Googlede Ara

ULAN İSTANBUL YAREN (ŞEBNEM BOZOKLU) KİMDİR - ŞEBNEM BOZOKLU BİYOGRAFİSİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
ULAN İSTANBUL DİZİSİ YAREN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Ulan İstanbul izleyiciler ile buluşarak oldukça beğenilmeye başlamıştır. Ulan İstanbul dizisinin başrollerinde Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Sevtap Özaltun, Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak Köstendil gibi isimlerin yer aldığı dizi İstanbul da bir suç örgütünün farklı hayatlardan bir araya gelerek birbirleri arasındaki dostluk ve kendilerine has soygun yapma tekniklerini anlatacak olan Ulan İstanbul dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de oldukça dikkat çekmektedir.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ulan İstanbul dizisi oyuncuları arasında olan ve Yaren karakterini canlandıran Şebnem Bozoklu dizi oyuncuları arasında en çok beğenilen ve merak edilen isimler arasında yer almaktadır.

Sizlere bu yazımızda songuncel.blogspot.com olarak Ulan İstanbul dizisi oyuncuları arasında olan Yaren karakterini canlandıran Şebnem Bozoklu kimdir, Şebnem Bozoklu kaç yaşındadır, hangi dizilerde oynamıştır, Şebnem Bozoklu biyografisini paylaşacağız.

ULAN İSTANBUL DİZİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Ulan İstanbul Dizisi Yaren Karakteri Kim?

Şebnem Bozoklu Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ulan İstanbul dizisinde Yaren karakterini canlandıran Şebnem Bozoklu 20 Ağustos 1979 yılında İstanbul da doğan Türk oyuncusudur.
Baba tarafından Ispartalı; anne tarafından Mısır kökenli Siirtli bir ailenin çocuğudur. 1996'da Kadıköy Kız Lisesi'ni bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden 2000 yılında mezun oldu.
2001 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Bölümü'ne başlayan Şebnem Bozoklu, 2004'te oradan mezun oldu. 2005-2006 yılları arasında Çisenti Tiyatro'da Sanat Dansı ile Mondi'nin yönetmenliğini yaptı. 2006-2007 yılları arasında TRT'nin Hazır Mısınız? yapımında canlı yayın sunuculuğu yaptı. Aynı yıllar arasında TRT'nin Elma Kurdu yapımında hem solistlik hem de kukla oynatıcılığı yaptı.
Canım Ailem dizisi ile büyük başarı yakalayan Şebnem Bozoklu, Canım Ailem'deki Meliha rolüyle göstermiş olduğu başarıdan ötürü 36. Hürriyet Altın Kelebek'in (2009) En İyi Kadın Komedi Oyuncu ödülüne lâyık görülmüştür. 32. Radyo-Televizyon Gazetecileri Derneği Oskarları (2010) En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. 23 Eylül 2010'da Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nda iç mimar Emre İzer ile evlendi.


Şebnem Bozoklu Rol Aldığı Dizi ve Filmler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ulan İstanbul - Yaren
Cesur Hemşire - Ceyda
Bizim Yenge - Filiz
Canım Ailem - Meliha/Meloş
Derman, - Vildan
Emret Komutanım
Selena (Bakıcı Ceylan)
Vesaire Vesaire (film)
Öğleden Sonra (film)
Belirsizlik Meselesi (film)
Tesadüfi (film)


Şebnem Bozoklu Resimleri



 

şebnem bozoklu kimdir, şebnem bozoklu biyografi, şebnem bozoklu hayatı, şebnem bozoklu kaç yaşında, şebnem bozoklu resimleri, şebnem bozoklu foto galeri, şebnem bozoklu kim, şebnem bozoklu ulan istanbul dizisi, şebnem bozoklu hangi dizilerde oynadı, şebnem bozoklu oynadığı diziler, şebnem bozoklu hakkında merak edilenler, ulan istanbul yaren kimdir, ulan istanbul yaren karakteri kim, ulan istanbul dizisi yaren gerçek ismi, yaren ulan istanbul, yaren, ulan istanbul dizi oyuncuları, ulan istanbul izle, ulan istanbul yaren kaç yaşında gerçekte kim, şebnem bozoklu evli mi, ulan istanbul yaren meliha mı  bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

1 yorum:

  1. cok guzel kızsı n yaren abla ben sule sanahayranım 11 yasındayım sana benzerıımmmmmm benı unutma benbılmem esımbılıre cıktın

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com