Googlede Ara

NİGAR CEMAL KİMDİR RESİMLERİ VE BİYOGRAFİ - X FACTOR JÜRİSİ NİGAR CEMAL


- Reklamlar -
X FACTOR NİGAR CEMAL...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kanal D ekranlarında yayınlanan X Factor Star Işığı yarışması yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye başladı. 10 hafta boyunca yarışacak olan 12 yarışmacılar Türkiye'nin starı olmak için performanslarını sergileyecekler. X Factor Star Işığı yarışmasının yeni jürileri ise Sinan Akçıl, Nigar Cemal, Atiye ve Nihat Odabaşı'dır.

Yeni X factor yarışmasında star adayları bu sefer kategori halinde yarışacaklar, yani yarışmada Genç kızlar, Genç erkekler, 27 yaş üstü ve grup kategorisi diye 4 grup olacak ve her bir jüri üyesi bir kategoriden sorumlu olacak. Jüri üyeleri sorumlu oldukları gruptaki yarışmacıların herşeyinden sorum olacaklar.

X Factor Star Işığı yarışması jüri üyesi koltuğunda olan Nigar Cemal, yarışmanın dikkat çeken ve merak edilen isimler arasındadır. Nigar Cemal hakkında bilgilerin merak edilmesi ve Nigar Cemal kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir gibi soruların sorulması ile bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

Nigar Cemal Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
X factor Star Işığı yarışmasında jüri üyesi olan Nigar Cemal 7 Eylül 1980 yılında Bakü de doğmuştur. Azerbaycanlı şarkıcıdır. Hepimiz Nigar Cemal'i Eurovision şarkı yarışmasından tanıyoruz. Azerbaycan'lı güzel şarkıcı Nigar Cemal Düsseldorf’ta düzenlenen 2011 Eurovision Şarkı Yarışmasında Azerbaycan’ı Eldar Gasimov ile birlikte temsil etti. Yarışmayı birinci olarak tamamlayan çift, ülkesine ilk Eurovision birinciliğini kazandırmıştır. Nigar Cemal'in yarışmada oy verme ve birinciliğin ilan edilmesi sırasında, elinde uzun süre Türk bayrağını tutması, tüm dünyada tepki uyandırırken, Türkiye'ye büyük gurur yaşatmıştır.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Azerbaycan'lı 34 yaşındadaki sanatçı Nigar Cemal 1985-1986 yıllarında çocuk müzik grubunda solist olmuştur. 1988-1996 yıllarında Pöhre Respublika Müsabigesi’nde yer almış ve 1996 yılının Mayıs ayında yarışmanın gurur diplomasını elde etmiştir. 1997 yılında 203 sayılı okulu bitirmiştir. 1997 yılında Hazar Üniversitesi’nin İktisadi ve İdari Bilimler bölümünü kazandı ve 2001 yılında buradan mezun oldu. Nigar Cemal 2005 yılında Kıbrıs Türkü olan Haluk Cemal ile evlenmiş ve Londra’ya gitmiştir. Nigar Cemal'in Jasmin ve Saida adlı iki kızı vardır. Nigar Cemal R&B ve soul tarzlarında şarkılar söylemektedir.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Nigar Cemal 11 Şubat 2011 tarihinde Azerbaycan adına Eurovision Şarkı Yarışması’nda ülkesini temsil etmeye hak kazanmıştır. Eldar ile birlikte Eurovision birincisi olup, ülkesine ilk Eurovision birinciliğini getirerek tarihe geçmiştir. Nigar Cemal Ağustos 2012 yılında Benimle Oynar isimli ilk albümünü çıkarmıştır.

Nigar Cemal Resimleri





x factor yarışması, x factor jüri üyeleri, a factor yarışması yarışmacıları, x factor star ışığı, x factor jürileri, x factor, x factor yarışma programı, nigar cemal kim, nigar cemal biyografi, nigar cemal boyu kaç, nigar cemal kaç yaşında, nigar cemal hakkında bilgi, nigar cemal nereli, nigar cemal yaşı, nigar cemal azerbaycan, nigar cemal resimleri, nigar cemal foto galeri, nigar cemal kimdir, nigar cemal x factor, nigar cemal evli mi, nigar cemal erovizyon yarışması, nigar jamal resimleri, nigar jamal kim bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com