Googlede Ara

KOCAMIN AİLESİ MİRAY (SERAY KAYA) KİMDİR - SERAY KAYA KİM KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
KOCAMIN AİLESİ MİRAY...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Biyografi bölümümüzde sizlere dizi oyuncularını ve sevdiğiniz oyuncuları tanıtmaya ve merak edilen bilgilerini sizler ile paylaşmaya devam ediyoruz. Özellikle yaz aylarının gelmesi ile birlikte bir çok dizi sezon finali yaparken, bir çoğu biterken tabi yerlerini yeni diziler ve programlar almaya devam ediyor.-, ,
Dizilerin artması ile birlikte çoğalan dizi oyuncuları ise izleyici tarafından oldukça takip edilmeye ve merak edilmeye devam ediyor.

Fox TV'de yeni başlayan Kocamın Ailesi dizisi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Fox Tv Kocamın Ailesi Dizisi genel konusu; Yakışıklı cerrah Tarık ile güzel insan kaynakları müdüresi Yonca tanışırlar ve evlenmeye karar verirler. Yonca’nın ailesi çok kalabalık.
Tarık ise genç kızlar için ideal bir evlenilecek erkektir, gelin ne kaynana dırdırı çekecek ne görümce sorunu. Dışarıdan bakıldığında böyle, ancak gerçek sonradan ortaya çıkacak…
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kocamın Ailesi dizi oyuncuları arasında olan Seray Kaya hakkında bilgileri sizler için derledik. Kocamın Ailesi dizisi Miray karakterini canlandıran Seray Kaya kimdir, kaç yaşındadır, resimleri ve Seray Kaya biyografisi gibi merak edilenleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

KOCAMIN AİLESİ DİZİSİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Kocamın Ailesi Dizisi Miray Karakteri Kimdir


Seray Kaya Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kocamın Ailesi dizisinde Miray karakterini canlandıran oyuncu Seray Kaya 4 Şubat 1991 yılında İstanbul da doğmuştur. Yaşının küçük olmasına rağmen başarılı bir oyunculuk sergileyen güzel oyuncu Seray Kaya Sadri Alışık Kültür Akademisinde oyunculuk dersleri almıştır. 

Küçüklüğünden beri hayvanları çok sevdiği için veteriner olmak isteyen güzel oyuncu Seray Kaya oyuncu olmaya karar vermesinden bu yana oyunculuk üzerine kendini geliştirmeye çalışmakta ve İsmet Üstekin ile oyunculuk eğitimi almaya devam etmektedir. 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Seray Kaya'nın ilk oyunculuk deneyimini yaşadığı dizi Huzur Sokağı dizisidir. Seray Kaya Huzur Sokağı dizisinde Rezzan karakterini canlandırmıştır. Şimdi ise Seray Kaya Fox Tv de yayınlanan Kocamın Ailesi dizisinde Miray karakteri ile izleyici karşısındadır. Kova burcu olan başarılı oyuncu Seray Kaya 1,65 boyunda ve 53 kilo ağırlığındadır. Seray Kaya'nın fotoğraflarına yazımızın devamında ulaşabilirsiniz. Oyuncu hakkında yorumlarınızı paylaşarak destek olabilirsiniz.

Seray Kaya Boyu       : 1,65
Seray Kaya Kilosu    : 53
Seray Kaya Twitter        : https://twitter.com/seraykaya
Seray Kaya Facebook  : https://tr-tr.facebook.com/seraykaya.92



Seray Kaya Rol Aldığı Diziler

- Kocamın Ailesi (Miray)
- Huzur Sokağı (Rezzan)


YONCA'NIN ÖLÜMÜNDE ÇALAN ŞARKI>>>


Seray Kaya Resimleri
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.




Kocamın ailesi miray, kocamın ailesi dizisi miray kim, kocamın ailesi dizisi miray resimleri, kocamın ailesi dizisi miray karakteri kim, kocamın ailesi dizisi oyuncuları kimler, kocamın ailesi dizisi miray gerçekte kim, kocamın ailesi dizisi mirayın gerçek ismi, kocamın ailesi dizisi konusu nedir, seray kaya kim, seray kaya kimdir, seray kaya resimleri, seray kaya biyografi, seray kayaseray kaya kocamin ailesi, seray kaya kaç yaşında, seray kaya foto galeri, seray kaya hangi dizilerde oynadı, seray kaya hakkında bilgi, seray kaya wikipedi, kocamın ailesi dizisi karakter isimleri, kocamın ailesi ümit bilgi, seray kaya twitter facebook adresi
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

6 yorum:

  1. Ben bir şeyi anlamiyorum.Neden bu guzel oyuncuya şimdiye kadar bir yorum yazilmamiş.Boyle guzel, yetenekli oyuncuya yorum yazmamak bence bir aptallik olmali..Bu dizi muhteşem bir dizi.Seray Kaya cok guzel bir oyuncu ve bu dizide cok guzel bir rol yapiyor.Onu tebrik ediyorum ve basarilar dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel tatlısın yaa vuruldumm sana seray yaaa

    YanıtlaSil
  3. çok çok güzel bir kız ve çok güzel oynuyo onun yerinde olmak isterdim

    YanıtlaSil
  4. Rolunu o kadar guzel oynuyorki cok begeniyorum cok tatli ya..

    YanıtlaSil
  5. genc olmasina ragmen guzel ve son derece basarili

    YanıtlaSil
  6. Ck basarili ayrica cok ta guzel ama bisey dikkatimi cekti bazibmimikleri bana aski memnu bihter mimiklerini hatirlatiyor

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com