Googlede Ara

DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİ GÜNDOĞDU (KAAN TAŞANER) KİMDİR - KAAN TAŞANER KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU VE BİYOGRAFİ BİLGİLERİ


- Reklamlar -
DİRİLİŞ DİZİSİ GÜNDOĞDU BEY...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
TRT 1 ekranlarında izleyici ile bulaşan ve büyük merakla beklenen sevilen dizi Diriliş uzun bir zamanın ardından seyirci ile buluşarak merakları gidermeyi başardı. 10 Aralık Çarşamba günü ekranlara gelen Diriliş dizisi bir dönem dizisi olarak bizlere tarihimiz hakkında bilgileri sunacaktır. 

Osmanlı Devletinin kuruluş yıllarını anlatacak olan diriliş dizisi oldukça sevilmekte ve ilgi görmektedir. Başrolünde Engin Altan Düzyatan ve Kaan Taşaner'in yer aldığı Diriliş dizisi oyuncuları arasında Hande Subaşı, Didem Balçın, Esra Bilgiç, Serdar Gökhan, Hülya Darcan, Levent Öktem, Hakan Vanlı, Serdar Deniz, Turgut Tunçalp, Mehmet Çevik, Cavit Çetin Güner, Burcu Kıratlı gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. 

Bir dönem dizisi olarak ekranlarda olacak olan Diriliş dizisinde Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşu anlatılacak, Dizide Ertuğrul Bey ve Alp’lerinin Tapınak Şövalyeleri ve vahşi Moğollar’a karşı mücadelelerinin yanı sıra Kayı Obası’nda yaşananlar da işleniyor. Uzun zamandır gündemde olan ve bizleri savaşın kıyısına da getiren Süleyman Şah Türbesi hakkındaki bilinmeyenler de dizide anlatılacak. Yıllardır Obası Kayı ya yurt arayan Süleyman Şah konusu da işlenecektir. 

Diriliş dizi oyuncuları arasında olan ve yakışıklılığı ile dikkat çeken başarılı oyuncu Kaan Taşaner Diriliş Ertuğrul dizisinde Gündoğdu Bey karakterini canlandırmaktadır. Yazımızın devamında Kaan Taşaner kimdir kaç yaşındadır gibi bilgilerin yanı sıra başarılı oyuncunun canlandırdığı karakter olan Gündoğdu Bey hakkında bilgileri de bulabilirsiniz.

DİRİLİŞ DİZİ OYUNCULARI>>>

Diriliş Dizisindeki Gündoğdu Bey Karakteri Kimdir?

Kaan Taşaner Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Diriliş Ertuğrul dizisinde Gündoğdu Bey karakterini canlandıran Kaan Taşaner 23 Nisan 1979 yılında Konya da doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Konya da tamamlayan yakışıklı oyuncu lisans eğitimini de Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümünde tamamlamıştır.

Oyunculuk hayatına ilk adımını “Karanlıkta ilk ışık Kubilay” tiyatro oyunuyla atan yakışıklı oyuncu daha sonra birçok projede yer almıştır. Fatmagülün Suçu Ne dizisinde Erdoğan Yaşaran rolü ile herkesi kendisine hayran bırakan oyuncu daha sonra Kuzey Güney Dizisinde canlandırdığı Şeref Komiser rolü ile hayran kitlesini büyütmüştür.

35 yaşında olan yakışıklı oyuncu Kaan Taşaner'in sevgilisi yine herkesin tanıdığı Kaçak Gelinler dizisinde oynayan Şebnem karakterini canlandıran Selin Şekerci'dir. 1,74 boyunda ve 76 kilo ağırlığında olan başarılı oyuncu Kaan Taşaner aranan ve sevilen oyuncular arasındadır.

Diriliş Ertuğrul dizisinde Süleyman Şah'ın büyük oğlu ve ilk göz ağrısı Gündoğdu karakterini canlandıran Kaan Taşaner tüm projelerinde olduğu gibi bu projesinde de herkesi kendisine hayran bırakacak. 

Kaan Taşaner Rol Aldığı Diziler

- 2014 Kayıp – Kemal Özdemir
- 2013 Kuzey Güney – Şeref Komiser
- 2012 Fatmagül’ün Suçu Ne? - Erdoğan Yaşaran
- 2008 Kendi Okulumuza Doğru – Ozan
- 2007 Hakkını Helal Et
- 2005 Beşinci Boyut – Galip
- 2004 Büyük Buluşma



Kaan Taşaner Resimleri



diriliş ertuğrul dizisi, diriliş ertuğrul dizi oyuncuları kimler, diriliş ertuğrul, diriliş ertuğrul gündoğdu bey, gündoğdu bey karakteri kimdir, gündoğdu beyi oynayan oyuncu kimdir, diriliş ertuğrul dizisindeki gündoğdu kimdir, diriliş ertuğrul dizisi gündoğdu bey karakteri kimdir, diriliş ertuğrul dizisindeki gündoğdu beyin gerçek adı, diriliş gündoğdu bey kaç yaşında boyu kilosu kaç, kaan taşaner kimdir, kaan taşaner, kaan taşaner kaç yaşında, kaan taşaner yaşı kaç, kaan taşaner resimleri, kaan taşaner biyografi, kaan taşaner hakkında bilgi, kaan taşaner diriliş dizisi, kaan taşaner boyu kilosu kaç, kaan taşaner hangi dizilerde oynadı, dizi oyuncuları kaan taşaner,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com