Googlede Ara

LİSELER HANGİ İLLERDE ERKEN AÇILACAK - OKULLAR NERELERDE BİR HAFTA ERKEN AÇILACAK?


- Reklamlar -
LİSELER HANGİ İLLERDE ERKEN AÇILACAK...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılının açılmasına az bir sürenin kaldığı şu günlerde yeni eğitim yılı için tüm hazırlıklar devam etmektedir. Haziran ayında üç aylık bir yaz tatiline çıkan öğrenciler tatillerini doya doya geçirirken, bir yandan da sınavlar, yerleştirme sonuçları, kayıtlar, tercihler gibi işlemler ile de uğraştılar.

Şimdi ise öğrencilerin tek akıllarındaki soru ise okullar ne zaman açılacak sorusudur. Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıkladığı iş takvimine göre 2014 2015 yılı eğitim ve öğretim yılı 15 Eylül tarihinde başlayacaktır. Her sene olduğu gibi anasınıfı ve 1. sınıf öğrencileri bir hafta önce başlayacaklar.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı ve bu yıl uygulamaya koyacağı karar ile liselerde 1 hafta erken açılacak. MEB'nın 2006-2007 eğitim öğretim yılında uygulamaya başladığı 1. sınıfların okula uyum için bir hafta erken başlama uygulamasını genişleterek bu sene ortaokullarda da uygulayacaktır.
Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı karara göre 2014-2015 yılında liselerde bir hafta erken açılacak. Geçen sene 12 pilot lisede uygulamayı başlatan bakanlık, uygulamanın başarılı olması ile birlikte bu sene toplam 40 ilde ve 82 lisede okulların erken açılacağını duyurdu.


Peki Bir Hafta Önce Başlayan Liselerde o Hafta Ders Olacak mı? 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Uygulama sayesinde liselerde eğitim öğretime başlayan 9. sınıf öğrencilerinin eğitim-öğretim dönemi başlamadan önce öğrenim görecekleri okul hakkında bilgilendirilmesi sağlanacak. Çeşitli etkinliklerin düzenleneceği uyum programında öğrenciler 9.00-12.30 saatleri arasında okulda olacak fakat ders işlemeyecek.

Bakanlığın bu sene liselerde de uygulayacağı okulların bir hafta önce açılma projesi, Ankara İzmir gibi büyük illerin de arasında olduğu 82 lisede gerçekleştirilecek. Bu uygulamanın gerçekleşeceği 40 ilin isimleri şu anda tam olarak bilinmiyor ve 82 lisenin de hangi lise olduğu şu an için bilinmemektedir. 

İlerleyen günlerde hangi illerde, liselerin erken açılacağı ve bu 40 ildeki hangi liselerde okulların erken açılacağının bilgisini buradan öğrenebilirsiniz. 
Konu ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi YORUM  bölümünde paylaşarak uygulama hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. 



liseler erken mi açılacak, okullar erken mi açılıyor, okullar ne zaman açılacak, bu sene okullar bir hafta erken mi açılacak, liseler neden erken açılacak, liseler bir hafta erken açılıyor, hangi okullar bir hafta erken başlayacak, okullar hangi tarihte açılıyor, liselerin erken açılacağı 40 il nereler, liseler hangi illerde erken açılacak, 2014-2015 okullar ne zaman açılıyor, okullar neden erken açılacak, 2014 okulların açılış tarihi ne zaman, hangi liseler bir hafta erken açılacak, bütün okullar bir hafta erken mi açılacak, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

22 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. çok saçma

      Sil
    2. senem aka anadolu lisesi24 Ağustos 2014 13:19

      bence çok ama çok güzel siz bence okula gitmek istemiyosunuz tembel olduğunuz için

      Sil
    3. Bencede inşallah malatyada erken açılmaz okul ta nerde ve oturduğum yer uzak ilk hafta diye servis olmazsa o zaman ne halt edeceksem

      Sil
  2. Sosyal bilimlede ilk yıl hazrlık olacak peki onlar da mıerken başlayacak

    YanıtlaSil
  3. ben sosyal bilimlerdeyim hz okudum 9 a geçtim bize de olucak mı bu uygulama ??? bilen varsa lütfen yazsın!!

    YanıtlaSil
  4. Iki seneligim bizdede bu uygulama olucakmi yoklama alincakmi

    YanıtlaSil
  5. İğrenç bu uygulama benim okulum çok uzak servislerde daha gelmez nabıcam ? Okula bi hafta erken gitmem sorun değil ama şu şehir ve lise adlarını verselerdi . Banane ya isterlerse yoklamada alsınlar ben ayın 15 inden önce gitmem lan.9. sınıf olmak berbat.

    YanıtlaSil
  6. ben izmirliyim hangi liselerin 1 hafta erken açılavağını bilen varsa link atsın yaaaaa

    YanıtlaSil
  7. hangi illerde olcagini bilen varsa bi link atsin

    YanıtlaSil
  8. Hangi liseler erken açılcak onuda yazar mısınız

    YanıtlaSil
  9. Hangi Liseler Erken Açılacak Bilgisi Olan Yazabilir mi Acaba???

    YanıtlaSil
  10. Bu mebin allah belasını versin önce sekizinci sınıflar için teog diye bir şey getirdi insanlar istedigi liseden düşük yere gitti simdi de doğru düzgün açıklama yapmiyor ufacık hakkım varsa bu hakkımı mebe helal etmiyorum.

    YanıtlaSil
  11. biri Allah aşkına soylesin hangi liseller?????????????????

    YanıtlaSil
  12. peki gitmesek olur mu ?

    YanıtlaSil
  13. Yarin aciliyor ve halaaa hanging killer oldugu aciklanmadi. Bu ne sacma is boyle.

    YanıtlaSil
  14. pıtır arkadaşlar trabzon kız meslekde mi bir hafta önce başlayacak lütfen cevap verin

    YanıtlaSil
  15. yaa madem böle bişey yapacaksınız bari hangi iller ve liseler olduğunu söyleyin hiçbir hazırlığımız yok....

    YanıtlaSil
  16. denizli anadolu lisesi ve nevzat karaalp lisesi var mı hatta kısaca denizli ?

    YanıtlaSil
  17. Hangi liseler??????

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com