Googlede Ara

REAKSİYON DİZİSİ ZEYNEP (SELEN SOYDER) KİMDİR - SELEN SOYDER KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
REAKSİYON DİZİSİ ZEYNEP...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Star Tv'nin yeni dizisi Reaksiyon şimdiden oldukça dikkat çekmeye ve konuşulmaya başlandı. Star Tv Reaksiyon dizisi ile iddialı diziler arasına girmiştir. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Yurdaer Okur’un yer aldığı Reaksiyon dizisinde daha bir çok ünlü isim yer alıyor. 
Star Tv de Herkes Düşmanını Tanıyacak sloganı ile tanıtılan Reaksiyon dizisinin genel konusu emekli istihbaratçı, ordudan atılan bir bordo bereli ve teşkilattan atılan özel harekatçının görevlerinden atılması ile başlayan olayları ve görevlerinden atılanlar işin arkasında kimlerin olduklarını aramaya başlaması ile beraber bir çok olaylarla karşılaşırken bu süre içinde bir çok olaylarla karşılaşmaları şeklinde gelişiyor.

Reaksiyon dizisi konusunun yanı sıra oyuncuları ile de oldukça beğenilmiştir. Reaksiyon dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Selen Soyder dizi oyuncuları arasında en çok aranan ve beğenilen isimlerdendir. Sizlere bu yazımızda Reaksiyon dizisi zeynep kimdir, 
Selen Soyder kimdir, kaç yaşındadır, Selen Soyder boyu kilosu kaçtır sevgilisi kimdir gibi hakkında merak edilenler ve Selen Soyder biyografisini paylaşacağız.

REAKSİYON DİZİ OYUNCULARI>>>


Reaksiyon Dizisi Zeynep Karakteri Kimdir?


Selen Soyder Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Reaksiyon dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Selen Soyder 26 Aralık 1986 yılında İzmir de doğmuştur. Asıl adı Mükerrem Selen Soyder olan güzel oyuncu Miss Turkey 2007 birincisi Türkiye güzeli Türk model ve oyuncudur.

Yanya göçmeni bir ailenin ilk ve tek çocuğu olarak 26 Aralık 1986 tarihinde İzmir, Alsancak'ta dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir de Selma Yiğitalp Lisesi'nde bitiren başarılı oyuncu 
İstanbul Bilgi Üniversitesi Tarih Bölümü öğrencisidir.
2006 yılında Miss Mofel Of Turkey yarışmasında Türkiye'nin en iyi modeli seçildi ve Miss Bikini Of The Universe yarışmasında Çin Halk Cumhuriyetî'nde Türkiye'yi temsil etti. İlk 5'e giren Soyder, Türkiye'ye "En iyi milli kostüm ödülü"nü de getirdi

2007 yılında Star TV'nin düzenlediği ve 1200 kişinin başvurdugu Türkiye Güzellik Yarışması Miss Turkey'de Türkiye Güzeli seçildi ve Türkiye'yi Miss World 2007'de 106 ülkenin içinde Çin'in Sanya adasında temsil etti. İlk 5'e giremedi.
2007 yılında Vakko'nun modeli olmuştur. Daha sonra dil eğitimi için Kanada'ya giden Selen Soyder 2009 yılında Türkiye'ye döndü. Babasının isteği üzerine spikerlik kursuna yazıldı ve Star TV'de staj yapmaya başladı.

Selen Soyder Boyu Kaç              : 1,78
Selen Soyder Kilosu Kaç            : 54

Selen Soyder Facebook Hesabı : https://tr-tr.facebook.com/SelenSoyderResmiSayfasi
Selen Soyder Twitter Hesabı     : https://twitter.com/SoyderAilesi


Selen Soyder Rol Aldığı Diziler

bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Reaksiyon 
- Yer Gök Aşk
- Lale Devri


Selen Soyder Resimleri






selen soyder, selen soyder kimdir, selen soyder kaç yaşında, selen soyder resimleri, selen soyder biyografi, selen soyder dizileri, selen soyder foto galeri, selen soyder boyu kilosu kaç, reaksiyon dizisi zeynep, reaksiyon dizisi zeynep kimdir, reaksiyon dizisi zeynep kaç yaşında, reaksiyon dizisi zeynep gerçek adı ne, reaksiyon dizisi zeynep kaç yaşında, reaksiyon dizisi zeynep resimleri, reaksiyon dizisi zeynep karakteri, reaksiyon dizisindeki zeynep kimdir, reaksiyon dizisi zeynep hayatı, reaksiyon dizisi zeynep biyografi, reaksiyon dizisi zeynep wikipedi, reaksiyon dizisi zeynep kim, reaksiyon 1. bölüm, reaksiyon dizisi yeni bölüm fragmanı, reaksiyon dizisi zeynep kaç yaşında, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com