Googlede Ara

DÜNYA KUPASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ - YARI FİNALE ÇIKANLAR MAÇLARI NE ZAMAN KİMLERLE


- Reklamlar -
DÜNYA KUPASI YARI FİNAL MAÇLARI
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Tüm dünya tarafından takip edilen 2014 Dünya Kupası tüm hızıyla devam ediyor. Brezilya'nın ev sahipliği yaptığı 2014 Dünya kupası maçları oynanmaya devam ediyor. 12 Haziran da başlayan ve 13 Temmuz da bitecek olan Dünya Kupası 12 Haziran da Brezilya ve Hırvatistan maçı ile açılış yapılmıştı. 

2014 Dünya kupası çeyrek final maçları 4 Temmuz Cuma ve 5 Temmuz Cumartesi oynanarak son buldu. 2014 Dünya kupası final maçı ise 13 Temmuz da Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrinde Türkiye saati ile saat 22.00′de yapılacak. 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Dünya Kupası çeyrek final maçlarınında oynanması ile yarı finale çıkan takımlar belli oldu.
Peki Dünya kupasında yarı finale çıkan takımlar hangileri, hangi takımlar yarı finale çıktı ve hangi takımlar yarı final maçı oynayacaklar, dünya kupası yarı finalde kim kimle eşleşti, dünya kupası yarı final eşleşmeleri, 2014 dünya kupası yarı finalde hangi takım kimle eşleşti gibi soruların cevaplarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.



Dünya Kupası Yarı Finale Çıkan Takımlar Kimler


- Brezilya
- Almanya
- Arjantin
- Hollanda



2014 Dünya Kupası Yarı Final Maçları Ne Zaman Saat Kaçta 


Dünya kupası yarı final maçları 8 Temmuz 2014 Salı ve 9 Temmuz 2014 Çarşamba günleri oynanacak.



8 Temmuz 2014 Salı                  Saat: 23:00'da; Brazilya - Almanya
9 Temmuz 2014 Çarşamba     Saat: 19:00'da; Arjantin - Hollanda




Dünya Kupası Üçüncülük maçı 12 Temmuz da oynanacak ve Final maçı ise 13 Temmuz da oynanacak ve 2014 yılının dünya birincisi belli olacak.



Tahminlerinizi Bizlerle YORUM Bölümünden Paylaşabilirsiniz.


dünya kupası yarı final maçları ne zaman, dünya kupası maç programı, dünya kupası yarı finale kimler çıktı, dünya kupası yarı finale çıkan takımlar hangileri, hangi takımlar yarı finalde, dünya kupası final maçı kimle olacak, dünya kupası 2014 grup liderleri kim oldu, hangi takımlar yarı finale çıktı, dünya kupası A B C D grubundan hangi takımlar yarı finale çıktı, yarı finale çıkan takımlar kimler, 2014 world cup, 2014 dünya kupası grupları, dünya kupası yarı final eşleştirmeleri, yarı finalde kim kimle eşleşti, 2014 dünya kupası yarı finali kim kimle oynayacak, yarı final maç tarihleri, yarı final maçları ne zaman başlıyor, dünya kupası yarı final maçları bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com