Googlede Ara

BENGÜ FEVERAN ŞARKISI VE SÖZLERİ - BENGÜ FEVERAN ŞARKISI


- Reklamlar -
BENGÜ FEVERAN ŞARKISI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com aittir
Güzelliği ile olduğu kadar şarkıları ve albümleri ile de beğenilen sanatçı Bengü yeni albümü ile en çok dinlenen ve satılan albümler arasında yerini aldı. Başarılı popçu Bengü İkinci Hal isimli yeni albümünü geçtiğimiz günlerde çıkararak tüm müzik marketlerde yerini aldı. Ünlü şarkıcı Bengü'nün yeni ikinci hal isimli albümünde toplamda 11 şarkı bulunmaktadır. 

Bengü yeni albümünde yine kendi gibi ünlü bir sanatçı olan Emre Aydın ile de bir düet şarkı seslendirmişler. Bengü'nün yeni albümünde yer alan şarkıların hepsi güzel ve başarılıdır. Albüm içinde yer alan ve beğenilen şarkıların başında gelen şarkı ise Feveran şarkısıdır. İlginç bir isme sahip olan feveran şarkısı Bengünün favori şarkılarındandır. 

Feveran ne demektir diye merak edenler için, Fevera'nın iki anlamı bulunmaktadır. Birinci anlamı fışkırma ve kaynama demektir. İkinci anlamı ise birdenbire öfkelenme, köpürme, parlama anlamına gelmektedir. Yazımızın devamında bengü feveran şarkısının sözlerini bulabilirsiniz.

BENGÜ İKİNCİ HAL ALBÜM ŞARKILARI>>>

Bengü Feveran Şarkısı ve Sözleri

Bengü - Feveran Şarkı Sözü
bu yazı www.songuncel.blogspot.com aittir
Buraya kadarmış diye yollar
Sona ermez bir yalan bu
Yüregine dönmez çalınanlar
Dile gelmez feveran bu

Gözlere damlalar, hasreti damgalar
Yanılıp da yaş dinecek sanan
Bir ömür boyu acıda yanar

Bir boş bakış, yarım gülüş
Ya gözlerin yaşardı mı?
İçimde hep susan acı
Yolun sonuna vardı mı?

Yürek deyip yenilmedin
Kadir kıymet ne bilmedin
Sana bırakmam ahımı
Kader yazsın günahını

bengü yeni klip şarkısı, bengü sahici, bengü ikinci hal albümü, bengü feveran şarkı sözleri, bengünün feveran şarkısının sözleri, feveran bengü, feveran şarkısının sözleri, bengü feveran yeni şarkısının sözleri, bengü feveran, bengü feveran sözleri, bengü feveran şarkısı, bengü yeni şarkısı feveran klip, bengü yeni şarkısının sözleri ve klibi, bengü feveran şarkı sözü, bengü foto galeri, bengü resimleri, bengü resmi, bengü yeni albüm, bu yazı www.songuncel.blogspot.com aittir
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com