Googlede Ara

MEDCEZİR REYHAN (AYŞE MELİKE ÇERÇİ) KİMDİR - AYŞE MELİKE ÇERÇİ KİMDİR KAÇ YAŞINDADIR RESİMLERİ


- Reklamlar -
MEDCEZİR DİZİSİ REYHAN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Star Tv ekranlarında yayınlanan ve Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan Sevilen ve ilgi ile takip edilen Medcezir dizisi heyecanı ve tüm hızıyla devam ediyor. Medcezir dizisi başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Hare Sürel, Taner Ölmez, Berk Cankat, Ecem Akbin, Barış Falay, Can Gürzap, Şebnem Dönmez gibi isimler yer alıyor.

Medcezir dizisinin yayınlanan her yeni bölümünde başrolde oynayan Yaman ve Mira'nın söyledikleri şarkılarda diziye damga vurmaktadır. Medcezir dizisinin konusu medcezirde çalan şarkılar kadar oyuncu kadrosundaki isimler dikkat çekmektedir. Medcezir oyuncuları arasında olan ve Reyhan karakterini canlandıran Ayşe Melike Çerçi hakkında bilgiler yazımızın devamında.

Ayşe Melike Çerçi Medcezir dizisinde Reyhan karakterini canlandırmaktadırır. Çoğumuzun tanıdığı isim olan Ayşe Melike Çerçi kimdir, kaç yaşındadır, boyu kilosu kaçtır ve medcezir dizisi reyhan kimdir gibi soruların sorulmaya başlaması üzerine sizlere Ayşe Melike Çerçi'nin hayatı hakkında bilgiler vereceğiz.

MEDCEZİR DİZİ OYUNCULARI KİMLER>>>

Medcezir Dizisi Reyhan Karakteri Kimdir?

Ayşe Melike Çerçi Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Medcezir dizisinde Reyhan karakterini canlandıran Ayşe Melike Çerçi 28 Nisan 1983 yılında İstanbul da doğmuştur. Lise eğitimini Arnavut Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesinde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Seramik ve Tasarım Bölümünde tamamladıktan sonrasında oyunculukla ilgilenmeye başlamıştır. 

Şahika Tekand Studio Oyuncuları atölyesinde Oyunculuk Eğitimi de alan başarılı oyuncu Ayşe Melike Çerçi bir çok dizide ve reklam filmlerinde rol almıştır. Evim Sensin adlı sinema filminde de oynayan güzel oyuncu ilk olarak 2006 yılında Sis ve Gece adlı dizide Jale karakteri ile tanınmıştır. Daha sonra Yemin adlı dizi ile adını duyuran güzel oyuncu Yemin adlı dizideki üstün performansıyla adından sıkça söz ettirerek oyunculuk sektöründe en çok aranılan oyunculardan biri olmuştur. Ayşe Melike Çerçi oyunculuğunun yanı sıra birçok tv programında da sunuculuk yapmıştır.

Ayşe Melike Çerçi Boyu       : 1,72
Ayşe Melike Çerçi kilosu      : 55 
Ayşe Melike Çerçi Twitter    : https://twitter.com/melopony
Ayşe Melike Çerçi Facebook : https://tr-tr.facebook.com/pages/Ayşe-Melike-Çerçi


Ayşe Melike Çerçi Rol Aldığı Diziler


2014 - Medcezir - Reyhan Arsen
2012 - İnsanlar Alemi 
2012 - Türkün Uzayla İmtihanı - Edacan Şen 
2012 - Evim Sensin - Zeynep 
2012 - Küçük Hesaplar - Aslı 
2011 - Başrolde Aşk - Melisa 
2008 - 1 Kadın 1 Erkek - Konuk Oyuncu 
2007 - Yemin - Gazel 
2006 - Sis ve Gece - Jale

Ayşe Melike Çerçi Resimleri


ayşe melike çerçi kimdir, ayşe melike çerçi kaç yaşında, ayşe melike çerçi resimleri, ayşe melike çerçi, ayşe melike çerçi boyu kaç, ayşe melike çerçi kilosu kaç, ayşe melike çerçi yaşı, biyografi, ayşe melike çerçi foto galeri, ayşe melike çerçi hayatı, ayşe melike çerçi nereli, medcezir reyhan kim, medcezir reyhan karakteri kim, medcezir reyhan kaç yaşında, medcezir reyhan gerçekte kim, medcezir reyhan resimleri, medcezir reyhan foto galeri, medcezir reyhan kaç yaşında, medcezir dizi oyuncuları kimler, medcezirde kim kimdir, medcezir reyhanreyhan medcezir resimleri, türkiye 3. güzeli, miss turkey 3. cüsü kim oldu, medcezir reyhan, reyhan medcezir dizisi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, medcezir reyhan karakteri, medcezir reyhanın gerçek adı,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com