Googlede Ara

PARAMPARÇA DİLARA (EBRU ÖZKAN) KİMDİR - EBRU ÖZKAN KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
PARAMPARÇA DİZİSİ DİLARA...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisi olan Paramparça dizisi tanıtım fragmanları ile oldukça beğeni topladı. İki başarılı ismin başrolde olduğu Paramparça dizisi Star Tv de izleyici ile buluşacaktır. Sizlere yeni dizi Paramparça dizisi hakkında bilgiler vermeye devam ediyoruz. 

Paramparça dizisi başrollerinde Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan, Burak Tozkoran, Nursel Köse, Leyla Tanlar ve Cemal Hünal gibi isimler yer almaktadır. Paramparça konusu eşi Almaya'ya gittikten sonra görümcesi ve kızı Hazal ile birlikte yaşayan ve bir çeyizci dükkanında çalışan Gülseren ile zengin, yakışıklı, evli bir adam olan Cihan ile tanışmalarını birbirlerine istemeden aşık olmaları ve sıradışı bir aşkı yaşamalarını konu alacak. Paramparça dizisi konusu ve oyuncuları ile oldukça beğenilmiştir. Paramparça dizi oyuncuları arasında olan Dilara karakterini canlandıran Ebru Özkan dizi oyuncuları arasında en çok aranan isimlerdendir.

Sizlere bu yazımızda paramparça dizisinde Dilara karakterini canlandıran Ebru Özkan hakkında bilgileri paylaşacağız. Paramparça dizisi Dilara kimdir, Ebru Özkan kimdir kaç yaşındadır gibi soruların sorulması ile birlikte sizler için Ebru Özkan biyografi bilgilerini derledik.

PARAMPARÇA DİZİ OYUNCULARI>>>

Paramparça Dizisi Dilara Karakteri Kimdir?

Ebru Özkan Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Paramparça dizisinde Dilara karakterini canlandıran Ebru Özkan 18 Kasım 1978 yılında Ankara da doğmuştur. İlköğretim ve Lise eğitimlerini Ankara da tamamlayan başarılı oyuncu Ebru Özkan Üniversite eğitimini ise Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi mezun olarak tamamlamıştır. Bu güne kadar bir çok dizide rol alan Ebru Özkan ilk oyunculuk kariyerine 2006 yılında Kabuslar Evi Bir Kış Masalı isimli sinema filminde Melisa karakterini canlandırarak oyunculuk kariyerine ilk adımını atmıştır. 

Bu filmden sonra Çınar Ağacı, Gözyaşı Çetesi, Kara İnci gibi dizilerde de rol alan Ebru Özkan asıl kendini tanıttığı ve herkesin tanımasına sebep olduğu dizi ise 2009 yılında yayınlanmaya başlayan Hanımın Çiftliği isimli dizi olmuştur. Halide karakterini canlandıran ünlü oyuncu Ebru Özkan iki sezon bu dizide oynamıştır. Daha sonra Anneler ve Kızları isimli dizide Defne rolünde oynamıştır. 

Karanlıklar Çiçeği isimli Azerbaycan ve Türkiye asıllı oyuncuların rol aldığı dizide bir rol üstlenmiştir. Hayatımın Rolü isimli dizide ise Eda karakterini canlandıran güzel oyuncu son olarak FoxTv de yayınlanan Not Defteri isimli dizide Suna karakteri ile ekranlardaydı. Ebru Özkan şimdilerde ise Star tv de yayınlanan Paramparça dizisinde rol almaktadır. 

Ebru Özkan Rol Aldığı Diziler

Paramparça (Dilara)
Not Defteri (Suna)
Hayatımın Rolü (Ela)
Karanlıklar Çiçeği
Anneler ile Kızları
Hanımın Çiftliği
Çınar Ağacı
Güldünya
Kara İnci
Gözyaşı Çetesi
Kabuslar Evi: Bir Kış Masalı

Ebru Özkan Resimleri



paramparça dizisi, paramparça dizi oyuncuları, paramparça dizi konusu, paramparça dizisi karakter isimleri, paramparça dizisi dilara, paramparça dizisi dilara kimdir, paramparça dilara karakteri kimdir, paramparça dizisindeki dilara kim, paramparça dizisi dilara gerçek adı, paramparça dizisi dilaranın gerçek ismi, paramparça dizisi dilara karakteri hakkında bilgi, paramparça dizisi dilara resimleri, paramparça dilara kaç yaşında, paramparça dizisi dilaranın boyu kilosu kaç, ebru özkan, ebru özkan kimdir, ebru özkan kaç yaşında, ebru özkan resimleri, ebru özkan boyu kilosu kaç, ebru özkan biyografi, ebru özkan hakkında bilgi, ebru özkan kim, ebru özkan paramparça dizisi, ebru özkan görselleri, ebru özkan paramparça dizisinde hangi karakteri canlandırıyor, ebru özkanın dizideki ismi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

1 yorum:

  1. çok başarılı.diziyi aldı götürüyor.dizinin başrolü

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com