Googlede Ara

GALATASARAY BORUSSİA DORTMUND MAÇI BİLET FİYATLARI - GALATASARAY 22 EKİM BİLET FİYATLARI


- Reklamlar -
GALATASARAY BORUSSİA DORTMUND...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Spor sayfamızda spor ile ilgili haberleri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Öncelikle Galatasaray taraftarların ve diğer tüm taraftarların merakla bekledikleri şampiyonlar ligi maçları tüm hızıyla devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi temsilcimiz olan Galatasaray D grubunda maçlarına devam ediyor. Galatasaray'ın şimdiki maçı ise Alman devi olan Borussia Dortmund takımı ile olacaktır. 

UEFA Şampiyonlar Liginde ilk olarak Türk Telekom Arenada Anderlecht ile karşılaşan Galatasaray berabere kalarak 1 puan sahibi olmuştu. Sonrasında Arsenal ile deplasmanda yaptığı maçta 4-1 yenilerek puan alamayan Galatasaray sıradaki zorlu maçı olan Borussia Dortmund maçında 3 puan almak için çabalayacak. 
Galatasaray taraftarlarının merak ettiği konulardan biri de Galatasaray Borussia Dortmund maç biletleri hakkındaki sorulardır. Galatasaray Borussia Dortmund bilet fiyatları ne kadar, Galatasaray Borussia Dortmund maç biletleri kaç para yazımızın devamındadır.

GALATASARAY B. DORTMUND MAÇI NE ZAMAN>>>

Galatasaray Borussia Dortmund Maçı Bilet Fiyatları

Kategoriler 

Kategori 1 (Yemekli Vip) 800,00 TL
Kategori 2 600,00 TL
Kategori 3 500,00 TL
Kategori 4 300,00 TL
Kategori 5 200,00 TL
Kategоri 6 110,00 TL
Kategori 7 Rakip Τribün 110,00 TL


Bilet Satışları Hakkında

22 Ekim Çarşamba günü oynanacak olan Galatasaray Borussia Dortmund maçının biletleri satışa çıktı. Maçın biletlerini www.passo.com.tr ve aşağıda belirtilen satış noktalarından satın alabilirsiniz.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
-Passolig kart kullanımı zorunlu olmayacaktır.
-Passolig kartı olmayan taraftarlarımız aşağıda belirtilen satış noktalarından TC Kimlik Numaralarını beyan ederek maç biletlerini satın alabilirler.
-Maç biletini www.passo.com.tr adresinden satın almak isteyen taraftarlarımızın; Passolig kartı sahibi olmaları veya tamamlanmış bir başvuruları bulunması gerekmektedir.
-Passolig kartı eline geçmemiş kombine sahipleri ve internet üzerinden maç bileti satın almış olan taraftarlarımızın tek kullanımlık elektronik geçiş kartlarını Αli Sami Yen Spor Komрleksi Aslanlı yol gişelerinden teslim alabilirler.
-Stadyum kapıları saat 18:45 itibari ile hizmete açılaсaktır.
-Bir kişi Farklı TC kimlik numaraları bildirerek 5 (beş) adet bilet satın alabilir.

Galatasaray Borussia Dortmund maçı Bilet Satış Noktaları ve çalışma saatleri:

-Ali Sami Yen Spor Kompleksi Aslanlıyol ve Güney gişeleri 

Hafta içi : 09:00 - 20:00 
Ρazar: 10:00 - 19:00 ( 18.10.2014 tarihinde satış yapılmayaсak.)

-Capitol GSStore 10:00 – 22:00
-Mecidiyeköy GSStore 10:00 – 22:00
-Mall Of Istanbul Αvm GSStore 10:00 – 22:00
-İstanbul Forum GSStore 10:00 – 22:00
-Maltepe Park Carrefour GSStore 10:00 – 22:00

Galatasaray Borussia Dortmund maçı, Galatasaray Borussia Dortmund, Galatasaray Borussia Dortmund maçı ne zaman, Galatasaray Borussia Dortmund ne zaman saat kaçta, Galatasaray Borussia Dortmund hangi kanalda, Galatasaray Borussia Dortmund maç biletleri, Galatasaray Borussia Dortmund maçı biletleri kaç para, Galatasaray Borussia Dortmund maçı biletleri ne kadar, Galatasaray Borussia Dortmund maçı biletleri nereden alınır, Galatasaray Borussia Dortmund maçı bileti kaç tl, Galatasaray Borussia Dortmund maç biletleri satışa çıktı mı, Galatasaray Borussia Dortmund maçı bileti karaborsa, paasolig kart, Galatasaray Borussia Dortmund maçı passolig kartla nasıl alınır, Galatasaray Borussia Dortmund biletleri kaç para olacak, Galatasaray Borussia Dortmund ne zaman satılacak, bilet fiyatları, galatasaray maçı bilet fiyatları, galatasaray biletleri kaç para
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com