Googlede Ara

RUHUMUN AYNASI KEMAL (ÖZGÜRCAN ÇEVİK) KİMDİR - ÖZGÜRCAN ÇEVİK KİM KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
RUHUMUN AYNASI KEMAL...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Biyografi bölümümüzde sizlere dizi oyuncularını ve sevdiğiniz oyuncuları tanıtmaya ve merak edilen bilgilerini sizler ile paylaşmaya devam ediyoruz. Özellikle yaz aylarının gelmesi ile birlikte bir çok dizi sezon finali yaparken, bir çoğu biterken tabi yerlerini yeni diziler ve programlar almaya devam ediyor.-, ,
Dizilerin artması ile birlikte çoğalan dizi oyuncuları ise izleyici tarafından oldukça takip edilmeye ve merak edilmeye devam ediyor.

Fox TV'de yeni başlayan Ruhumun Aynası dizisi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Fox Tv Ruhumun Aynası Dizisi genel konusu; Başarılı psikiyatrist Elçin, 35. doğum gününde başına gelen bir dizi olayla, tüm hayatına "sil baştan" dediği bir noktaya geliyor. Uzun zamandır beraber çalıştığı güçlü, dayanıklı, neşeli, doktorasını hayat okulunda vermiş sekreteri Gülpare'nin yaşadığı mahallede yeni bir muayenehane açmaya karar vererek yeni hayatına ilk adımlarını atıyor.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ruhumun Aynası dizi oyuncuları arasında olan Özgürcan Çevik hakkında bilgileri sizler için derledik. Ruhumun Aynası dizisi Kemal karakterini canlandıran Özgürcan Çevik kimdir, kaç yaşındadır, resimleri ve Özgürcan Çevik biyografisi gibi merak edilenleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

RUHUMUN AYNASI DİZİSİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Ruhumun Aynası Dizisi Kemal Karakteri Kimdir


Özgürcan Çevik Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ruhumun Aynası dizisinde Kemal karakterini canlandıran Özgürcan Çevik, 24 Ekim 1983 tarihinde Ankara‘da doğmuştur. 1989 yılında başladığı Ahmet Vefik Paşa İlkokulundan 1994 yılında mezun oldu. 1994-1998 yılları arasında ANKARA Çayyolundaki M.E.V. Özel Köksal Toptan Lisesinde orta kısmında okuyup mezun oldu. 1998-2001 yılları arası Ayrancı Lisesinde okudu.

2001-2004 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi, Turizm-Otel İşletmeciliğinde okuyup mezun oldu. Ardından 2004-2009 yılları arasında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro-Oyunculuk Bölümünü bitirdi. Okul bitince Ankara Sanat Tiyatrosu’nda göreve başladı ve burada rol aldığı “Kod Adı: Keklik” oyunuyla X. Lions Tiyatro Ödüllerinde en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü aldı.

2010 yılında Kanal D’de yayınlanan, Ayşe Kulin‘in aynı adlı romanından uyarlanan “Türkan” dizisinde Türkan Saylan‘ın kocası doktor Orhan rolünde oynadı. 2012 yılında Bulutiyatro’nun “Tetikçi” adlı oyununda görev aldı.
2013 yılında Yücel Erten’in Aziz Nesin öykülerinden derleyip yönettiği, Ankara Sanat Tiyatrosu’nun oyunu “Selamün Kavlen Karakolu”nda rol aldı. 2013 yılında yayınlanmaya başlayan Peyami Safa`nın romanı`nın dizi filme uyarlanan hali Fatih Harbiye dizisi ile izleyicilerin dikkatini çeken oyuncular arasında yer almaktadır. Yakışıklı oyuncu Özgürcan Çevik şimdi ise Ruhumun Aynası adlı dizide kemal karakteri ile izleyici karşısındadır.


Özgürcan Çevik rol Aldığı Dizi ve Filmleri :

2013 – Şevkat Yerimdar (Sinema Filmi)
2013 – Fatih-Harbiye (Onur) (TV Dizisi)
2010 – Unutma Beni İstanbul (Alper) (Sinema Filmi)
2010 – Türkan (Orhan) (TV Dizisi)
2010 – Gökkuşağı Çocukları (Sinan) (TV Dizisi)
2008 – 2013 – Unutma Beni (Alper) (TV Dizisi)
2008 – Bizim Evin Halleri (Av. Barış) (TV Dizisi)


Özgürcan Çevik Resimleri



ruhumun aynası kemal, ruhumun aynası dizisi kemal kim, ruhumun aynası dizisi kemal resimleri, ruhumun aynası dizisi kemal karakteri kim, ruhumun aynası dizisi oyuncuları kimler, ruhumun aynası kemal gerçekte kim, ruhumun aynası dizisi kemalin gerçek ismi, ruhumun aynası dizisi konusu nedir, özgürcan çevik kim, özgürcan çevik kimdir, özgürcan çevik resimleri, özgürcan çevik biyografi, özgürcan çeviközgürcan çevik ruhumun aynası, özgürcan çevik kaç yaşında, özgürcan çevik foto galeri, özgürcan çevik hangi dizilerde oynadı, özgürcan çevik hakkında bilgi, özgürcan çevik wikipedi, ruhumun aynası dizisi karakter isimleri, ruhumun aynası kemal bilgi, özgürcan çevik twitter facebook adresi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

1 yorum:

  1. ''Adam gibi adamdir Kemal abi'' - diyordu Gulpare.Gercekten de oylesin.Ben sana bayiliyorum.Gercek hayatda boyle insanlar kaldimi gercekden bilmiyorum.Valla sana bravo..Tebrikler.BASARILARININ DEVAMINI DILERIM.....

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com