Googlede Ara

AŞKTAN KAÇILMAZ DİZİSİ OYUNCULARI VE DİZİ KONUSU - STAR TV AŞKTAN KAÇILMAZ DİZİSİ


- Reklamlar -
AŞKTAN KAÇILMAZ DİZİSİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Star TV'nin yeni dizileri arasında olan ve merakla beklenen bir diğer dizisi ise Aşktan Kaçılmaz dizisidir. StarTv de başlayacak olan Aşktan Kaçılmaz dizisi ilgi gören diziler arasında yerini aldı. Sitemizde yeni başlayan dizileri tanıtmaya devam ediyoruz ve yeni başlayan dizilerdeki tüm oyuncular hakkında ve dizilerin konuları hakkında bilgi vermeye devam ediyoruz.

Star Tv Aşktan Kaçılmaz dizisi ile bu sezonun başarılı dizileri arasında yerini aldı. Aşktan Kaçılmaz dizisi başrollerinde Berk Oktay, Pelin Akil, Ceren Hindistan, Nilay Cafer, Macit Sonkan ve Çağdaş Onur Öztürk’ün rol aldığı aşktan kaçılmaz dizisinde daha birbirinden çok isimler yer alıyor. Aşktan Kaçılmaz dizisi oyuncuları kadar konusu ile de dikkat çekmektedir. Genel olarak Aşktan Kaçılmaz dizi konusu, nişanlandığı gece nişanlısı tarafından aldatılan savcı (Pelin Akil) yaşadığı aşk acısıyla kendini geçici görev ile Mardin'e aldırır. Mardin'e giderken uçakta tanıştığı Mardin'li Berzan ile gelişen aşk konu edilecektir.


Aşktan Kaçılmaz dizisi oyuncuları kimler, Aşktan Kaçılmaz dizi konusu nedir ve aşktan kaçılmaz dizisinde kim hangi rolde oynuyor gibi bilgilerin merak edilmesi üzerine, sizlere bu yazımızda Aşktan Kaçılmaz dizisi hakkında merak edilenleri paylaşacağız. İlerleyen günlerde Aşktan Kaçılmaz dizisi oyuncuların biyografilerini ve resimlerine buradan ulaşabilirsiniz.



Aşktan Kaçılmaz Dizi Oyuncuları Kimler

bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Aşktan Kaçılmaz Yasemin - Pelin Akil
Aşktan Kaçılmaz Berzan - Berk Oktay
Aşktan Kaçılmaz Nazlı - Ceren Hindistan (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Aşktan Kaçılmaz Ali - Çağdaş Onur Öztürk
Aşktan Kaçılmaz İskender Ağa - Macit Sonkan
Aşktan Kaçılmaz Dicle - Nilay Cafer
Aşktan Kaçılmaz Berat - Bilal Yörük
Aşktan Kaçılmaz Umut Karadağ
Aşktan Kaçılmaz Seray Gözler
Aşktan Kaçılmaz Ayten Soykök
Aşktan Kaçılmaz Metin Büktel



Aşktan Kaçılmaz Dizi Konusu


Nişanlandığı gece nişanlısı tarafından aldatılan Savcı Yasemin yaşadığı aşk acısı ile kendini geçici görevle Mardin'e kadar savurur. Nişanlısı narkotik şube komiseri Ali'nin şimdilik sevdiği kadının gidişini seyretmekten başka yapacak bir şeyi kalmamıştır. Yasemin aşk acısının hızıyla Mardin'e kadar savrulur ama burada nelerle karşılaşacağından bihaberdir. Hele uçakta tanıştığı Mardinli Berzan'ın hayatında önemli roller oynayabileceğini hiç tahmin etmemektedir.

bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Savcı Yasemin, Mardinli Berzan ve Narkotik şube komiseri Ali'den oluşan aşk üçgeni öte taraftan Berzan'ın konağında yaşayan ve ona çocukluktan beri aşık olan Nazlı'nın planlarıyla daha da bir karışacaktır. Mardin'de aşk her koldan karakterlerimizi sarıp sarmalarken İskender Ağa ve onun etrafa saçtığı kötülük tohumları da büyümeye devam etmekte ve herkesi etkilemektedir.



aşktan kaçılmaz dizisi, aşktan kaçılmaz dizisi oyuncuları kimler, aşktan kaçılmaz, aşktan kaçılmaz dizi konusu nedir, aşktan kaçılmaz dizisinde kim hangi rolde, aşktan kaçılmaz dizisi karakter isimleri, aşktan kaçılmaz oyuncuları resimleri, aşktan kaçılmaz karakter isimleri, aşktan kaçılmaz dizisinde kim kimdir, star tv yeni aşktan kaçılmaz dizisi, aşktan kaçılmaz 1. bölüm izle, aşktan kaçılmaz tanıtım fragmanı, aşktan kaçılmaz yeni bölüm fragmanı, dizi oyuncuları, aşktan kaçılmaz dizisi ne zaman hangi kanalda saat kaçta, aşktan kaçılmaz dizisi izle, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir. aşktan kaçılmaz berk oktay, aşktan kaçılmaz pelin akil, aşktan kaçılmaz berzan
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com