Googlede Ara

MEDCEZİR UZAY (BARIŞ ALPAYKUT) KİMDİR - BARIŞ ALPAYKUT KİMDİR KAÇ YAŞINDADIR RESİMLERİ


- Reklamlar -
MEDCEZİR DİZİSİ UZAY...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Geçen sezon en çok izlenen dizilerden birisi olan Medcezir dizisi bu sezonda aynı başarısını sürdürerek izlenmeye devam ediyor. Özellikle gençlerin ilgi gösterdiği Medcezir dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile en çok izlenen diziler arasındadır. Sevilen ve ilgi ile takip edilen Medcezir dizisi başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Barış Falay, Can Gürzap, Şebnem Dönmez gibi isimler yer alıyor.

Medcezir dizisinin yayınlanan her yeni bölümünde başrolde oynayan Yaman ve Mira'nın söyledikleri şarkılarda diziye damga vurmaktadır. Medcezir dizisinde bu sezon için, ayrılan isimlerin yanı sıra dizinin oyuncu kadrosuna yeni katılan isimlerde olmuştur. Medcezir dizisine yeni katılan oyuncular dan bir tanesi Barış Alpaykut oldu.
Barış Alpaykut Medcezir dizisinde Uzay karakterini canlandırmaktadır. Çoğumuzun tanıdığı isim olan Barış Alpaykut Medcezir dizisine katılması ile beraber, Barış Alpaykut kimdir, kaç yaşındadır, boyu kilosu kaçtır ve medcezir dizisi Uzay kimdir gibi soruların sorulmaya başlaması üzerine sizlere Barış Alpaykut'un hayatı hakkında bilgiler vereceğiz.

MEDCEZİR DİZİ OYUNCULARI KİMLER>>>

Medcezir Dizisi Uzay Karakteri Kimdir?


Barış Alpaykut Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Medcezir dizisinde Uzay karakterini canlandıran Barış Alpaykut 20 Temmuz 1987 yılında İstanbul da doğmuş ve halen burada yaşamaktadır. 
Dizi ve sinema oyuncularından olan Barış Alpaykut bir çok dizi ve reklam filmlerinde rol almıştır. 

Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesinde aldıktan sonra çeşitli reklam filmlerinde oynamış olup sonrasında rol almış olduğu diziler ile tanınan isim haline gelen yakışıklı oyuncu Barış Alpaykut Sakarya Fırat adlı dizide canlandırdığı Uğur Teğmen karakteri ile herkesin beğenisini kazanan genç oyuncu Kurt Seyit ve Şura dizisinde de Kıvanç Tatlıtuğ'un kardeşi Osman karakterini canlandırarak yediden yetmişe herkesin sevdiği bir isim haline gelmiştir. 

Medcezir dizisinde de rol alacak olan Barış Alpaykut daha önceleri Burası Osmanlı 1711 / Sır Kanunu, Bir Zamanlar Osmanlı, Kirli Beyaz, Sakarya Fırat, Kurt Seyit ve Şura dizilerinde rol almıştır. Barış Alpaykut aynı zamanda Yedigün reklamlarında da oynamıştır. 

1,77 boyunda ve 72 kilo ağırlığında olan yakışıklı oyuncu yıllardır Japon savaş sanatları üzerine yoğun çalışmalar yapmış, Aikido, judo, kılıç ve yakın dövüş teknikleri üzerine dersler almıştır.

Barış Alpaykut Boyu       : 1,77
Barış Alpaykut Kilosu      : 72
Barış Alpaykut Twitter    : https://twitter.com/BarisAlpaykut
Barış Alpaykut Facebook : https://tr-tr.facebook.com/alpaykut.baris


Barış Alpaykut Resimleri







barış alpaykut kimdir, barış alpaykut kaç yaşında, barış alpaykut resimleri, barış alpaykut biyografi, barış alpaykut foto galeri, barış alpaykut hayatı, barış alpaykut nereli, medcezir uzay kim, medcezir uzay karakteri kim, medcezir uzay kaç yaşında, medcezir uzay gerçekte kim, medcezir uzay resimleri, medcezir uzay foto galeri, medcezir uzay kaç yaşında, medcezir dizi oyuncuları kimler, medcezirde kim kimdir, medcezir uzay, uzay medcezir resimleri, türkiye 3. güzeli, miss turkey 3. cüsü kim oldu, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, medcezir uzay karakteri, medcezir uzayın gerçek adı,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com