegim bu diziyi sesine bile aşık oldum :D

    YanıtlaSil
  4. süper özgü gürel&

    YanıtlaSil
  5. asikkkkkkkkkk oldum yahu super bu diziye yalnizca oyku ve ayaz icin bakiyorum vallahi.allah icin cok yakisklii

    YanıtlaSil
  6. COKKKKK YAKISIKLI ASIK OLDUMMM ONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    YanıtlaSil
  7. Serkan benim yavşamayınnnnn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bbbbbencede çok yakışıklı ama özgeyle yakışmıyo serkan daha güzelerini hakediyo

      Sil
    2. Asıl sen yavşama benim demenle senin olmuyo.

      Sil
    3. bencede cok yakısıklı ama ayaz (Serkan) benım tek ıstegım kıraz mevsımınde oynamak cooook ama cooook ıstıyorum gercektn

      Sil
    4. Ikinizde yavsamayin

      Sil
  8. Yaa çok tatlııı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede çağatay ulusoydan dahhhaaa çooooookkkkkkkkkkkkk yyyyyaaaakkkıııışşşşıııkkkllllııı

      Sil
  9. Askim cnm bebeğim

    YanıtlaSil
  10. karizmasın her anlamda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok kötü bir oyuncu.öyle bir iki tiyatro dersi almakla oyuncu olunmuyor.milleti harbi salak yerine koyuyor bu yapımcılar.yukarda al sesine aşık olduğunu söylemiş biri .Adam yakışıklı de,karizma de eyvellah, dublajlı sesin neresine bayılıyorsun?böyle seyirci olduktan sonra her tür dizi kakalanır bu millete.

      Sil
    2. Şimdi arkadaş, kerem bursin i çıkarttılar piyasaya tamam eyvallah yakışıklı ama aksanı kırıktı. E sen şimdi kalkmış kaç senedir Almanya da yaşayan adama dublaj yapmazsan kerem gibi tepki alır. Onca mankenlikten oyunculuğa geçiş yapan insan var ve neredeyse hepsi beş para etmez, tabii ki istisna durumlar var. Ama normalde bir oyuncunun mankenlikten geçiş yaptığını biyografisine bakmadan anlarım ancak bu adamda anlayamadım. Onca ders almış. Ayrıca ders almasına gerek bile olmadan yetenekli insanlar var. Senin bu yaptığın ön yargıdan başka bişey değil. Kabul şimdiye kadar yapımcılar izleyiciyi yakışıklı mankenlerle kandırdı ama Serkan çayoğlu gerçekten iyi bir oyuncu. Yakışıklı, karizmatik ve vücudu iyi olabilir. Ama ben dizinin sıkı takipçisi olarak oyunculuğunu yüzümdeki sırıtışı engelleyemeden izliyorum. Nice yeteneksiz mankenleri izlerken ağzınızın suyu akıyo. Dublaj yapması önemli değil. Eminim ki yakın zamanda aksanını düzeltir ve herkesin ağzının payını verir. Şuan da az Bi bölümde büyük bir hayran kitlesi oluşturdu kendine. Eminim hayranlarının yorumlarını merak ediyordur. Bunu okuyorsa eğer hiç sıkıntı yapmasın üç bölümde instagram takipçini üç katına çıkarttın. Biz kiraz mevsimi fanları ve Serkan çayoğlu fanları arkandayız. Gerektiği yerde herkese ağzının payını veririz. Umarım fox her zamanki saçmalağını yapıp ta diziyi bitirmez. Öyle bir şey yaparsa olay çıkartırız. Seni seviyoruz. :)

