Googlede Ara

ŞEBNEM FERAH İSKENDER PAYDAŞ HEP KARANLIK ŞARKISI VE SÖZLERİ


- Reklamlar -
İSKENDER PAYDAŞ ŞEBNEM FERAH...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Rock müziğin başarılı kadın vokallerinden olan Şebnem Ferah çıkardığı her albüm ve söylediği her şarkı ile oldukça beğenilmektedir. Şebnem Ferah son olarak çıkardığı OD isimli albümü ile oldukça ses getirmiş ve Birileri Var adlı şarkısı ile büyük beğeni toplamıştı. Güzel ve başarılı sanatçı Şebnem Ferah kendi albüm ve şarkılarının yanı sıra bir çok ünlü isim ile çalışarak onların albümünde yer almıştır. 
Ozan Doğulu'nun Moderato isimli albümünde Sözlerimi Geri Alamam şarkısını seslendiren Şebnem Ferah şimdi ise yine müzik dünyasında başarılı işlere imza atan ve önemli bir isim olan İskender Paydaş'ın yeni albümü Zamansız Şarkılar 2 albümünde yer almıştır. 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
İskender Paydaş Zamansız Şarkılar 2 isimli albümünde Şebnem Ferah ile Hep Karanlık isimli şarkıda beraber çalışmışlardır. İskender Paydaş'ın yeni albümünde en çok dikkat çeken ve beğenilen şarkıların başında İskender Paydaş Şebnem Ferah Hep Karanlık şarkısı gelmektedir.

Sizlere bu yazımızda İskender Paydaş ve Şebnem Ferah Hep Karanlık isimli şarkılarının sözlerini ve Hep Karanlık şarkısının videosunu paylaşacağız. 


İşte Şebnem Ferah Yeni Şarkısı Hep Karanlık


                                 


Şebnem Ferah İskender Paydaş 
Hep Karanlık Şarkı Sözleri

Hep karanlık hep karanlık
Yeter artık yeter
Bir avuç kar beyazı
Bir adım yol bana
Bir nefes ver bir fısılda

Dağlar duvar olsa önüme
Yollar kör düğüm düğümlense
Dönmem gözümü dağlasalar
İpe götürseler
Bir kuş uçur yeter

Dağlar duvar olsa önüme
Yollar kör düğüm düğümlense
Dönmem gözümü dağlasalar
İpe götürseler
Sen bir çağır yeter
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Bir küçük pencere
Bir aydınlık bana





şebnem ferah yeni şarkısı dinle, şebnem ferah hep karanlık şarkısı, şebnem ferah hep karanlık, şebnem ferah hep karanlık yeni klip şarkısı, şebnem ferah iskender paydaş şarkıları, iskender paydaş ve şebnem ferah hep karanlık, iskender paydaş zamansız şarkılar albümü dinle, iskender paydaş albümünde yer alan şarkılar neler, iskender paydaş albümünde yer alan sanatçılar kimler, şebnem ferah ve iskender paydaş şarkısı, şebnem ferah yeni klibi izle, şebnem ferah hep karanlık klibi, şebnem ferah hep karanlık klibi, hep karanlık sözleri, hep karanlık şarkı sözleri, şebnem ferah hep karanlık şarkısının sözleri, hep karanlık şarkı sözleri şebnem ferah, şebnem ferah 2014 yeni hep karanlık şarkısı, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com