Googlede Ara

PARAMPARÇA DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - STAR TV PARAMPARÇA DİZİSİ


- Reklamlar -


PARAMPARÇA DİZİSİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Tüm televizyon kanalları her dönem olduğu gibi bu dönemde yine dizilere ağırlık vermiş durumdalar. Her kanal kendi dizilerini tanıtmaya ve yayınlamaya devam ediyor. Televizyon ekranlarında bir çok dizinin olması ile beraber dizi oyuncuları giderek artmaktadır. Sitemizde sizlere yeni diziler ve yeni dizi oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz. 

Star Tv bu dönem dizilerini birbiri ardına çıkarmaya devam ediyor. Star Tv'nin yeni dizisi Paramparça oldu. Paramparça dizisi ile iddialı bir giriş yapmayı planlayan Star Tv, bu sezon paramparça dizisi ile en çok izlenen dizilerden biri olmayı hedefliyor. Paramparça dizisi başrollerinde iki önemli isim yer alıyor. Sıradışı bir aşkın anlatılacağı paramparça dizisinin başrollerinde Erkan Petekkaya ve güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay yer alıyor. 

Paramparça dizi konusu Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay arasında geçen tutkulu bir aşkı konu alacak. Paramparça dizisinde Nurgül Yeşilçay, Îstanbul'un kurtuluş semtinde çeyizci de çalışan Gülseren karakterini canlandıracak, Erkan Petekkaya ise zengin yakışıklı restoran zinciri olan Cihan karakterini canlandıracak. Yazımızın devamında paramparça dizi oyuncuları kimler, paramparça dizi konusu nedir, paramparça dizisi karakter isimleri ve oyuncu isimleri gibi bilgileri bulabilirsiniz.


Paramparça Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Paramparça Dizisi Candan - Ahu Yağtu (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Paramparça Dizisi Gülseren - Nurgül Yeşilçay
- Paramparça Dizisi Cihan - Erkan Petekkaya
- Paramparça Dizisi Ozan - Burak Tozkoparan (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Paramparça Dizisi Dilara - Ebru Özkan (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Paramparça Dizisi Keriman - Nursel Köse (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Paramparça Dizisi Hazal - Alina Boz (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Paramparça Dizisi Cansu - Leyla Tanlar (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Paramparça Dizisi Alper - Cemal Hünal
- Paramparça Dizisi Derya - Elvin Aydoğdu (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Paramparça Dizisi Şeyda - Aslıhan Kapanşahin (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Paramparça Dizisi Özkan - Tolga Tekin
- Paramparça Dizisi Solmaz - Güneş Emir (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)

(Güncellenecektir)



Paramparça Dizi Konusu 

Star Tv'nin yeni dizisi olan Paramparça dizisi iki aşığın sıradışı aşkını anlatacak. Paramparça dizisinde Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı Cihan karakteri ile, dizide Nurgül Yeşilçay'ın canlandırdığı Gülseren karakteri birbirlerini sevmektedirler. Paramparça dizisi Gülseren İstanbul'un Kurtuluş semtinde bir çeyizci dükkanında çalışan ve mütevazı bir hayat yaşayan kadındır. Paramparça dizisi Cihan karakteri ise zengin ve yakışıklı ve restoran zinciri olan bir adamdır.


paramparça dizisi, paramparça dizisi oyuncuları kimler, paramparça dizisi oyuncu kadrosu, paramparça dizisi karakter isimleri, paramparça dizisi dizisinde kim kimdir, paramparça dizisi ne zaman hangi günler, paramparça dizisi başrol oyuncuları, paramparça dizisi, paramparça dizisi hakkında bilgi,bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, paramparça dizisi oyuncu isimleri, paramparça dizisi nerede çekiliyor, paramparça dizisi özeti, paramparça 1. bölüm, paramparça dizisi yeni bölüm fragmanı, paramparça dizisi resimler, karagül dizisi oyuncuları set arası fotoğrafları, paramparça dizisi görselleri, paramparça dizisi fragman, paramparça dizisi konusu, paramparça dizisi karakter isimleri
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com