Googlede Ara

HAYAT YOLUNDA DOKTOR TAYFUN (YILDIRAY ŞAHİNLER) KİMDİR - YILDIRAY ŞAHİNLER KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU KAÇ BİYOGRAFİSİ


- Reklamlar -
HAYAT YOLUNDA DOKTOR TAYFUN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kanal D de başlayan ve kısa sürede büyük ilgi görerek, geniş kitleye sahip olan Hayat Yolunda dizisi yepyeni bölümleri ile devam ediyor. Daha önceden yayınlanan Doktorlar dizisine benzer olan Hayat Yolunda dizisi izleyici tarafından benimsenmiş ve olumlu not almayı başararak en çok izlenen diziler arasında girmeyi başarmıştır. Daha önceki yazılarımızda hayat yolunda dizisi hakkında bilgileri ve oyuncuları hakkında bilgiler vermiştik. 

Hayat Yolunda dizisinin başrollerinde Engin Öztürk, Nur Fettahoğlu, Burak Yamantürk, İpek Karapınar, İlker İnanoğlu, Sinem Öztürk, Yıldıray Şahinler, Ceyda Tepeliler, Fulya Ulvan ve Ediz Hun gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. 

Sizlere bu yazımızda sevilen dizi Hayat Yolunda dizisi oyuncuları arasında olan ve sempatikliği ile dikkatleri çeken Yıldıray Şahinler hakkında bilgiler paylaşacağız. Hayat Yolunda dizisinde Doktor Tayfun karakterini canlandıran Yıldıray Şahinler hakkında kaç yaşındadır, Hayat Yolunda dizisi doktor tayfun kimdir, Doktor Tayfun gerçek adı nedir, Yıldıray Şahinler boyu kilosu yaşı kaç gibi soruların sorulması üzerine merak edilenler yazımızın devamındadır. 

HAYAT YOLUNDA DİZİ OYUNCULARI>>>

Hayat Yolunda Dizisi Doktor Tayfun Karakteri Kimdir?

Yıldıray Şahinler Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Hayat Yolunda dizisinde Doktor Tayfun karakterini canlandıran ve sempatikliği ile büyük beğeni kazanan Yıldıray Şahinler 7 Şubat 1968 yılında İstanbul da doğmuştur. Suadiye Lisesinden mezun olmuştur.

Ünlü bir tiyatro oyuncusu olan Yıldıray Şahinler, Uzun süre Devlet Tiyatrolarında oyunculuk yapmıştır. Sayısız tiyatro oyununda oynayan ve bir çok tiyatro oyununu yöneten Yıldıray Şahinler kısa sürede büyük başarıların altına imza atmıştır. 
2007 yılında kurulan İstanbul Halk Tiyatrosu isimli Tiyatro grubunun kurucularından olan Yıldıray Şahinler, Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra yönetmenlikte yapmaktadır.

Ayrıca Laleli`de Bir Azize, Gemide, Anne Babamla Evlensene, Ti Show, Yerim Seni, Oğlum Adam Olacak, Güşen Abi, Hastane, Son Söz Sevginin, Elveda Rumeli, Avrupa Yakası, İntikam, Kayıp, Ulan İstanbul isimli yapımlarda rol almıştır. 

Oynadığı bir çok tiyatroda, sinema ve dizilerde başarılı bir şekilde kariyer çizen yakışıklı oyuncu Yıldıray Şahinler aynı zaman da bir çok ödül de almıştır. 2004 yılında Afife Tiyatro ödüllerinde Yılın En İyi Erkek Oyuncusu olarak seçilmiştir. 
Ayrıca Sadri Alışık Ödüllerinde Yılı En İyi Erkek Oyuncusu olmuştur. Koyu Beşiktaş taraftarı olan Yıldıray Şahinler, kendisi gibi tiyatro oyuncusu olan Yeşim Koçak ile evlidir. 
Başarılı oyuncu Yıldıray Şahinler şimdi ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayat Yolunda isimli dizide Uzman Doktor Tayfun Kuzu karakterini canlandırmaktadır.


Yıldray Şahinler Rol Aldığı Dizi ve Filmler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Hayat Yolunda 
- Laleli’de Bir Azize, 
- Gemide, 
- Elveda Rumeli, 
- Avrupa Yakası, 
- Gülşen Abi, 
- Anne Babamla Evlensene, 
- Yerim Seni, 
- Oğlum Adam Olacak, 
- Son Söz Sevginin, 
- Ayaşlı ve Kiracıları.


Yıldıray Şahinler Resimleri



hayat yolunda, hayat yolunda dizi oyuncuları kimler, hayat yolunda doktor tayfun, hayat yolunda doktorların isimleri, hayat yolunda tayfun doktor, hayat yolunda doktor tayfun kimdir, hayat yolunda tayfun, hayat yolunda doktor tayfun kaç yaşında, hayat yolunda doktor tayfun gerçekte kim, hayat yolunda doktor tayfun gerçek adı, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, hayat yolunda doktor tayfun resimleri, hayat yolunda doktor tayfun biyografi, yıldıray şahinler, yıldıray şahinler kimdir, yıldıray şahinler kaç yaşında, yıldıray şahinler boyu kilosu kaç, yıldıray şahinler biyografi, yıldıray şahinler resimleri, yıldıray şahinler hakkında bilgi, yıldıray şahinler hayat yolunda dizisi, 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com