Googlede Ara

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN - 2014 KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN - BAYRAM HANGİ GÜNE DENK GELİYOR


- Reklamlar -
KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
2014 yılının resmi tatillerinde geriye sadece Kurban Bayramı ve 29 Ekim tatilleri kaldı. Şimdilerde herkesin merak ettiği ve tatil planları yaptığı gözünü diktiği tatil, kurban bayramı tatili oldu. Daha okulların açılmasına az bir süre kala bile öğrencilerin merak ettikleri yine tabi ki tatil oldu. Yani öğrenciler şimdiden Kurban Bayramı tatilini sorgulamaya ve planlar yapmaya başladı. Her yıl olduğu gibi bu kurban bayramında da tatilin 9 gün olup olmayacağı ve kurban bayramının hangi güne denk geldiğini öğrenmek oldu. 
2014 yılı Kurban Bayramı hafta sonuna denk geliyor ve Cumartesi günü başlayacak. Kurban Bayramı arefesi ise Cuma gününe denk geldiği için o gün yarım gün tatil sayılacak.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kurban Bayramı 4 gün olduğu için kurban bayramının 3. ve 4. günü Pazartesi'ye ve Salı'ya geliyor. Kurban Bayramının 9 gün olma olasılığı çok düşük bu yüzden kurban bayramı tatilinin 9 gün olup olmayacağı ilerleyen günlerde ilgili kişiler tarafından yapılacak açıklamalarla netleşecektir. Sizlere bu sayfadan kurban bayramı ile ilgili gelişmeleri duyuracağız.


Kurban Bayramı Tatili Kaç Gün Olacak?
Kurban Bayramı Hangi Güne Denk Geliyor?


Kurban Bayramı Tatil Günleri
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kurban Bayramı Arefesi : 3 Ekim Cuma
Kurban Bayramı 1. gün   : 4 Ekim Cumartesi
Kurban Bayramı 2. gün   : 5 Ekim Pazar
Kurban Bayramı 3. gün   : 6 Ekim Pazartesi
Kurban Bayramı 4. gün   : 7 Ekim Salı



2014 yılı Kurban Bayramının denk geldiği günler ve tatil günleri yukarıda yazıldığı gibidir. Kurban Bayramının 9 gün olup olmayacağı yada kurban bayramı tatilinin uzatılıp uzatılmayacağı gibi gelişmeleri ve haberleri ilerleyen günlerde sitemizde bulabilirsiniz.



kurban bayramı ne zaman, kurban bayramı kaç gün, kurban bayramı hangi güne denk geliyor, kurban bayramı tatili ne kadar, kurban bayramı tatili 9 gün mü, kurban tatili kaç gün olacak, bayram tatili birleşecekmi, kurban bayramı ekimin kaçında, kurban bayramı ne zamana denk geliyor, kurban bayramı tatili kaç gün olacak, kurban bayramı tatili kaç gün olduğu belli oldu mu, kurban bayramı hafta içine mi hafta sonuna mı denk geliyor, kurban bayramında arefe günü yarım gün mü, 3 ekimde bankalar açık mı, 3 ekimde hastaneler açık mı, 3 ekim de devlet daireleri açık mı, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

1 yorum:

  1. Dünyada Kötü Olan Her Ne Varsa Herşeye Rağmen Ne Güzel Bir Bayram Sevinci Var İçimizde, Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını Kutlar Hayırlara Vesile Olmasını Cenabı Haktan Niyaz Ederiz.




    Saygılarımla

    Ayşe ARKMAN

    Reklam Çanta Yöneticisi

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com