Googlede Ara

MEDCEZİR DENİZ (ASLI ORCAN) KİMDİR - ASLI ORCAN KİMDİR KAÇ YAŞINDADIR RESİMLERİ


- Reklamlar -
MEDCEZİR DİZİSİ DENİZ KİMDİR...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Geçen sezon en çok izlenen dizilerden birisi olan Medcezir dizisi bu sezonda aynı başarısını sürdürerek izlenmeye devam ediyor. Özellikle gençlerin ilgi gösterdiği Medcezir dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile en çok izlenen diziler arasındadır. Sevilen ve ilgi ile takip edilen Medcezir dizisi başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Barış Falay, Can Gürzap, Şebnem Dönmez gibi isimler yer alıyor.

Medcezir dizisinin yayınlanan her yeni bölümünde başrolde oynayan Yaman ve Mira'nın söyledikleri şarkılarda diziye damga vurmaktadır. Medcezir dizisinde bu sezon için, ayrılan isimlerin yanı sıra dizinin oyuncu kadrosuna yeni katılan isimlerde olmuştur. Medcezir dizisine yeni katılan oyuncular dan bir tanesi Aslı Orcan oldu.
Aslı Orcan Medcezir dizisinde Deniz karakterini canlandırmaktadır. Çoğumuzun tanıdığı isim olan Aslı Orcan Medcezir dizisine katılması ile beraber, Aslı Orcan kimdir, kaç yaşındadır, boyu kilosu kaçtır ve medcezir dizisi Deniz kimdir gibi soruların sorulmaya başlaması üzerine sizlere Aslı Orcan'ın hayatı hakkında bilgiler vereceğiz.

MEDCEZİR DİZİ OYUNCULARI KİMLER>>>

Medcezir Dizisi Deniz Karakteri Kimdir?


Aslı Orcan Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Medcezir dizisinde Deniz karakterini canlandıran Aslı Orcan 27 Mayıs 1980 yılında Aydın da doğmuştur. orta okulu ve lise eğitimini Aydın da tamamlayan güzel oyuncu Aslı Orcan, 1998-2003 Ege üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuar – Türk Halk Dansları bölümü mezunudur. Dans konusunda başarılı olan Aslı Orcan, Magic you ney lames of passion grubunda profesyonel dansçılık yapmıştır. 

Hayatında oyunculuk isteği daha fazla güzel oyuncu Ekol Drama Okulu Sinema Tv Oyunculuğu Bölümü’nde bulunmuş ve Ayla Algan’dan özel kamera oyunculuğu dersi ve diyalog dersi almıştır. Başarılı ve genç oyuncu geçtiğimiz aylarda kendi gibi oyuncu olan Yetkin Dikinciler ile evlenmişlerdir. 

Bir çok önemli dizilerde rol alan güzel oyuncu Karadayı, Kurt Seyit ve Şura, Kaybolan Yıllar, Cam Kırıkları gibi başarılı diziler oynamış ve oyunculuğunu kanıtlamıştır. Son olarak Kurt Seyit ve Şurada Barones Lola karakterini canlandıran Aslı Orcan şimdilerde beğenilen dizilerden olan Medcezir de Deniz karakterini canlandırmaktadır.

Aslı Orcan Boyu        : 1,70
Aslı Orcan Kilosu       : 55
Aslı Orcan Twitter     : https://twitter.com/OrcanAsl 
Aslı Orcan Facebook  :


Aslı Orcan Rol Aldığı Diziler

Sır Kapısı / Sırlar Dünyası (2002)
Hekimoğlu (2003)
Burçak Tarlası (2004)
Çapkın (2005)
Sensiz Olmuyor (dizi) (2005)
Kaybolan Yıllar (2006) - Yasemin
İki Yabancı (2007) - Rana
Yemin (2007) - Yeşim
Ateş ve Barut (2008) - Yonca
Cam Kırıkları (2009) - Emel
Aile Saadeti (2009)
Karadayı (dizi) (2012 - 2013) - Serra Aşık
Kurt Seyit ve Şura (dizi) (2014) - Barones Lola
Medcezir (2014-)



Aslı Orcan Resimleri







aslı orcan kimdir, aslı orcan kaç yaşında, aslı orcan resimleri, aslı orcan biyografi, aslı orcan foto galeri, aslı orcan hayatı, aslı orcan nereli, medcezir deniz kim, medcezir deniz karakteri kim, medcezir deniz kaç yaşında, medcezir deniz gerçekte kim, medcezir deniz resimleri, medcezir deniz foto galeri, medcezir deniz kaç yaşında, medcezir dizi oyuncuları kimler, medcezirde kim kimdir, medcezir denizdeniz medcezir resimleri, türkiye 3. güzeli, miss turkey 3. cüsü kim oldu, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, medcezir deniz karakteri, medcezir denizin gerçek adı, 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com