Googlede Ara

KİM KARDASHİAN VE RİHANNA'NIN ÇIPLAK FOTOĞRAFLARI SIZDIRILDI - RİHANNA VE KİM KARDASHİAN


- Reklamlar -
KİM KARDASHİAN VE RİHANNA...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Her geçen gün hızla arttan İnternet kullanımı, çoğu zaman işimize yaradığı gibi çoğu zaman ise başımıza çok büyük dertler açabiliyor. Son zamanların en büyük kitle iletişim aracı olan ve çok yaygın kullanılan, internet ve sosyal ağlar çoğumuzu ister istemez sıkıntıya sokmuştur. Akıllı telefonlarında eşlik ettiği ve internet kullanımına olanak sağladığı şu son zamanlarda, çoğu telefon üreticileri internet üzerinde bulut sistemi açarak telefonunuzdaki resimleri videoları vb. bilgileri oraya kaydetmenize fırsat tanıyor ve o bilgilerinize resimlerinize istediğiniz yerden hesabı açarak ulaşabiliyorsunuz. 

İphone telefon kullanıcıların sıklıkla kullandıkları İphone bulut sistemi denilen İCloud son zamanlarda kullananların sıkıntı çekmesine ve kişileri zora sokmasına sebep olmuştur. 

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü isimler olan Scarlett Johannson, Emily Ratajkowski, Michalka Sisters, Leven Rambin, Meagan Good, Rachel Nichols, Gabrielle Union, Amber Heard gibi isimlerin İCloud hesaplarının şifreleri kırılarak bu ünlülerin çıplak fotoğrafları ve seks videoları çalınarak internet ortamında yayınlanmıştı. 

İCloud şifresi çalınan, fotoğrafları ve videoları sızdırılan ünlülere yeni eklenenler ise Kim Kardashian ve Rihanna oldu.

Aralarında Rihanna ve Kim Kardashian'ın da bulunduğu birçok ünlünün özel fotoğrafları internete sızdı ve kısa sürede yayıldı. 
Ağustos ayının son günlerinde Apple'ın bulut sistemi iCloud'dan sızan ünlülerin çıplak fotoğrafları ve seks videoları internette dolaşmıştı. FBI da olaydan kısa süre sonra soruşturma açmıştı. 

KİM KARDASHİAN VE RİHANNA OLAY FOTOĞRAFLARI>>>

İnternete düşen ilk bilgilere göre, iPhone kullanan bu ünlülerin iCloud hesaplarının şifreleri ele geçirilmiş ve iPhone'ların önemli bir özelliği olan Find My iPhone'daki (iPhone'umu bul) açık sayesinde fotoğraf ve videolara da ulaşılmış. 
Apple ilk önce açığın kapatıldığını açıklamış, daha sonra ise olayın iCloud servisleriyle ilgili olmadığını duyurmuştu. 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Bu gelişmelerden haftalar sonra ise ilginç bir gelişme daha yaşandı. Aralarında dünyaca ünlü popçular Rihanna ve Avril Lavigne, oyuncu Kaley Cuoco ve sosyetik güzel Kim Kardashian'ın da bulunduğu çok sayıda ünlünün gizli fotoğrafları sanal aleme yayıldı. 

Sızan görüntülerde Kim Kardashian'ın iki fotoğrafı bulunuyor. Kim Kardashian, banyoda çektiği iki selfie'de çıplak poz veriyor. Sosyal medya hesapları ve forumlardan hızla yayılan fotoğraflar sonrasında ünlülerin özel fotografları tüm internet ortamında dolaşmaya başladı.



ünlüler, ünlülerin fotografları, kim kardashian resimleri, kim kardashian foto galeri, kim kardashian kaç yaşında, kim kardashian çıplak resimleri, kim kardashian çıplak fotoğrafları, kim kardashian hamile resimleri, kim kardashian boyu kilosu kaç, kim kardashian görselleri, kim kardashian videoları, kim kardashian olay resimleri, rihanna, rihanna resimleri, rihanna foto galeri, rihanna kaç yaşında, rihanna çıplak resimleri, rihanna çıplak fotoğrafları, rihanna hamile resimleri, rihanna boyu kilosu kaç, rihanna görselleri, rihanna videoları, rihanna olay resimleri, rihanna
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com