Googlede Ara

2014 TABLET BİLGİSAYAR DAĞITILACAK OKULLAR HANGİLERİ - HANGİ OKULLARDA TABLET DAĞITILACAK


- Reklamlar -
TABLET BİLGİSAYAR DAĞITILAN OKULLAR...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması ile beraber ders başı yapan öğrenciler, okulun ilk günlerinin heyecanı içerisindeler. Bu yıl liseye yeni başlayacak öğrencilerin ise çilesi devam etmektedir. Bu yıl liselere kayıtlar merkezi sistem üzerinden olduğu için evinden uzakta ve istemediği bir liseye yerleştirilen öğrencilerin sayısı oldukça fazladır. TEOG yöntemi ile yapılan bu seneki uygulama öğrenci ve veliler için oldukça eziyetli bir hal almıştır. 

Lise öğrencilerini ilgilendiren bir diğer haber ise, liselere tablet bilgisayar dağıtılma haberidir. Geçtiğimiz yıllarda uygulamaya konulan ve tabletsiz öğrenci kalmasın adı altında başlatılan Fatih projesi ile bir çok okula ve binlerce öğrenciye tablet bilgisayar dağıtılmıştı. 
Meslek Liseleri hariç tüm liselere dağıtılan ve dağıtılacak olan tablet bilgisayarlar, bu yeni 2014 2015 eğitim öğretim yılında ise sayıları ve okul sayıları arttırılarak 215 okula ve toplamda 49 000 tablet bilgisayar dağıtılacak. 
Tablet bilgisayarın yanı sıra okullara akıllı tahta da dağıtılacak. Tablet bilgisayar ile akıllı tahta birbirine bağlanarak çalışacak. Yani dağıtılan tablet bilgisayarların satılması ve paraya dönüştürülmesi için önlemler alınmıştır. Öğrenci tablet bilgisayarı satmaya kalktığında tablet bilgisayar yazılım gereği akıllı tahtayı görmediği için belli bir zaman sonra kapanarak çalışmaz hale gelecek. bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Öğrencilere ve öğretmenlere dağıtılan tablet bilgisayarların arızalı olması kullanılmaması durumu için okullara fazladan bilgisayar gönderilecek. Öğrencilere dağıtılan bu bilgisayarların özellikleri ise 16 gb hafızalı olacak. Cam kalitesine de öncelik verilen bilgisayarlar Samsung ve General Mobile markalı olacak. 

Peki bu sene 2014 2015 eğitim yılında hangi okullara tablet bilgisayar dağıtılacak, tablet bilgisayarlar hangi illerde dağıtılacak, bu sene tablet bilgisayar verilen okullar hangileri gibi soruların cevapları yazımızın devamındadır.


Tablet Bilgisayar Dağıtılacak Okulların Listeleri

Resimlere tıklayarak daha büyük halde görebilirsiniz.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

tablet bilgisayar, tablet bilgisayar dağıtılacak okullar hangileri, hangi okullara tablet bilgisayar dağıtılacak, istanbulda hangi okullara tablet bilgisayar verilecek, tablet verilecek okulların listesi, bu sene hangi okullara tablet verilecek, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittirankarada tablet bilgisayar dağıtılacak okulların adları ve listesi, izmirde hangi okullarda tablet dağıtılacak, tablet bilgisayar veren okullar hangileri, hangi liselerde tablet dağıtılacak, meslek liselerine tablet bilgisayar verilecek mi, tablet bilgisayar verilen liseler hangi liseler, tablet bilgisayar veren okulların adları, il il tablet bilgisayar veren okulların listesi, okul listesi, okulun verdiği tablet bilgisayarın özellikleri neler, tablet bilgisayar okullarda parayla mı verilecek, tablet bilgisayar veren liselerin adları, tablet bilgisayarlı liseler hangileri, 2014 tablet bilgisayar veren okullar hangileri, 2015 tablet bilgisayar veren okullar, 2014-2015 tablet bilgisayar veren liseler ve okullar hangileri, hangi liselere tablet dağıtılacak, 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com