Googlede Ara

PARAMPARÇA DİZİSİ HAZAL (ALİNA BOZ) KİMDİR - ALİNA BOZ KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
PARAMPARÇA DİZİSİ HAZAL...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Star Tv'nin yeni dizisi olan Paramparça dizisi hakkında bilgileri vermeye devam ediyoruz. Daha önceki yazımızda Paramparça dizi oyuncuları kimler ve konusu nedir gibi bilgileri paylaşmıştık. Biyografi bölümümüzde ise Paramparça dizisindeki tüm oyuncuların hakkında merak edilenleri, resimlerini ve biyografilerini bulabilirsiniz. 

Paramparça dizisi başrollerinde Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan, Burak Tozkoran, Nursel Köse, Leyla Tanlar ve Cemal Hünal gibi isimler yer almaktadır. Paramparça konusu eşi Almaya'ya gittikten sonra görümcesi ve kızı Hazal ile birlikte yaşayan ve bir çeyizci dükkanında çalışan Gülseren ile zengin, yakışıklı, evli bir adam olan Cihan ile tanışmalarını birbirlerine istemeden aşık olmaları ve sıradışı bir aşkı yaşamalarını konu alacak. Paramparça dizisi konusu ve oyuncuları ile oldukça beğenilmiştir. Paramparça dizi oyuncuları arasında olan Hazal karakterini canlandıran Alina Boz dizi oyuncuları arasında en çok aranan isimlerdendir.

Sizlere bu yazımızda paramparça dizisinde Hazal karakterini canlandıran Alina Boz hakkında bilgileri paylaşacağız. Paramparça dizisi Hazal kimdir, Alina Boz kimdir kaç yaşındadır gibi soruların sorulması ile birlikte sizler için Alina Boz biyografi bilgilerini derledik.

PARAMPARÇA DİZİ OYUNCULARI>>>

Paramparça Dizisi Hazal Karakteri Kimdir?

Alina Boz Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Paramparça dizisinde Hazal karakterini canlandıran Alina Boz 14 Haziran 1998 yılında İstanbul da doğmuştur. Henüz yaşının küçük olmasına rağmen aranan oyuncular arasında olan Alina Boz 1.72 boyunda ve 45 kilo ağırlığındadır.

İstanbul doğumlu olan Alina Boz oyunculuk dünyasına yeni giriş yaptı. İlk oyunculuk deneyimini Cesur Hemşire adlı dizide Canan karakterini canlandırarak yapan güzel oyuncu sonrasında ise Ata Demirer ile Avea Justin Bieber reklamında oynamıştır.  

Murat Boz ile soyadı benzerliğinin olmasından ötürü sosyal paylaşım siteleri olan Facebook ve Twitter gibi ortamlarda kendisinin Murat Boz'un akrabası olduğuna dair bilgilere yer verilmektedir. Güzel oyuncu Alina Boz Heygirl dergisi kapak fotoğrafları için Murat Boz ile çekimlere katılarak dergide yer almıştır. Şimdilerde ise Alina Boz Paramparça dizisinde Hazal karakterini canlandırmaktadır. İlerleyen günlerde Alina Boz hakkında daha fazla bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Alina Boz'un canlandırdığı Hazal karakteri;
Paramparça dizisinde Nurgül Yeşilçay'ın yani Gülseren’in 15 yaşındaki kızıdır. Babasının Almanya’da olması ve kendileriyle ilgilenmemesi yüzünden neredeyse babasız büyümüş bir karakter. Maddi sıkıntı içinde olmalarına rağmen lükse ve statüye çok düşkün. Bu uğurda annesine yalan söylemekten çekinmiyor, dersleriyle ilgilenmek yerine sosyal hayatta popüler olan yerlerde gezmeyi tercih ediyor.

Alina Boz Boyu Kaç   : 1,72
Alina Boz Kilosu Kaç  : 45
Alina Boz Twitter      : https://twitter.com/noboysnocrys
Alina Boz Facebook   : https://tr-tr.facebook.com/OfficialAlinaBoz
Alina Boz İnstagram  : http://instagram.com/alinaboz


Alina Boz Rol Aldığı Projeler

- 2014 Paramparça (Hazal)
- 2014 Avea reklamı 
- 2014 Cesur Hemşire

Alina Boz Resimleri




paramparça dizisi, paramparça dizi oyuncuları, paramparça dizi konusu, paramparça dizisi karakter isimleri, paramparça dizisi hazal, paramparça dizisi hazal kimdir, paramparça hazal karakteri kimdir, paramparça dizisindeki hazal kim, paramparça dizisi hazal gerçek adı, paramparça dizisindeki hazalın gerçek ismi, paramparça dizisi hazal karakteri hakkında bilgi, paramparça dizisi hazal resimleri, paramparça hazal kaç yaşında, paramparça dizisi hazalın boyu kilosu kaç, alina boz, alina boz kimdir, alina boz kaç yaşında, alina boz resimleri, alina boz boyu kilosu kaç, alina boz biyografi, alina boz hakkında bilgi, alina boz kim, alina boz paramparça dizisi, alina boz görselleri, alina boz paramparça dizisinde hangi karakteri canlandırıyor, alina bozun dizideki ismi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

1 yorum:

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com