      - Büşra
      not: söylemeden edemiycem. Yeni dublajın çok daha iyi olmuş :D

      Sil
    3. Serkan Çayoğlu'nu ilk defa izliyorum.dizide kendisini görür görmez manken olduğunu anladım..azıcık bir izleyici kültürüne sahip olan, bunu pek ala anlayabilir..uzman olmaya gerek yok.arkadaş dizi sahnesini podyum sanan bir modda daha çok:)Mesela Alican Albayrağ'ı ele alalım.fiziğiyle görüntüsüyle o da tam bir manken formatında ,ama bulunduğu bir kareye odaklandığınız anda adamın oyunculuk gücünü görebiliyorsunuz.oyunculuk bana göre,izmir'li birinin bir laz karakterini bu kadar başarılı canlandırmasıdır.sanırım,hiç bir ayrıntıyı göz ardı etmeden izleyen bizlerin, kişilerin dış görünüşlerine değil de,OYUNCULUK performanslarına agzımızın suyunun aktığını anlamışsındır artık:)

      Sil
    4. zeytin tepesi diye bir dizi vardı hatırlayan varsa kanal d de Serkan Çayoğlu orda oynamıştı bu ikinci dizisi burda süper gülüşü dişleri mükemmel sesinin dublaj olduğunu zaten ilk bölümden beri biliyorum sorun yok gayet iyi dahada iyi olacak senelerdir Necati Şaşmaz dublaj yapıyo ne var kimse bişey diyomu sürekli reytingleri yüksek rol bile yapamıyo ayrıca Serkan yeni başlamasına ragmen bence çok iyi başarılar diliyorum kendisine ve onu çok seviyorum

      Sil
  11. Super bi dizi olmus bi dizi ilk bolumden bukadar izleyici kazandiysa bravo yani tum dizi calisanlarina basarilar keske guzel basladigi gibi guzel bi sonlukla bitse ben kac guzel baslayan dizi gordum ama sonlugu berbat bu dizinin sonlugunu guzel ve mutlu gormek istiyoruz insaallah senarist bunu nezere alir basarilir super bi dizi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerizekalı benim azımı aştırma

      Sil
  12. Super oynuyo ve cokta yakışıklı

    YanıtlaSil
  13. ben azerbaycandan ehmedli gulnar sizi seviyorum foksdaki dizileri izliyorum cok basali amma neden diziler yarim anlamadim lutven bu diziyide yarimda saklamayin bu arada instagramda izliyorum adim orda ehmedligulnar93 siz cox yaxsisiz;;;

    YanıtlaSil
  14. cox yaxisiz opurem instagrada izliyorum ordakiadim ehmedligulnar93

    YanıtlaSil
  15. Serkan abi senin büyük çok çok çok çok çok çok büyük bir hayranınım. Seni çok çok çok çok çok çok seviyorum. Cuma günlerini çok çok çok çok çok çok sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  16. Kimne konuşursa konuşsun bence duygularını seyirciye çok iyi aktarıyor. Bakışları çok anlamlı ve oyunculuğu kesinlikle bir çok kişiden çok çok iyi. ne south beach ne de uk de bu kadar yakışıklı birini görmedim dedirten tek erkek.

    YanıtlaSil
  17. bence meteden daha yakışıklı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O KESSİN YANİ METE DE TİP Mİ WAR SANKİ ALLHAIM YA SANA GELİYORUM BU ERGEN ERGEN KNŞMALAR NE YA ....

      Sil
    2. Sana katılıyorum sekerim seni çççooooooookkkkkkkkkkk seviyorum askim ayaz

      Sil
  18. Ya neden benim yazdigim yorumlar ekranda gorunmuyor.Cok uzuldum.Anonim olarak yaziyorum,benim gibi anonim yazanlar gosteriliyor neden benimki gosterilmiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni insan yerine koymadiklari icin olabilirmi cannnim ha siktirrr ordan neymis yorumlar cikmiyor

      Sil
  19. yakışıklı ve güzel oyunculuk yapıyor

    YanıtlaSil
  20. ama cok yakışıklı.insan aşık olası geliyor.

    YanıtlaSil
  21. Diziyi cok ama cok sevdim

    YanıtlaSil
  22. Merhaba.Hayatimda gordugum en guzel dizi.Oyku ve Ayazsiz bu dizi bir hic olur.Oyku cok guzel, Ayaz cok yakisikli.Her ikisini cok seviyorummmm.....Canlarim benimmmm......

