Googlede Ara

ÜTOPYA YARIŞMASI SERKAN KİMDİR - ÜTOPYA SERKAN ERCAN KİMDİR BOYU KİLOSU MESLEĞİ RESİMLERİ


- Reklamlar -
ÜTOPYA YARIŞMASI SERKAN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Acun Ilıcalı'nın son bombası olan ve merakla beklenen yarışma Ütopya başladı. Daha başlamadan büyük ilgi gören ütopya yarışması, yayınlandığı ilk bölüm ile oldukça beğenildi. İnternet üzerinden yedi gün 24 saat izlenebilecek olan yarışmada toplamda 15 yarışmacı bulunuyor. 

8 erkek ve 7 kız yarışmacıdan oluşan 15 kişilik ekip, bu yarışmada kendi kurallarını ve kendi düzenlerini kendileri kuracaklar. Bir barınak, bir ahır, 15 tavuk ve 2 inekten başka hiç bir şeyleri olmayan yarışmacıları zorlu günler bekliyor.  

8 Erkek ve 7 kızın toplamda 15 kişinin yarışacağı Ütopya yarışması her anı internet üzerinden yayınlanacak. 110 kamera ile ve 72 adet mikrofonla her anı kayıt altına alınacak olan yarışma büyük ilgi göreceğe benziyor. Ütopya yarışmasının başlaması ile merak edilen yarışmacıları sizler için tanıtmaya devam ediyoruz. Ütopya yarışmacıları hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu yazımızda ise sizlere Ütopya yarışmacıları arasında olan Serkan hakkında bilgileri paylaşacağız.

Ütopya Yarışması Serkan Kimdir

Ütopya erkek yarışmacıları arasında olan yakışıklı yarışmacı 
Serkan, Milli dağcı ve kaya tırmanışçısıdır. Serkan Ercan, Ütopya'da karşılaşacağı zorluklarla başa çıkabileceğini düşünüyor ve kendinden emin konuşuyor.


İsim: Serkan Ercan
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Cinsiyet: Erkek

Yaş: 33

Meslek: Milli Sporcu

Boy: 1.80

Yaşadığı Yer: İstanbul/ Utah ABD

Medeni Durumu: Evli

Burç: İkizler

Yetenekler: Atletik, uyumlu, hızlı ve yardımsever


ÜTOPYA YARIŞMACILARI KİMLER>>>


Ütopya Yarışmacısı Serkan Hakkında Yorum Yapabilirsiniz.

ütopya yarışmacıları kimler, serkan ercan, ütopya serkan kimdir, ütopya serkan resimleri, ütopya serkan hakkında bilgi, ütopya serkan kaç yaşında, ütopya yarışması serkan kimdir, ütopyadaki serkan boyu kaç kilosu kaç, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, ütopya yarışmacısı serkanın mesleği ne, serkan ütopya, ütopya yarışması serkan resimleri, ütopyadaki erkekler kim, ütopya yarışmasındaki erkeklerin adı ne, ütopya serkan ercan mesleği ne, ütopyadaki serkan yarışmacı, ütopya serkan nereli
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com