Googlede Ara

KOCAMIN AİLESİ FATİH (AHMET KAYAKESEN) KİMDİR - AHMET KAYAKESEN KİM KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
KOCAMIN AİLESİ FATİH...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Biyografi bölümümüzde sizlere dizi oyuncularını ve sevdiğiniz oyuncuları tanıtmaya ve merak edilen bilgilerini sizler ile paylaşmaya devam ediyoruz. Özellikle yaz aylarının gelmesi ile birlikte bir çok dizi sezon finali yaparken, bir çoğu biterken tabi yerlerini yeni diziler ve programlar almaya devam ediyor.-, ,
Dizilerin artması ile birlikte çoğalan dizi oyuncuları ise izleyici tarafından oldukça takip edilmeye ve merak edilmeye devam ediyor.

Fox TV'de yeni başlayan Kocamın Ailesi dizisi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Fox Tv Kocamın Ailesi Dizisi genel konusu; Yakışıklı cerrah Tarık ile güzel insan kaynakları müdüresi Yonca tanışırlar ve evlenmeye karar verirler. Yonca’nın ailesi çok kalabalık.
Tarık ise genç kızlar için ideal bir evlenilecek erkektir, gelin ne kaynana dırdırı çekecek ne görümce sorunu. Dışarıdan bakıldığında böyle, ancak gerçek sonradan ortaya çıkacak…
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kocamın Ailesi dizi oyuncuları arasında olan Ahmet Kayakesen hakkında bilgileri sizler için derledik. Kocamın Ailesi dizisi Fatih karakterini canlandıran Ahmet Kayakesen kimdir, kaç yaşındadır, resimleri ve Ahmet Kayakesen biyografisi gibi merak edilenleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

KOCAMIN AİLESİ DİZİSİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Kocamın Ailesi Dizisi Fatih Karakteri Kimdir



Ahmet Kayakesen Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kocamın Ailesi dizisinde Fatih karakterini canlandıran Ahmet Kayakesen 5 Ocak 1984 yılında İzmir de doğmuştur. Daha önce Çılgın dersane 3 filminde Ercü karakteri ile izleyici karşısında olan yakışıklı oyuncu şimdi Kocamın Ailesi dizisinde rol almaktadır. 

Kocamın Ailesi dizisinde Fatih karakteri dizide zengin bir ailenin oğludur. Fatih dizideki diğer karakter olan miray ile aralarında bir aşk yaşanacaktır. Miray Mukadder ile Zafer'in kızıdır ve erkek gibi yetişmiştir devamlı şapka takıyordur. 

Ahmet Kayakesen boyu 1,80 ve 78 kilo ağırlığındadır. Ahmet Kayakesen resimlerine yazımızın devamından ulaşabilirsiniz. 

Ahmet Kayakesen Twitter        :  https://twitter.com/ahmetkayakesen
Ahmet Kayakesen Facebook  :  https://tr-tr.facebook.com/ahmet.kayakesen
Ahmet Kayakesen İnstagram  :  instagram.com/ahmetkayakesen


Ahmet Kayakesen Rol Aldığı Diziler

- Kocamın Ailesi (Fatih)
- Çılgın Dersane 3 (Ercü)



Ahmet Kayakesen Resimleri



Kocamın ailesi fatih, kocamın ailesi dizisi fatih kim, kocamın ailesi dizisi fatih resimleri, kocamın ailesi dizisi fatih karakteri kim, kocamın ailesi dizisi oyuncuları kimler, kocamın ailesi dizisi fatih gerçekte kim, kocamın ailesi dizisi fatihin gerçek ismi, kocamın ailesi dizisi konusu nedir, ahmet kayakesen kim, ahmet kayakesen kimdir, ahmet kayakesen resimleri, ahmet kayakesen biyografi, ahmet kayakesenahmet kayakesen kocamin ailesi, ahmet kayakesen kaç yaşında, ahmet kayakesen foto galeri, ahmet kayakesen hangi dizilerde oynadı, ahmet kayakesen hakkında bilgi, ahmet kayakesen wikipedi, kocamın ailesi dizisi karakter isimleri, kocamın ailesi fatih bilgi, ahmet kayakesen twitter facebook adresi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

5 yorum:

  1. çocuğun hakkında bişi bilmeden yazmayın arkadaşım bilmesek neyse

    YanıtlaSil
  2. Kardesim yeni olmasina ragmen cok basarili biz de bu basarilarin devamini bekliyoruzz...

    YanıtlaSil
  3. ahmet kayakesen cok yetenekli tipki murat boza benziyor firt edib burnundan dusmus

    YanıtlaSil
  4. Yanlış bilgi var ahmet kayakesen 5 ocakta değil 27 eylül 1988'de doğdu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nerden biliyosun her yerde 5ocak 1984te izmirde doğdu yazıyo bizzat kendisinemi sordun

      Sil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com