Googlede Ara

EZRA DİZİSİ ÇAHANGİR (İSMAİL FİLİZ) KİMDİR - İSMAİL FİLİZ KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU KAÇ


- Reklamlar -
EZRA DİZİSİ ÇAHANGİR KARAKTERİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Show TV'nin bu sezon en iddialı dizilerinden birisi şüphesiz Ezra dizisi olacaktır. Gerek oyuncu kadrosu ile gerekse konusu ile büyük beğeni toplayan Ezra dizisi Show Tv ekranlarında izleyicinin karşısındadır. Birbirinden güzel ve yakışıklı oyuncuların yer aldığı Ezra dizisi hakkında bilgiler yazımızın devamındadır. 

Başrollerinde Yusuf Çim, Rüveyda Öksüz, İsmail Filiz, Zeynep Koltuk, Doğukan Polat, Gökhan Bekletenler, Serkan Şenalp gibi oyuncuların yer aldığı Ezra dizisi beğenilen diziler arasındadır. 

Ezra dizisinin güzel oyuncusu olan ve Rüveyda Öksüz'ün canlandırdığı Ezra karakteri güzelliği ile izleyenleri kendine hayran bırakacaktır. 

Ezra karakteri Gazzeli güzel bir kızdır. Yıllar sonra izini bulduğu kardeşine ulaşmak için Gazzeden kaçmaya çalışan Ezra bindiği mülteci teknesinin batması sonucu sağ kurtulan tek kişi o olur. Ezra kurtulmasında sonra ise tanıştığı başkomiser Mustafa ile tanışması sonucu aralarında başlayan aşkın gelişmesini konu alacaktır. 

Ezra'ya aşık olan bir diğer isim ise onu kurtaran Çahangir'dir. İsmail Filiz'in canlandırdığı Çahangir karakteri dizinin yakışıklı komiseri Mustafa ile olan kapışmalarını konu alacaktır. İzleyiciler tarafından sevilen ve merak edilen oyuncu İsmail Filiz hakkında çokça sorulan sorular İsmail Filiz kimdir, İsmail Filiz kaç yaşında ve Ezra dizisi Çahangir kimdir biyografi ve resimleri gibi bilgileri sizler için derledik.

EZRA DİZİ OYUNCULARI>>>

Ezra Dizisindeki Çahangir Karakteri Kimdir?

İsmail Filiz Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ezra dizisinde Çahangir karakterini canlandıran İsmail Filiz, 1980 yılında Çankırı’da doğmuştur. Ailesinin ilk çocuğu, ikiz erkek kardeşleri var. İlk ve ortaöğrenimini ve lisenin bir kısmını Çankırı’da tamamlayan Filiz, Samanyolu Koleji ve Ankara Gazi Anadolu Lisesi’nde ortaöğretimin tamamladıktan sonra Ankara Başkent Üniversitesi’nde eğitimine devam etti.

Babası Hüseyin Filiz, aynı zamanda Ak Parti’nin Ankara Yönetim Kurulu üyesidir. Ailesinin ahşap ve çelik kapı fabrikası (çankırı) , benzin istasyonu ( İstanbul-Ankara karayolu) ve insaat şirketleri vardır. Ezel dizisi ile i
lk kez oyunculuk yapan İsmail Filiz işletmeciliğini yaptığı benzin istasyonunda Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliğinden dolayı teklif aldığını söylemektedir.

İsmail Filiz, 9 Temmuz 2006 tarihinde Evren Filiz ile evlendi. İsmail Filiz, eşinin bir magazin programına verdiği röportajda kendisine Çakma Ezel' diyerek küçük düşürdüğünü ileri sürerek haziran 2011 yılında boşandı. Boşandığı eşi 10 Temmuz 2013 tarihinde lösemi hastalığından vefat etti.


2011 yılında yönetmenliğini Ömer Vargı'nın yaptığı "Anadolu Kartalları" filminde Üsteğmen Tunç Sözeri rolünü canlandırdı. 2014 yılında Paşa Gönlüm dizisinde başrolde oynamıştır. Yakışıklı oyuncu İsmail Filiz şimdi ise Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Ezra’ adlı dizide başrol olarak Çahangir karakteri ile izleyicinin karşısındadır.

İsmail Filiz Rol Aldığı Dizi ve Filmleri


2014 - Ezra (Çahangir) 
2014 - Paşa Gönlüm 
2011 - Anadolu Kartalları 
2009 - Ezel

İsmail Filiz Resimleri




ezra dizisi, ezra dizi oyuncuları kimler, ezra dizi karakter isimleri, ezra ne demek, ezranın anlamı nedir, ezra dizisinde kim kimdir, ezra, ezra dizisindeki çahangir kimdir, ezra çahangir karakteri kimdir, ezra dizisinde oynayan çahangir karakterinin gerçek adı nedir, ezra dizisi çahangir resimleri, ezra dizisi çahangirin gerçek adı nedir, ezranın gerçek ismi nedir, ezra dizisi çahangir, ezra çahangir komser kimdir, ismail filiz kimdir, ismail filiz kaç yaşında, ismail filiz hakkında bilgi, ismail filiz kim, ismail filiz resimleri, ismail filiz boyu kilosu kaç, ismail filiz nerelidir, ismail filiz hangi dizilerde oynamıştır, ismail filiz, ismail filiz yarışmada kaçıncı oldu, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com