Googlede Ara

CEM GARİPOĞLU İNTİHAR ETTİ - CEM GARİPOĞLU NEDEN İNTİHAR ETTİ ÖLDÜ MÜ?


- Reklamlar -
CEM GARİPOĞLU İNTİHAR ETTİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Yıllardır konuşulan ve herkesin kınayarak bahsettiği Münevver Karabulut cinayetinde büyük bir şok daha yaşandı. 3 Mart 2009 tarihinde bir çöp konteynerinde başı kesili şekilde ölü bulunan Münevver Karabulut sevgilisi Cem Garipoğlu tarafından öldürülmüştü. 

Olayın ortaya çıkmasından sonra kaçan Cem Garipoğlu olaydan 194 gün sonra teslim olarak cezamı çekmek istiyorum demişti ve 24 yıl hapis cezası alarak, Silivri 5 nolu L tipi ceza evinde yatmaktaydı.

Cem Garipoğlu İntihar Etti...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Cem Garipoğlu ile ilgili şok edici haber ise bu sabah saatlerinde geldi. Münevver Karabulut'u vahşice öldüren ve 24 yıl hapis cezası alan Cem Garipoğlu, bu sabah tek kişilik kaldığı koğuşunda kendini asarak intihar ettiği bildirildi.

17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'u başını keserek öldüren ve 24 yıl hapis cezası alan, Silivri'de 5 No'lu L tipi kapalı cezaevinde yatan Cem Garipoğlu'nun kendini asarak intihar ettiği iddia edildi.

Cem Garipoğlu'nun başına naylon poşet geçirip asmak suretiyle intihar ettiği Sabah saatlerinde yapılan kontrollerde ortaya çıktı. Ancak avukatları ve ailesinden kimseye ulaşılamazken haberin sabah saatlerinde bu bilginin kendilerine ulaştırıldığı ifade edildi. 


cem garipoğlu, cem garipoğlu kimdir, cem garipoğlu ne iş yapıyor, cem garipoğlu öldü mü, cem garipoğlu intihar etti, cem garipoğlu intihar mı etti, cem garipoğlu neden intihar etti, cem garipoğlu nasıl öldü, münevver karabulut, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, münevver karabulut cinayeti, cem garipoğlu münevver karabulut, cem garipoğlunun ölüm nedeni, cem garipoğlu nerde nasıl ne zaman öldü, cem garipoğlu gerçekten öldü mü, son dakika, son dakika haberleri, bugünün haberleri, 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

2 yorum:

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com