Googlede Ara

ŞEREF MESELESİ DİZİSİ KÜBRA (BURCU BİRİCİK) KİMDİR - BURCU BİRİCİK KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
ŞEREF MESELESİ KÜBRA...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Yeni yayın döneminin başlaması ile beraber, yeni başlayan diziler ve oyuncular hakkında bilgiler vermeye ve dizi oyuncularını sitemizin biyografi bölümünden tanıtmaya devam ediyoruz. Sizlere bu yazımızda yeni başlayan dizi olan Şeref Meselesi dizisi oyuncuları arasında olan Burcu Biricik hakkında bilgiler vereceğiz.

Kanal D ekranlarında başlayan Şeref Meselesi dizisi konusu, iki kardeş olan Kerem Bursin yani Tamer karakteri ile Şükrü Özyıldız'ın canlandırdığı Soner karakterinin hayatını anlatacak. Babalarını kaybedince büyümek zorunda kalan iki kardeşin yolları İstanbul’a gelince yaşadıkları korkunç olaylarla ayrılacak.

Şeref Meselesi dizisi oyuncuları da dizinin konusu kadar dikkat çekmektedir. Şeref Meselesi dizisi oyuncuları arasında bulunan Kübra karakterini canlandıran ve dizi oyuncuları arasında en çok aranan isim olan Burcu Biricik hakkında bilgiler yazımızın devamındadır.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Şeref Meselesi dizisi Kübra kimdir, Burcu Biricik kimdir, Burcu Biricik kaç yaşında, nereli ve hangi dizilerde rol almıştır gibi aramaların yapılması ile sizlere Burcu Biricik hakkında bilgileri, Burcu Biricik resimlerini ve biyografisini sizler için derledik.

ŞEREF MESELESİ DİZİ OYUNCULARI>>>



Burcu Biricik Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Şeref Meselesi dizisinde Kübra karakterini canlandıran Burcu Biricik 4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya’da doğmuştur. 2006 yılında Antalya’da düzenlenen güzellik yarışmasında "Akdeniz Kraliçesi" seçildi. 
Lise yıllarında katıldığı tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra profesyonel anlamda oyuncu olmaya karar veren Burcu Biricik, Ege Üniversitesi Arkeoloji bölümünde lisans eğitimini tamamlarken, aynı zamanda da Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı.

Burcu Biricik, oyunculuk kariyerine Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda stajyer kadroda yer alarak başladı. Burada İkinin Biri,Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda rol aldı. 


2007 yılında Show TV'de yayımlanan Maçolar dizisindeki yan rolüyle televizyonda ilk kez yer aldı. Daha sonra Toprak'ın Günlüğü kısa filmini çeken Burcu Biricik, Kanal D'de 2011 yılında yayımlanan Artiz Mektebi adlı oyunculuk yarışmasına katıldı ve burada birinciliği Alican Aytekin ile paylaştı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl (2011) ve Ustura Kemal (2012) dizilerinde küçük roller aldı. Show TV'de yayımlanan Düşman Kardeşler (2012) dizisindeki Derya adlı Trakyalı bir kızı canlandırdı.

Güzel oyuncu Burcu Biricik son olarak TRT 1'de yayımlanan Beni Böyle Sev (2013) dizisinde Seda karakterini canlandırmıştır ve çeşitli reklam filmlerinde oynamaktadır. Başarılı oyuncu şimdi ise Şeref Meselesi dizisinde Kübra karakterini canlandırmaktadır.



Burcu Biricik Rol Aldığı Diziler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- 2014 Şeref Meselesi
- 2013 Beni Böyle Sev
- 2012 Düşman Kardeşler
- 2012 Ustura Kemal
- 2011 Muhteşem Yüzyıl
- 2007 Maçolar



Burcu Biricik Reklam Flmleri

- n11.com - 2013
- Molped - 2013
- Tudors Gömlek - 2013
- Biskrem - 2012
- Zen Profilo - 2011







burcu biricik kimdir, burcu biricikburcu biricik resimleri, burcu biricik yeni dizisi, burcu biricik yeni dizisinin adı ne, burcu biricik ve yeni dizisi, burcu biricik resimleri, burcu biricik foto galeri, burcu biricik hakkında bilgi, burcu biricik burcu ne, burcu biricik hangi takımı tutuyor burcu biricik hangi takımlı, burcu biricik kaç yaşında, burcu biricik sevgilisi kim, burcu biricik wikipedi, burcu biricik hayatı, burcu biricik sevdiği renk yemek şarkı, şeref meselesi dizisi kübra kim, şeref meselesi dizisi oyuncuları, şeref meselesi dizisi karekter isimleri, şeref meselesi kübra karakteri kimdir, şeref meselesi dizisi kübra gerçek adı ne, şeref meselesi kübra resimleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, şeref meselesi kübra kaç yaşında boyu kilosu kaç
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com