Googlede Ara

KİRAZ MEVSİMİ 6. BÖLÜMDE ÇALAN İLK VE SON AŞKIM ŞARKISI - KİRAZ MEVSİMİ AYAZ ÖYKÜ KUMSAL SAHNESİ


- Reklamlar -
KİRAZ MEVSİMİ 6. BÖLÜMDE ÇALAN ŞARKI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Fox TV'nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimi her hafta yeni bölümleri ile ekranlarda olmaya devam ediyor. İzleyici tarafından büyük ilgi gören Kiraz Mevsimi dizisi Cuma akşamları en çok izlenen dizi olmaya devam ediyor. İzleyicinin merakla bekledikleri Kiraz Mevsimi 6. bölüm 15 Ağustos Cuma akşamı yayınlandı.

Kiraz Mevsimi 6. bölüm ile 15 Ağustos Cuma akşamı izleyici ile buluştu. Dizinin sevilen iki oyuncusu Ayaz karakteri ile Öykü karakteri dizinin en çok aranan isimlerindendir. Kiraz Mevsimi 6. bölümü izleyenler, Öykü ve Ayaz'ın kumsalda şezlongda birlikte yattıkları sahneyi çok beğendiler. Dizinin bu haftaki bölümünde sevilen sahne olan Ayaz ve Öykü'nün kumsaldaki sahnesi oldu. Ayaz ve Öykü kumsalda yatarlarken çalan şarkı ise herkesin merak ettiği şarkı haline gelmiştir.

Ayaz Öykü kumsalda yatarken olan sahnede çalan şarkı, İlk ve Son Aşkım Olacaksın diye devam eden şarkı Ayla Dikmen'in İlk ve Son Aşkım isimli şarkısıdır. Yazımızın devamında Kiraz Mevsimi 6. bölümde çalan şarkı, İlk ve Son Aşkım şarkısını dinleyebilir ve İlk ve Son Aşkım şarkısının sözlerini bulabilirsiniz.



KİRAZ MEVSİMİ 6. BÖLÜMDE ÇALAN ŞARKI

AYLA DİKMEN - İLK VE SON AŞKIM ŞARKI SÖZLERİ
Uzaktan bakıyorsam, aşkından kaçıyorsam,
Anla biraz beni,
Benden önce birisi, görmüş sevmişse seni,
Hakkın yok sevme beni,
Hakkın yok sevmeye beni.

Varsın bu aşk böyle yarım kalsın,
Sen içimde yaşayacaksın,
Bu dünyaya bir daha gelirsem,
İlk ve son aşkım sen olacaksın.

Gizli saklı habersiz, orada burada sessiz,
Geçen günlerimiz,
Her zaman yaşanmayan, bir benzeri olmayan
Nerede o sevgimiz,
Söyle nerede o sevgimiz.

Varsın bu aşk böyle yarım kalsın,
Sen içimde yaşayacaksın,
Bu dünyaya bir daha gelirsem,
İlk ve son aşkım sen olacaksın...


                                               

                                               

                                               
kiraz mevsimi 6. bölüm izle, kiraz mevsimi yeni bölüm fragmanı, kiraz mevsimi bu haftaki bölümü, kiraz mevsimi ayaz ve öykü, kiraz mevsimi dizi oyuncuları, kiraz mevsiminde çalan şarkı, kiraz mevsimi ilk ve son aşkım şarkısı ve sözleri, kiraz mevsimi öykü ayaz dans ettikleri sahne, kiraz mevsimin ayaz ve öykü kumsalda yatarken ederken çalan şarkı, kiraz mevsimi dizi müzikleri, kiraz mevsimi 6. bölümde çalan şarkı, dün akşamki kiraz mevsiminde çalan şarkı, ilk ve son aşkım şarkısı dinle, kiraz mevsimi ilk ve son aşkım şarkısı, kiraz mevsimi kumsalda yatma sahnesi izle, kiraz mevsiminde çalan şarkılar, ayaz ve öykü dans müziklerinin adı ve sözleri, kiraz mevsimi 15 ağustos yeni bölümde çalan şarkı, ayaz öykü kumsalda yatarken çalan şarkı, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com