Googlede Ara

DİRİLİŞ DİZİSİ HALİME HATUN (ESRA BİLGİÇ) KİMDİR - ESRA BİLGİÇ KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU VE BİYOGRAFİ BİLGİLERİ


- Reklamlar -
DİRİLİŞ DİZİSİ HALİME HATUN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
TRT 1 ekranlarında izleyici ile bulaşan ve büyük merakla beklenen sevilen dizi Diriliş uzun bir zamanın ardından seyirci ile buluşarak merakları gidermeyi başardı. 10 Aralık Çarşamba günü ekranlara gelen Diriliş dizisi bir dönem dizisi olarak bizlere tarihimiz hakkında bilgileri sunacaktır. 

Osmanlı Devletinin kuruluş yıllarını anlatacak olan diriliş dizisi oldukça sevilmekte ve ilgi görmektedir. Başrolünde Engin Altan Düzyatan ve Kaan Taşaner'in yer aldığı Diriliş dizisi oyuncuları arasında Hande Subaşı, Didem Balçın, Esra Bilgiç, Serdar Gökhan, Hülya Darcan, Levent Öktem, Hakan Vanlı, Serdar Deniz, Turgut Tunçalp, Mehmet Çevik, Cavit Çetin Güner, Burcu Kıratlı gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. 

Bir dönem dizisi olarak ekranlarda olacak olan Diriliş dizisinde Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşunu anlatılacak, Dizide Ertuğrul Bey ve Alp’lerinin Tapınak Şövalyeleri ve vahşi Moğollar’a karşı mücadelelerinin yanı sıra Kayı Obası’nda yaşananlar da işleniyor. Uzun zamandır gündemde olan ve bizleri savaşın kıyısına da getiren Süleyman Şah Türbesi hakkındaki bilinmeyenler de dizide anlatılacak. Yıllardır Obası Kayı ya yurt arayan Süleyman Şah konusu da işlenecektir. 

Diriliş dizi oyuncuları arasında olan ve güzelliği ile büyüleyen başarılı oyuncu Esra Bilgiç Diriliş dizisinde Ertuğrul Gazinin eşi Halime Hatun karakterini canlandırmaktadır. Yazımızın devamında Esra Bilgiç kimdir kaç yaşındadır gibi bilgilerin yanı sıra güzel oyuncunun canlandırdığı karakter olan Halime Hatun hakkında bilgileri de bulabilirsiniz.

DİRİLİŞ DİZİ OYUNCULARI>>>

Diriliş Dizisindeki Halime Hatun Karakteri Kimdir?

Esra Bilgiç Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Diriliş dizisinde Halime Hatun karakterini canlandıran Esra Bilgiç 14 Ekim 1992 yılında Ankara da doğmuştur. Diriliş dizisinde canlandırdığı Halime Hatun karakteri ile ve güzelliği ile izleyenleri büyüleyen Esra Bilgiç 22 yaşındadır. 

Esra Bilgiç Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji Bölümü mezunudur. Bu bölümden mezun olduktan sonra başarılı oyuncu Esra Bilgiç Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü de bitirmiştir. 1,77 boyunda olan güzel oyuncu daha önce hiç bir dizi ve filmde rol almamıştır. İlk olarak Diriliş dizisinde oynayan ve Halime Hatun karakterini canlandıran oyuncu bu dizi için binicilik eğitimleri de almıştır. 

Esra Bilgiç oyunculuğun yanı sıra Moda Tasarımı ile de ilgilenmektedir. Yazımızın devamında güzel oyuncunun resimlerini bulabilirsiniz. 

Ertuğrul Gazinin Eşi Halime Hatun Kimdir.
Ertuğrul Gazi’ nin biricik zevcesi ve Osman Bey’ in annesi Halime Hatun Türkmen bir ailenin çocuğudur. Osman Bey,Gündüz Alp ve Gazi Sarı-Batı Savcı Bey olmak üzere üç yiğit yetiştiren Halime Hatun eşi Ertuğrul Gazi'nin daima beğenisini kazanmıştır. Dönemine damga vurmuş bir devlet olan Osmanlı İmparatorluğunun kurucusunun annesi olan Halime Hatun 1281 yılında ölmüştür. Halime Hatun'un mezarı Ertuğrul Gazi türbesinin bahçesinde bulunmaktadır.


Esra Bilgiç Resimleri



diriliş dizisi, diriliş dizi oyuncuları kimler, diriliş, diriliş halime hatun, halime hatun karakteri kimdir, halime hatunu oynayan oyuncu kimdir, diriliş dizisindeki halime hatun kimdir, diriliş dizisi halime hatun karakteri kimdir, diriliş dizisindeki halime hatunun gerçek adı, diriliş halime hatun kaç yaşında boyu kilosu kaç, esra bilgiç kimdir, esra bilgiç, esra bilgiç kaç yaşında, esra bilgiç yaşı kaç, esra bilgiç resimleri, esra bilgiç biyografi, esra bilgiç hakkında bilgi, esra bilgiç diriliş dizisi, esra bilgiç boyu kilosu kaç, esra bilgiç hangi dizilerde oynadı, dizi oyuncuları esra bilgiç,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com