    YanıtlaSil
  23. tipine ölürüm seni gormeye gelicemm

    YanıtlaSil
  24. Kiraz mevsiminin bir bölümünü on beş defa izlediğim için en büyük hayranı benim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 devada anlamadığın için izlemişsin ondandir hayranlık bir diziyi 15 deve izlemek değil bu arada hadisiktirgit

      Sil
  25. Offff offff bu tatliliga da bak tipine olurum yaaaa karsimda gorsem dilim tutulur kalp krizi geciririm be aman Yarabbim cooooookkkkkkkk yakisikli

    YanıtlaSil
  26. serkan çayoğlu çoooooooooooook yakişıklı bayılıyorum ona sırf bu yüzden dizinin tüm özetlerini bile izliyorum onu çok seviyorum ona aşığım

    YanıtlaSil
  27. Sana inanamiyorum Ayaz.Sen nasil Oykuyu terk etmek istersin.Siz birbirinize cok yakisiyorsunuz.Boyle bir sey yaptigina inanamiyorum.......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence ayaz öykü hiç yakışmıyorlar şeyma öyküden daha güzel

      Sil
  28. bayiliyorum sana

    YanıtlaSil
  29. Cok yakisiklisin sana bayiliyorum

    YanıtlaSil
  30. yakışıklılığın dibisin serkan yaaa

    YanıtlaSil
  31. bence dizi fena dizi deyil

    YanıtlaSil
  32. ay allahım insan bu kadar mı yakışıklı olur bu kadar mı tatlı,şeker olur aşkım ''SERKAN ÇAYOĞLU'' senin kadar yakışıklı yok ama ''ÖZGE GÜREL''LE ÇOK ÇOK YAKIŞIYORSUNUZ SEWGİLİ OLSAYDINIZ İYİYDİ YAKIŞIYORSUNUZ SİZLERİ ÇOK ÇOK SEWİYORUM ....

    YanıtlaSil
  33. sana aşığım keşke seni görebilsem bunu ne kadar istiyorum bi bilsen seni tanıma gibi bi şansım olsa keşke ama seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmm

    YanıtlaSil
  34. Men de bu diziye serkan icin baxiram.

    YanıtlaSil
  35. çok yakışıklı

    YanıtlaSil
  36. Oldukça başarılı ve çekici

    YanıtlaSil
  37. Yok böyle bir tatlılık ALLAHIM maş. Maş. Maş.;-)

    YanıtlaSil
  38. Erkekler ne kiskancsiniz yaa bal gibide meteor <3

    YanıtlaSil
  39. Kızlar bn özge arlanma gerçek hayatta da sevgiliyiz serkana göre düzgün konuşun kendiside rahatsız bu yazılarsan dolayı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin ozge oldugun ne malum

      Sil
    2. Ne malum özge olduğun hem serkan çayoğlu youtubede kendi hesap adreslerini vermiş ve yaptığımız yorumları okuduğunu ve çok mutlu olduğunu söylemiş ona hastayım sırf onun için izliyorum bu diziyi bakışlarına hastayımmmm:)

      Sil
  40. Heqiqeten cox yarawiqli oglandi.inwAllah dizi axira qeder geder

    YanıtlaSil
  41. Öl bit gebeeeeeeer o derecesin AYAZ!!!

