Googlede Ara

İNTERNETTEN PUK KODU ÖĞRENME AVEA-TURKCELL-VODAFONE


- Reklamlar -
İNTERNETTEN PUK KODU ÖĞRENME
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Tüm cep telefonu kullanıcılarının operatörü ne olursa olsun en zor öğrenebildikleri ve öğrenmek için çaba sarfettikleri olay olan Puk kodu öğrenme işlemidir. Hangi operatör olursa olsun, telefon ve hattınız ne olursa olsun her hattın bir pin/puk kodu vardır. PUK kodu hangi durumlarda istenir, pin kodu 3 kere üst üste yanlış girildiğinde telefonu açabilmek için gerekli olan koddur. Puk kodu illa ki pin kodunun üç kere yanlış girilmesi durumunda gerekli olan ve istenen bir şifre değildir. Puk kodu telefon ve hat ile ilgili bir çok işlemi yapabilmek içinde istenebiliyor.

Puk kodu nedir, Nerelerde Kullanılır, Nasıl rakamlardan oluşur. 

PUK1: Cep telefonunuzu açarken kullandığınız 4 haneli şifrenizi (PIN) üç kere yanlış girdiğinizde kartınız bloke olur. 8 haneli PUK1 numaranız ise kartınız bloke olduğu zaman blokeyi kaldırmak için kullanacağınız şifrenizdir.

PUK2: PIN2 koduyla yapılan işlemlerde, PIN2 kodunun hatalı girilmesi sonucunda meydana gelen blokeyi kaldırmak için kullanılır.


Turkcell - Avea - Vodafone Puk Kodunu Nasıl Öğrenebilirim?
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Telefon kullanıcıların puk kodunu öğrenme sırasında en çok aradıkları ve müşteri hizmetlerini arayıp beklememek için internet üzerinden öğrenmeye çalışmaktadırlar ve Pin/Puk kodunu internetten öğrenme gibi araştırmalar yapmaktadır. Sizlere bu yazımızda PUK kodu internetten nasıl öğrenilir gibi bilgileri sizler için derledik.


Turkcel Puk Kodunu İnternetten Öğrenmek
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Turkcell puk kodunu öğrenmek için öncelikle 444 0 532 numaralı Turkcell Müşteri Hizmetleri’ni arayarak, müşteri temsilcisinden puk kodunuzu öğrenebilirsiniz.
Bunun yanı sıra Müşteri Hizmetleri aracılığıyla bu işlemi yapmak istemiyorsanız, Turkcell Online İşlemler‘e girerek hattınızın puk kodunu öğrenebilirsiniz. 


Vodafone Puk Kodunu İnternetten Öğrenmek
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Vodafone Self Servis‘e giriş yaptıktan sonra, sol taraftaki menüde yer alan ‘Hat ve Telefon İşlemlerim‘e sonrasında ise ‘Pin ve Puk Öğrenme‘ye tıklayarak pin2 ya da puk kodlarını öğrenebilir. 
Buna alternatif olarak, 444 0 542 numaralı Vodafone Müşteri Hizmetleri’ni arayarak müşteri temsilcisinden puk kodunuzu öğrenebilirsiniz.


Avea Puk Kodunu İnternetten Öğrenmek
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
444 1 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri’ni arayarak müşteri temsilcisinden puk kodunuzu öğrenebilirsiniz. Avea’da, Vodafone ya da Turkcell’de olduğu gibi ‘Online İşlem Merkezi‘ bulunmadığı için internet üzerinden herhangi bir yöntem ile puk kodu öğrenilmemektedir.




internetten puk kodu öğrenme, puk kodunu internetten nasıl öğrenebilirim, puk kodu nasıl nerden öğreniliyor, puk kodu kaç basamaklı sayılardan olur, puk kodunda kaç tane sayı olur, puk kodu öğrenme işlemleri, puk kodunu öğrenmek, turkcell puk kodu nasıl öğrenilir, avea puk kodu internetten nasıl öğrenilir, vodafone puk kodu internetten öğrenmek nasıl, puk kodunu internetten bulabilirmiyim, pin puk kodu öğrenme, puk kodunu nasıl değiştirebilirim, puk kodunu nerden öğrencem, puk kodu nedir, puk kodu ne içindir, puk kodu bulma, internetten puk kodu bulmak, pin puk bilgileri öğrenme, internetten pin puk bilgileri nasıl öğrenilir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com