Googlede Ara

TEOG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK - 2014 TEOG SINAV SONUÇLARININ AÇIKLANMA TARİHİ NE ZAMAN


- Reklamlar -
TEOG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Milyonlarca 8. sınıf öğrencisinin girdiği TEOG Temel Eğitimden Orta Öğretime geçiş 1. dönem sınavı 26 Kasım ve 27 Kasımda 2 oturum şeklinde yapıldı. 8. sınıf öğrencilerinin heyecan içinde girdikleri ve ter döktükleri teog sınavı 26 Kasım Çarşamba günü Türkçe, Matematik ve Din Kültürü Ahlak Bilgisi dersi ile yapıldı. 27 Kasım Perşembe günü ise Fen ve Teknoloji dersi, İnkilap tarihi ve Atatürkçülük dersi, Yabancı Dil sınavı ile yapaıldı. Sınav çıkışında Teog sınavı hakkında değerlendirme yapan öğrenciler soru ve cevapları öğrenerek puan hesaplaması yapmaya çalışmaktadırlar. 

Teog sınavına giren tüm 8. sınıf öğrencilerinin sınav sonrasında ve bu aralar sordukları araştırdıkları tek şey TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak konusu olmaktadır. Sınava hazırlanırken geçen sürede heyecan ve stres yaşayan öğrenciler şimdi ise teog sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını beklemeye başlayarak tekrar bir stresli sürece daha girdiler. 

TEOG Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi Ne Zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı 2014-2015 yılı TEOG sınavları sonuçları için Ocak 2015 tarihini söylemektedir. Teog sınav sonuçlarının açıklanma tarihi ile ilgili bilgiler oldukça buradan sizler için paylaşacağız.


TEOG Sınavının yapıldığı 1. Gün 26 Kasım Çarşamba 
26 Kasım'da yapılan 1. oturumunda sabah saat 09.00'da Türkçe sınava yapıldı. 20 sorunun yer aldığı Türkçe sınavının süreci 40 dakika olmuştu
26 Kasım'da yapılan 2. oturumda Matematik testi öğrencilere verildi. TEOG Matematik sınavı saat 10.10'da başladı. 20 sorunun sorulduğu oturumun süreci 40 dakika olmuştu.
26 Kasım'da yapılan 3. oturumda ise Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavı gerçekleştirildi. TEOG Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sınavının başlama saati ise 11.20 oldu. 20 soruluk testin süresi de 40 dakika
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
TEOG Sınavının yapıldığı 2. Gün 27 Kasım Perşembe
27 Kasım'da yapılacak olan 1. oturumda sabah 09.00'da Fen ve Teknoloji Sınavı yapılacak. TEOG Fen ve Teknoloaittirji sınavında 20 soru sorulacak ve 40 dakika süre verilecek.
27 Kasım 2. oturumda Inkılap Tarihi ve Atatürkçülük sınavı yapılacak. TEOG Inkılap Tarihi ve Atatürkçülük sınava saat 10.10'da başlayacak 20 soru sorulacak ve öğrencilere 40 dakika süre verilecek.
27 Kasım 3. oturum saat 11.20'de yabancı dil sınavı başlayacak.



teog sınav sonuçları, teog sınav sonuçları açıklandı mı, teog sınav sonuçları ne zaman açıklanır, teog sınav sonuçları hakkında bilgi, teog sınavı ne zaman açıklanacak, teog sınav sonuçlarının açıklanma tarihi belli oldu mu, teog sınav sonuçları nereden nasıl öğrenilecek, 2014 teog sınavı sonuçları, 2014 2015 teog sonuçları açıklandı, teog sonucunu öğrenme, 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com