Googlede Ara

GÖNÜL İŞLERİ DİZİSİ TİBET (KAAN YILMAZ) KİMDİR - KAAN YILMAZ KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
GÖNÜL İŞLERİ TİBET...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Star TV'de başlayan Gönül İşleri dizisi 1. bölüm ile izleyici tarafından beğenilerek sevilen ve izlenen diziler arasına girmeyi başarmıştır. Gönül İşleri dizisi 1. bölüm yayınlandı ve dizinin konusu belli oldu. Gönül İşleri dizisi konusu, anneleri ölen 3 kız kardeşin babaları ile hayat mücadelesini ve yaşadıklarını konu alacak. Gönül İşleri dizisi başrollerinde Sinem Kobal, Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Timuçin Esen, Fırat Çelik gibi isimler yer alıyor. Gönül İşleri dizisinde 3 kız kardeş olan Saadet, Servet ve Sevda isimli kardeşlerin hayatları anlatılacak. 

Gönül İşleri dizi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de oldukça beğenilmektedir. Bir çok ünlü ve başarılı oyuncunun bulunduğu Gönül İşleri dizisinde Sevda'ya aşık olan Tibet yani Kaan Yılmaz dizinin dikkat çeken isimlerinden biridir. Zengin bir karakteri canlandıran Tibet, İstanbul'un tanınmış hukukçu ailelerinden birinin avukat oğludur. 

Gönül İşleri dizisi Tibet karakterini canlandıran Kaan Yılmaz kimdir, Gönül İşleriTibet kimdir, Kaan Yılmaz kaç yaşındadır, gibi soruların sorulması ile beraber sizlere Kaan Yılmaz hayatı hakkında bilgileri derledik. 

GÖNÜL İŞLERİ DİZİ OYUNCULARI>>>

Gönül İşleri Dizisi Tibet Karakteri Kimdir?

Kaan Yılmaz Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Gönül İşleri dizisinde Tibet karakterini canlandıran Kaan Yılmaz 20 Ekim 1984 yılında İstanbul da doğmuştur. Yakışıklılığı ile dikkat çeken başarılı oyuncu Kaan Yılmaz İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirmiştir. 

Daha önce bir çok dizide rol alan başarılı oyuncu Adile Naşit Deneme Sahnesi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Kaan Yılmaz ilk olarak 2006 yılında yayınlanan Acemi Cadı dizisinde rol almıştır. 
Bu dizi ile oyunculuk hayatına başlayan Kaan Yılmaz daha sonra ise Hayat Bilgisi dizisinde Süzme karakterini canlandırmış ve Şubat dizisi gibi başarılı dizilerde rol almıştır. 
Yakışıklı oyuncu şimdi ise Gönül İşleri dizisinde Tibet karakteri ile Sinem Kobal'ın sevgilisi rolündedir. Tibet karakteri dizide zengin ve tanınmış bir ailenin oğludur. Yazımızın devamında Kaan Yılmaz'ın resimlerini bulabilirsiniz.

Kaan Yılmaz Rol Aldığı Diziler

- Gönül İşleri (Tibet)
- Şubat, 
- Mazi Kalbimde Yaradır, (Yusuf), 
- Çakıl Taşları, (Cihan), 
- Bir Umut,
- Aslı ile Kerem,
- Hayat Bilgisi(Süzme)
- Kadın İsterse(Burak)
- Acemi Cadı(Toygar)

Kaan Yılmaz Resimleri






gönül işleri, gönül işleri dizisi, gönül işleri dizi oyuncuları kimler, gönül işleri tibet, gönül işleri tibet kimdir, gönül işleri tibet karakteri kim, gönül işleri tibet resimleri, gönül işleri tibet gerçek adı ne, gönül işleri dizisi tibet kim, gönül işleri tibet kaç yaşında boyu kilosu kaç, kaan yılmaz kimdir kaan yılmaz kaç yaşında, kaan yılmaz boyu kilosu kaç, kaan yılmaz sevgilisi, kaan yılmaz biyografi, kaan yılmaz resimleri, kaan yılmaz hayatı,kaan yılmaz gönül işleri, gönül işleri kaan yılmaz tibet karakteri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com