Googlede Ara

GÖNÜL İŞLERİ BEDİR (CAN YAMAN) KİMDİR - CAN YAMAN KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
GÖNÜL İŞLERİ DİZİSİ BEDİR...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir,
Ekranların sevilen dizisi Gönül İşleri yayınlandığı ilk bölümden beri ilgi izlenmeye devam ediyor. Sevilen diziler arasında yerini alan Gönül İşleri dizisi hakkındaki tüm bilgileri yazımızda ve sitemizin dizi bölümünde bulabilirsiniz.

Gönül İşleri dizisi konusu, anneleri ölen 3 kız kardeşin babaları ile hayat mücadelesini ve yaşadıklarını konu alacak. Gönül İşleri dizisi başrollerinde Sinem Kobal, Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Timuçin Esen, Fırat Çelik, Pamir Pekin gibi isimler yer alıyor. Gönül İşleri dizisinde 3 kız kardeş olan Saadet, Servet ve Sevda isimli kardeşlerin hayatları anlatılacak. 

Gönül İşleri dizi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de oldukça beğenilmektedir. Bir çok ünlü ve başarılı oyuncunun bulunduğu Gönül İşleri dizisinde Bedir karakteri olan yani Can Yaman dizinin dikkat çeken isimlerinden biridir. 
Gönül İşleri dizisi Bedir karakterini canlandıran Can Yaman kimdir, Gönül İşleri bedir kimdir, Can Yaman kaç yaşındadır, gibi soruların sorulması ile beraber sizlere Can Yaman hayatı hakkında bilgileri derledik. 

GÖNÜL İŞLERİ DİZİ OYUNCULARI>>>

Gönül İşleri Dizisi Bedir Karakteri Kimdir?

Can Yaman Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir,
Gönül İşleri dizisinde Bedir karakterini canlandıran Can Yaman İstanbul doğumludur. Hakkında fazla bilgi bulunmayan yakışıklı oyuncu Can Yaman'ın asıl mesleği Avukatlıkltır. 2012 yılında Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Gönül İşleri dizisi Can Yaman'ın ilk dizidir.

Gönül İşleri dizisinde Bedir yani Can Yaman'ın rölü; 
Servet'in sağ kolu ve Sevda'nın gelecekteki büyük aşkı Bedir, Doğulu bir ailenin, aslında zengin oğludur. Kan davasından kaçıp, fakir bir hayatın içine düşmüştür çocukluğundan beri her koşulda ekmeğini çıkarabilecek bir uğraş bulur kendine. 

Mert ve cesur biridir, sevdiği insanlar için gözünü budaktan sakınmaz. Yeter ki işin içine polis girmesin… Tibet bir kıskançlık krizinden sonra adamlarını toplayıp Bedir'i dövdürür ancak, Bedir bunu asla dillendirmez.  İşin içine polis girerse, deşifre olacağından çekinmektedir.

Can Yaman Resimleri




gönül işleri, gönül işleri dizisi, gönül işleri dizi oyuncuları kimler, gönül işleri bedir, gönül işleri bedir kimdir, gönül işleri bedir karakteri kim, gönül işleri bedir resimleri, gönül işleri bedir gerçek adı ne, gönül işleri dizisi bedir kim, gönül işleri bedir kaç yaşında boyu kilosu kaç, can yaman kimdir, can yaman kaç yaşında, can yaman boyu kilosu kaç, can yaman sevgilisi, can yaman biyografi, can yaman resimleri, can yaman hayatı, can yaman gönül işleri, gönül işleri can yaman bedir karakteri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com