    YanıtlaSil
  42. bitanesin kim nederse desin en iyi oyunculara tas cikarirsin allah yolunu bahtini acik eylesin :)))))))))))seni seviyoruz

    YanıtlaSil
  43. bu dönemde yakışıklıysan veya hoş güzel biriysen ne olursa olsun kapağı atarsın geri kalanlar yalanır böyle sayfa köşelerinde işte :D

    YanıtlaSil
  44. serkan cayoglu sana awik oldum cok yakliwiksin

    YanıtlaSil
  45. Senin ve öykünün büyük büyük hayranıyım bir bölümü 10 defa izliyorum

    YanıtlaSil
  46. Ayaz and öykü :-* nazlı şeytan ;-> and uyuz ayaz :-> love you

    YanıtlaSil
  47. ayaz sen cok uyuzsun oykuyu gercekden seviyormusun

    YanıtlaSil
  48. ayaz seni seviyorum

    YanıtlaSil
  49. Bence özge birbirinize çok yakışıyorsunuz bu diziyide siz olduğunuz için izliyorum

    YanıtlaSil
  50. Caaaanmmm ya ♥
    :)

    YanıtlaSil
  51. serkancım çok tatlısın sana bayılıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz seni tanımak çok isterdik o bize sözlediğin sözleri yerim

    YanıtlaSil
  52. serkan çayoğlu sen benim ilk hayran olduğum kişisin ilk ve son

    YanıtlaSil
  53. ama sen cok seksisin

    YanıtlaSil
  54. ayaz seni de öyküyü de çooook seviyorum.

    YanıtlaSil
  55. ayaz çok yakışıklısın.

    YanıtlaSil
  56. Allahım çok tatlısın seni çok seviyorum serkan abi hep böyle devam et hayatında başarılar dilerim seni herşeyden çok seviyoruz biz seni daima destekliyoruz ve bunu unutma sen bizim için bir tanesin her zaman seni çok seviceğiz çok karizmatiksin

    YanıtlaSil
  57. Serkan abiyle benim abim arkadaslar her gun nerdeyse gorusuyoruz serkan abi seni cok seviyorum butun fotoraflarimiz internette

    YanıtlaSil
  58. Ama sen çok seksi biseysin ayaz

    YanıtlaSil
  59. sana aşığım ayaz

    YanıtlaSil
  60. sana aşığım ayazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    YanıtlaSil
  61. seni çok seviyor kiraz mevsimini severek izliyoruz seni çok seviyorummm ayazzz

    YanıtlaSil
  62. ayaz cokkkkkkkkk yakisiklisin

    YanıtlaSil
  63. Cok iyiler gercekten ozellikle ayaz

    YanıtlaSil
  64. Birincisi cagatay ulusuyu kimseyle karistirmayin ayazda yakisikli ama agatay kadar digil benda ayaz cooooooooök seviyorummmmmmm askimmmmm

    YanıtlaSil
  65. Ayaz ve öykü çok yakışıyorrr Ayaz seni seviyorum benimde Sevdiğimin ismi serkan onu çok seviyorum ama o Hayırkkesmeden öyküyü ssevdiğin kadar oda beni seve ayaz ve oöyküsizin isminiz aayrılmayan2 kalp

    YanıtlaSil
  66. serkan ekin koç tan yakışıklı özge ise demetten güzel

    YanıtlaSil
  67. Ben arkadaşimla onun adini kagida kolumuza yaziyoruz derste okadar cok seviyoruz Cooook yakisiklive karizmatik öyküyle cok yakişiyorlar gercek hayattada bikte olsalar in§allah dizinin sonunda ayazın hayal ettigi gibi evi, köpekleri ,ikide cocuklari olsun inşallah gercek hayattada olsun inşallah:-):-)

    YanıtlaSil
  68. cok yakisikli yaa yerim seni :))

    YanıtlaSil
  69. Tamam Herşey güzel aama benim merak ettiğim bir konu var acaba Serkan ÇAYOĞLU Almanyada doğmuş büymüş buraya gelmiş ama kendisi MÜSLÜMAN MI ? Cevaplarınız almak istyorum lütfen bana bir cevap verin aklımdaki soru işareti kaybolsun

    YanıtlaSil
  70. Ben tüm Türkiye den daha da çok seviyorum. H atta bayılıyorum. Özge Gürel ve Serkan çayoğlu benim hayatım. Ne olur MUŞ a gelin. nooooooooooooooolllllllluuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrr..

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com