Googlede Ara

EBRU GÜNDEŞ AŞKIN HUZURUNDA ŞARKI SÖZLERİ - EBRU GÜNDEŞ AŞKIN HUZURUNDA ŞARKISI VE SÖZLERİ


- Reklamlar -
EBRU GÜNDEŞ AŞKIN HUZURUNDA SÖZLERİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Müzik dünyasının önemli isimlerinden olan Ebru Gündeş yıllardır yaptığı albümler ve şarkıları ile herkes tarafından tanınan sevilen isimlerdendir. Başarılı sanatçı 2,5 yıl aradan sonra 2014 yeni albümü ile hayranlarını sevindirdi. Uzun zamandır üzerinde çalıştığı Araftayım adlı yeni albümünü çıkaran Ebru Gündeş müzik marketlerde yerini aldı. 

Ebru Gündeş Araftayım adlı yeni albümünde oldukça iddialı şarkılar yer almaktadır. Ebru Gündeş'in yeni albümü toplamda 13 şarkıdan oluşmaktadır. Ebru Gündeş bu albümde müzik dünyasından bir çok başarılı isimlerle çalışmıştır. Albümde Sezen Aksu imzalı iki şarkı yer alırken, Sinan Akçıl, Sıla, Serdar Ortaç, Gökhan Tepe, Gülden Mutlu ve Gülşen gibi önemli isimlerinde şarkıları yer almaktadır. 
Ebru Gündeş yeni albümü Araftayım albümünde sevilen şarkılardan bir tanesi de Aşkın Huzurunda şarkısıdır. Şarkının sözleri Ayla Çelik'e müziği ise Gökhan Tepe'ye aittir. Ebru Gündeş Araftayım albümündeki Aşkın Huzurunda şarkısının sözleri yazımızın devamındadır.

EBRU GÜNDEŞ YENİ ALBÜM ŞARKILARI>>>


Ebru Gündeş Aşkın Huzurunda Şarkı Sözleri
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ebru Gündeş - Aşkın Huzurunda Şarkı Sözü

Ne kadar kaçsam da
Elim vicdanımda
İnkar etmek nereye kadar
Aşkın huzurunda
Seviyorum diyemedim, ben yaktım kendimi
Tutulsun bu dillerim, bir durdursun beni
Öyle bir gitti ki, tozu dumana kattı
Az kalsın ölüyordum aşkından
Canım yandı, ah canım yandı
Gel unuttum de şimdi
Gel de yollara düşme
Her şarkı da bizi mi anlatır
Be kardeşim gel de içme

ebru gündeş, ebru gündeş yeni albümü, ebru gündeş yeni şarkıları, ebru gündeş yeni albüm şarkı isimleri, ebru gündeş yeni albümü araftayım dinle, ebru gündeş yeni araftayım albümü indir dinle, ebru gündeş aşkın huzurunda şarkısı dinle, ebru gündeş aşkın huzurunda şarkı sözleri, ebru gündeş aşkın huzurunda şarkısının sözleri, ebru gündeş aşkın huzurunda şarkı sözü, aşkın huzurunda şarkı sözü ebru gündeş, ebru gündeşin aşkın huzurunda şarkısı, ebru gündeş aşkın huzurunda şarkısı sözleri, ebru gündeş yeni şarkısının sözleri, Aşkın Huzurunda Ebru Gündeş

- Reklamlar -


Kategori: , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com