Googlede Ara

GÜNAHKAR DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - FOX TV GÜNAHKAR DİZİSİ


- Reklamlar -
GÜNAHKAR DİZİSİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Sitemizin dizi bölümünde sizlere yeni dizileri tanıtmaya ve diziler hakkında bilgiler vermeye devam ediyoruz. Eylül ayının gelmesi ile beraber kanallar yeni sezon ile ilgili tüm yeniliklerini ve sürprizlerini bir bir tanıtmaya başladı. Televizyonlarda yeni sezonda yine birbirinden güzel bir çok dizi yer alacak. Yeni sezon için yeni başlayacak dizilerini tanıtmaya başlayan kanalların arasında olan Fox Tv yeni Günahkar adlı dizisi ile oldukça iddialı görünüyor. 

Fox Tv Günahkar dizisi ile yine bir başarıya imza atacak. Günahkar dizisinin başrollerinde Seçkin Özdemir, Hazal Filiz Küçükköse, Gülcan Arslan, Zuhal Gencer, Çağrı Şensoy, Caner Tanrıverdi ve Korel Cezayirli gibi isimler yer alıyor. 

bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Daha önce Bir Aşk Hikayesi isimli dizide rol alan yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir şimdi ise Günahkar dizisi ile sevenlerinin karşısında olacak. Günahkar dizisinde Ali Yusuf Tan karakterini canlandıran Seçkin Özdemir dizide bir doktor adayını oynayacak ve dizide Genç doktor adayı, kalbinin sesini dinleyerek kız arkadaşının işlediği cinayeti üstlenince, beklemediği şekilde gerçek bir günahkara dönüşür. Uğruna geleceğini feda ettiği kız, hapisteyken onu terk eder ve genç adama intikamdan başka seçenek bırakmaz.


Günahkar dizisi oyuncuları kimler, Günahkar dizisi konusu nedir, Günahkar dizisinde kim kimi canlandırıyor, Seçkin Özdemir'in yeni dizisinin adı ne gibi soruların sorulması ve merak edilmesi üzerine sizlere bu yazımızda Fox Tv Günahkar dizisi hakkında bilgiler vereceğiz.


Günahkar Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Günahkar Dizisi Ali Yusuf - Seçkin Özdemir (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Günahkar Dizisi Saliha Mercan - Gülcan Arslan (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Günahkar Dizisi Aslıhan - Hazal Filiz Küçükköse (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Günahkar Dizisi Kara Sado - Korel Cezayirli (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Günahkar Dizisi Hacer - Zuhal Gencer 
Günahkar Dizisi Gökhan - Çağrı Şensoy (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Günahkar Dizisi Tuna - Caner Tanrıverdi (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Günahkar Dizisi Fikret Bey - Alper Kut 
Günahkar Dizisi Ela Tan - Esra İşgüzar (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Günahkar Dizisi Halil - Efe Tuncer
Günahkar Dizisi Meryem - Gülay Baltacı
Günahkar Dizisi Kenan - Hamdi Alp
Günahkar Dizisi Ayşe - Zümre Yalçınkaya
Günahkar Dizisi Ömer - Ömer Oktay Türe (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)



Günahkar Dizi Konusu


Fox tv Günahkar dizisi başrollerinde oynayan Seçkin Özdemir canlandırdığı Ali Yusuf karakteri ile bir doktoru canlandıracaktır. Günahkar dizisinin genel konusu Ali Yusuf Tan karakterinin Bir sevgi, fedakarlık ve nihayetinde hayal kırıklığıyla şekillenmiş bir intikam hikayesidir. Genç doktor adayı Ali Yusuf (Seçkin Özdemir), kalbinin sesini dinleyerek kız arkadaşının işlediği cinayeti üstlenince, beklemediği şekilde gerçek bir günahkara dönüşür. 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Doktor Ali Yusuf Tan uğruna geleceğini feda ettiği kız olan Aslıhan Karasu (Hazal Filiz Küçükköse), hapisteyken onu terk eder ve genç adama intikamdan başka seçenek bırakmaz.”



günahkar dizisi, günahkar dizisi oyuncuları kimler, günahkar dizisi oyuncu kadrosu, günahkar dizisi karakter isimleri, günahkar dizisi hakkında bilgi, günahkar dizisinde kimler oynuyor, günahkar dizisinde kim kimdir, günahkar dizisi oyuncuları ve resimleri, günahkar dizisi ne zaman başlayacak, günahkar dizisi hangi gün, günahkar dizisi izle, günahkar dizisi 1. bölüm özeti, günahkar dizisi 1. bölüm izle, günahkar dizisi fragman, seçkin özdemirin yeni dizisi, seçkin özdemir hangi dizide oynayacak, seçkin özdemirin oynadığı dizi, seçkin özdemir yeni dizide hangi rolde, günahkar dizisi genel konusu, günahkar dizisinde kim hangi rolde oynuyor,  bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , , , ,

4 yorum:

  1. Süper bir dizi olacak bence hem konusunda oldukça ilgi çekici

    YanıtlaSil
  2. Sanırım bu dizi nice guy'dan uyarlama. Heyecanla bekliyorum. İnş çabuk çıkar. Konusuyla oyuncularıyla harika bir dizi. İnş reytingleri de yüksek olur

    YanıtlaSil
  3. kore versiyonu nice guy müthişti oyuncuları tam dört dörtlüktü umarım günahkarda onun kadar güzel olurr :)

    YanıtlaSil
  4. Yine bir kore dizisini alıntısı nice guy cok guzeldı ozelıklede oyuncuları ama gunahkar da ki oyuncuları pek karakterlerle baglastıramıyorum hadi hayırlısı büyük bi merakla izliycem

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com