Googlede Ara

KURTLAR VADİSİ PUSU 233. BÖLÜM FRAGMANI - KURTLAR VADİSİ PUSU 233. BÖLÜM


- Reklamlar -
KURTLAR VADİSİ PUSU 233. BÖLÜM FRAGMANI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Yıllardır Perşembe günlerinin vazgeçilmezi olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi yine izlenmeye ve Perşembe akşamları zirveye oturmayı başarıyor. Yayınlandığı anda milyonları ekrana kilitleyen Kurtlar Vadi Pusu dizisi bu sezona da iddialı bir giriş yaparak kaldığı yerden devam ediyor. Geçen sezon sonunda Abdülhey'in de ölümü ile diziden ayrılması izleyiciyi üzmüş olsa da gözler hala Abdülhey'i aramaktadır. 

Bu sezona başarılı bir giriş yapan Kurtlar Vadisi Pusu yayınlanan, yine heyecan ve nefes kesici bölümler ile izleyici karşısına çıkmıştır. Artık ortaya çıkan Polat Alemdar tüm dünyayı karıştıracak gizli belgeler yayınlamıştı. Bu belgeleri yayınlayarak başına büyük dert alan Polat Alemdar, babasının kaçırılmasına neden olmuş ve babasını kaçıranların peşinden giderek ip uçları aramaya başlamıştır. Kara'nın da ölmesi ile bir acı daha yaşayan Polat Alemdar ve Siyah Sancak ekibi yakalanıyor ve Polat Alemdar'ı bağlı görüyoruz. 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 233. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 233. bölüm ile 9 Ekim Perşembe akşamı izleyici ile buluşacak. 


Kurtlar Vadisi Pusu 233. Bölüm Fragmanı

                               

kurtlar vadisi 233. bölüm fragmanı izle, kurtlar vadisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, kara öldü mü, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi yeni bölüm fragmanı, kurtlar vadisi 233. bölüm izle, kurtlar vadisi pusu 233. bölüm fragmanı, kurtlar vadisi pusu yeni bölümleri, kurtlar vadisi pusu bu hafta var mı, kurtlar vadisi pusu bayramda var mı yok mu, kurtlar vadisi pusuda bu hafta neler olacak, polatın babası öldümü, polat alemdar, polat alemdar sahneleri, polat cahit, polat alemdar babasını kurtaracak mı, kutlar vadisi pusu, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com