Googlede Ara

HAYAT YOLUNDA DOKTOR YELDA (İPEK KARAPINAR) KİMDİR - İPEK KARAPINAR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU KAÇ BİYOGRAFİSİ


- Reklamlar -
HAYAT YOLUNDA DOKTOR MELİS...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kanal D dizileri arasında olan ve kısa sürede oldukça beğenilen Hayat Yolunda dizisi yeni bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Bir grup başarılı doktorun birbirleri tanışıp aynı hastanede çalışmaları ve hayat kurtarmaları ile gelişecek olan Hayat Yolunda dizisi konusu kadar oyuncuları ile de büyük beğeni kazanmıştır.

Kanal D ekranlarında başlayan Hayat Yolunda dizisinin başrollerinde Engin Öztürk, Nur Fettahoğlu, Burak Yamantürk, İpek Karapınar, İlker İnanoğlu, Sinem Öztürk, Yıldıray Şahinler, Ceyda Tepeliler, Fulya Ulvan ve Ediz Hun gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. 

Sizlere bu yazımızda sevilen dizi Hayat Yolunda dizisi oyuncuları arasında olan ve güzelliği ile dikkatleri çeken İpek Karapınar Hakkında bilgiler paylaşacağız. Hayat Yolunda dizisinde Doktor Yelda karakterini canlandıran İpek Karapınar hakkında kaç yaşındadır, Hayat Yolunda dizisi doktor Yelda kimdir, Doktor yelda gerçek adı nedir, İpek Karapınar boyu kilosu yaşı kaç gibi soruların sorulması üzerine merak edilenler yazımızın devamındadır. 

HAYAT YOLUNDA DİZİ OYUNCULARI>>>

Hayat Yolunda Dizisi Doktor Yelda Karakteri Kimdir?

İpek Karapınar Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Hayat Yolunda dizisinde Doktor Yelda karakterini canlandıran İpek Karapınar 1 Ocak 1984 yılında İstanbul da dünyaya gelmiştir. Tam adı Funda İpek Karapınar olan sevilen oyuncu genel olarak İpek Karapınar olarak bilinmektedir. Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan İpek Karapınar Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi konservatuar bölümünde keman eğitimi almıştır. 

İpek Karapınar aynı zaman da müzisyenlikte yapmaktadır. Müzik eğitimi alan ve başarılı olan İpek Karapınar hayatına müzisyenlikle değil oyunculuğu seçerek devam etmektedir. 

Televizyon dünyasına ilk olarak köprü dizisi ile giren İpek Karapınar, bu dizideki performansı ile beğenilerek daha sonrasında bir çok önemli dizide oynamıştı. Başarılı oyuncu İpek Karapınar kariyerindeki en önemli ve kendini tanıtmaya yarayan çıkışını ise Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde İskender Büyük'ün kızı Funda Büyük rolü ile yakalamıştır. 1,66 boyunda ve 52 kilo ağırlığında olan güzel oyuncu İpek Karapınar şimdilerde ise Hayat Yolunda dizisinde doktor Yelda karakterini canlandırmaktadır.

İpek Karapınar Rol Aldığı Diziler

- Hayat Yolunda 2014
– Adını Kalbime Yazdım 2013
– Ustura Kemal 2012
– Kurtlar Vadisi Pusu 2012
– Zehirli Şarmaşık 2011
– Ufak Sırlar 2010
– Doludizgin Yıllar 2008
– Talih Kuşu 2008
– Hatırla Sevgili 2006
– Köprü 2006

İpek Karapınar Resimleri





hayat yolunda, hayat yolunda dizi oyuncuları kimler, hayat yolunda doktor yelda, hayat yolunda doktorların isimleri, hayat yolunda yelda doktor, hayat yolunda doktor yelda kimdir, hayat yolunda yelda, hayat yolunda doktor yelda kaç yaşında, hayat yolunda doktor yelda gerçekte kim, hayat yolunda doktor yelda gerçek adı, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, hayat yolunda doktor yelda resimleri, hayat yolunda doktor yelda biyografi, ipek karapınar, ipek karapınar kimdir, ipek karapınar kaç yaşında, ipek karapınar boyu kilosu kaç, ipek karapınar biyografi, ipek karapınar resimleri, ipek karapınar hakkında bilgi, ipek karapınar hayat yolunda dizisi, 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com