Googlede Ara

2 OCAK RESMİ KURUMLAR VE OKULLAR TATİL Mİ - YILBAŞI TATİLİ KAÇ GÜN OLDU - CUMA GÜNÜ TATİL Mİ


- Reklamlar -



2 OCAK TATİL Mİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
2014 yılının bitimine sayılı günler kala, yeni yıl heyecanı herkesi sarmış durumdadır. Yeni yıl hazırlıkları şimdiden son sürat devam ederken, akıllara gelen ve oldukça merak edilen konulardan bir tanesi ve ilki Cuma günü yani 2 Ocak günü tatil olup olmayacağıdır. 

Bilindiği gibi yılbaşı 31 Aralık Çarşamba günü olmaktadır. Perşembe günü yani 1 Ocak resmi tatildir böylelikle, tüm okullar ve resmi kurumlar 1 Ocakta tatil olmaktadır. 

Peki 2 Ocakta Okullar ve Kamu Kuruluşları Tatil Mi?

Şimdi bütün öğrencilerin ve kamu çalışanlarının Cuma günü tatil olup olmayacağını merak etmektedirler. Tüm Türkiye'nin merakla bekledikleri tatil konusu hakkında genelge yayınlayan, Başbakan Ahmet Davutoğlu Cuma günü yani 2 Ocak Cuma günü hakkındaki merakları giderdi. 

2 OCAK'TA TÜM OKUL VE KAMU KURULUŞLARI TATİL OLACAKTIR...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı açıklama doğrultusunda 2 Ocak Cuma günü tüm kamu kurumları ve okullar tüm kamu kuruluşları ve tüm okullar tatil olmaktadır. Dolayısıyla yılbaşı tatili 4 güne çıkmıştır.

Yılbaşı tatili için şehir dışına çıkmak isteyenlerin sevindiği ve öğrencilerin merakla bekledikleri bu tatil karla birleşerek eğlenceli bir hala gelecektir. 


yılbaşı tatili kaç gün, yılbaşında okullar tatilmi, perşembe günü tatil mi, perşembe cuma günü tatilmi olacak, 1 ocak ve 2 ocakta okullar tatilmi, 2 ocak okullar tatilmi, 2 ocakta kamu kuruluşları tatilmi, 2 ocakta hastaneler açık mı, 2 ocakta bankalar resmi kurumlar açık mı, yılbaşı tatili kaç gün, 2 ocak tatil mi oldu, resmi kurumlar 2 ocakta tatilmi, cuma günü okullar var mı, cuma günü 2 ocakta resmi kurumlar tatilmi,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , ,

2 yorum:

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com