Googlede Ara

KARA PARA AŞK TOYGAR IŞIKLI BU MASALDA MUTLULUK VAR ŞARKISI VE SÖZLERİ


- Reklamlar -
KARA PARA AŞK 30. BÖLÜMDE ÇALAN ŞARKI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Yaptığı müziklerin yanı sıra kişiliği ile de sevilen sanatçı Toygar Işıklı müzik dünyasında önemli yere sahiptir. Dizi müziklerinin bir numaralı ismi olan Toygar Işıklı Kara Para Aşk dizisi için yaptığı şarkılarla oldukça beğenilmektedir.

ATV'nin bir numaralı dizisi olan ve en çok seyredilen dizisi olan Kara Para Aşk dizisi yeni oyuncular bünyesine katmaya devam ederken. Diziye yeni katılan isim Öykü Karayel oldu.


Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Kara Para Aşk tüm heyecanı ile devam etmektedir. Her hafta izleyenleri ekrana kilitleyen sevilen dizi Kara Para Aşk en çok izlenen diziler arasında yerini almaktadır. Geniş hayran kitlesine sahip olan muhteşem dizi kara para aşk bitecek ve ne zaman final yapacak haberlerinin yanı sıra yeni bölümleri ile devam etmektedir. 

Başrollerinde Erkan Can, Tuba Büyüküstün, Nebahat Çehre, İlkin Tüfekçi, Ahmet Tansu Taşanlar ve Deniz Barut gibi isimlerin yer almaktadır. 24 Aralık Çarşamba günü yeni bölümle ekrana gelen Kara Para Aşk dizisinde Toygar Işıklı nın dizi için yaptığı yeni şarkı çaldı. 

Diziyi izleyenlerin beğendiği Bu Masalda Mutluluk Var isimli şarkı Toygar Işıklı'nın dizi için yazdığı yeni şarkıdır. Kara Para Aşk dizisi 30. bölümde çalan şarkı Bu Masalda Mutluluk Var, İnanırsan Var Olurlar sözleri ile devam etmektedir. Yazımızın Devamında Toygar Işılı Kara Para Aşk dizisi Bu Masalda Mutluluk Var şarkısının sözlerini sizler için derledik.

Kara Para Aşk Dizisi 30. Bölümde Toygar Işıklı'nın Söylediği Şarkı

                                

Toygar Işıklı - Bu Masalda Mutluluk Var

Her sabah yanında uyansam, 
Gözlerinde yakamoz olsam.

Ömrümü ömrüne doladım, 
Bırak sende kaybolayım.
İnanırsan var olurlar
Tutun bana nolur korkma


kara para aşk, kara para aşk dizi müzikleri, kara para aşk dizisinde çalan şarkı, kara para aşk 30. bölümde çalan şarkı, kara para aşk toygar ışıklı, kara para aşk yeni şarkısı, kara para aşk dizisi toygar ışıklı şarkısı, kara para aşk yeni bölümde çalan şarkı, kara para aşk ömer elif göl kenarında çalan şarkı, kara para aşk dizisinde çalan yakamoz şarkısı, kara para aşk dizisi her sabah yanında uyansam şarkısı, kara para aşk son bölümde çalan toygar ışıklının şarkısı, bu masalda mutluluk var şarkısı, kara para aşk bu masalda mutluluk var şarkısı,

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

1 yorum:

  1. sarkı sözü sözde güzel ama gerçekte hiç bişey böyle değil
















    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com